voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Και η Ολλανδία έχει το μεγαλύτερο δημόσιο χρέος στην ευρωζώνη το διπλό από εμάς !!
Ό,τι ν'άναι.
Ισως η καλύτερη Βέλγικη μπύρα!!!
Ό,τι ν'άναι.
Και η Ολλανδία έχει το μεγαλύτερο δημόσιο χρέος στην ευρωζώνη το διπλό από εμάς !!
Ισως η καλύτερη Βέλγικη μπύρα!!!
Ό,τι ν'άναι.
Ό,τι ν'άναι.
ετσι μποικοταζ στα ολλανδικα προιοντανα μπουκοτάρουμε Ολλανδικα προιόντα?
+ 1000έλεος πια με τον κάθε πυροβολημένο Ευρωπαίο που λόγω της αδυναμίας του να τρίψει το πουλί του γράφει ότι μαλακία του ρθει.
γιατί εμείς να τσιμπάμε και να απαντάμε σε κάθε μαλακισμένη και ανόητη πλάκα;
άντε μην υψώσω την ολλανδική σημαία στο πούτσο μου και τρέξουν οι ολλανδοί να φιλήσουν το πάτριο έδαφος.
προσυπογραφω ;)Ξεκολιαστε τους στις μυνησεις, για να ξεχρεωσουμε !!!
ΡΕ τα ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ, οι ΑΝΗΣΤΟΡΙΤΟΙ !!!
Αλλα με τετοια κυβερνηση, που μας εβαλε σε μνημονια, μην περιμενεται αντιδρασεις σοβαρες !!!
Να βαλουμε και εμεις την ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ, θα τους αρεσει ???
Μια ερώτηση: μας πειράζει το photoshop ή η είδηση (σχόλιο/αναφορά ο,τι νάναι);
Γιατί η πώληση κτημάτων σε τουριστικές περιοχές είναι πραγματικότητα τα τελευταία 20 χρόνια (μαζικά εννοώ). Πιο πριν ήταν Γερμανοί κυρίως, πλέον που υπάρχουν αρκετοί τούρκοι με χρήματα, είναι λογικό να το κάνουν και αυτοί. Η συγκεκριμένη είδηση έχει παίξει πριν καιρό και σε Ελληνικά ΜΜΕ και δεν έγινε ντόρος.
ΦΥΣΙΚΑ το γεγονός με λυπεί, αλλά ως γεγονός, όχι επειδή το έγραψε κάποιος.
Η τουρκική σημαία στον τρούλο πάλι, δεν μπήκε ως είδηση αλλά για να δείξει το δραματικό της κατάστασης. Άλλη μια φορά πράγματα που λέμε και οι ίδιοι όταν τα λέει κάποιος άλλος μας εξοργίζουν…γιατί;;;
Πχ Λέμε πως θα γίνουμε τα γκαρσόνια της Ευρώπης, αλλά αν μια ξένη εφημερίδα το πει, θα ξεσηκωθούμε! Βγάζει νόημα;;;
γιατί θα έπρεπε;
Ενώ ας πούμε όταν οι Έλληνες αγοράζουν στην Τουρκία είμαστε εθνικά υπερήφανοι και πρώτοι μάγκες:
www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=2143374]Τα εξοχικά της Τουρκίας θέλγουν τους Έλληνες[/url]
Τι έχει να γίνει άμα αγοράσουν οι Τούρκοι την ΑΤΕ.....
Ενώ όταν η Εθνική αγοράζει στην Τουρκία όλα ωραία και καλά....
εσυ με ποιους εισαι? με μας ή με τους τουρκους?
Εγώ Μεμάκο είμαι με κάτι που σου λείπει απόλυτα.
Με την ΛΟΓΙΚΗ.
...τοξερα πως εισαι αντιθετος με αυτο που λεγεται Εθνικο συμφερον..... ;)
δεν εισαι ο μονος απο το ΠΑΣΟΚ αλλωστε....
Εγώ Μεμάκο είμαι με κάτι που σου λείπει απόλυτα.
Με την ΛΟΓΙΚΗ.
καλα,εσυ που τα πας καλαμε τη λογικη, ελα να μας ξαναπεις οτι οι Λευκορωσσοι ειναι πιο πλουσιοι απο μας
πραγματι
αν αυτο ειχες καταλάβει απ τα λεγομενα μου, δεν μπορω να κανω κατι.καλα,εσυ που τα πας καλαμε τη λογικη, ελα να μας ξαναπεις οτι οι Λευκορωσσοι ειναι πιο πλουσιοι απο μας
αν αυτο ειχες καταλάβει απ τα λεγομενα μου, δεν μπορω να κανω κατι.
συνεχισε οπως πας.
...τοξερα πως εισαι αντιθετος με αυτο που λεγεται Εθνικο συμφερον..... ;)
δεν εισαι ο μονος απο το ΠΑΣΟΚ αλλωστε....