Νέα

'Υψος στον πληρωμένο έρωτα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tallAthens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Στον πληρωμένο έρωτα τι υψος θα θέλατε να έχει η κοπέλα;

• Πολύ κοντούλα ( < 1.50 )

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κοντή ( 1.50 - 1.60 )

• Στον μέσο όρο (1.60 - 1.70 )

• Ψηλή ( 1.70 - 1.79 )

• Πολύ Ψηλή ( 1.80 > )

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ο ορος 'κοντοπουτανο' που χρησιμοποιειται κατα κορον μου δινει μια αρχικη αρνητικη γευση...Παντως λογω του δικου μου υψους το οποιο δεν ειναι και πολυυυυ μεγαλο(ειμαι 1,88)δεν νομιζω οτι η κοπελα που ξεπερνα το 1,78 θα μου κανει θετικη αισθηση,αφου με τα τακουνια της θα ερχεται σε μικρη διαφορα υψους απο μενα και θα με απομακρυνει απο την ιδεα του θυληκου...Αλλωστε με ξενερωνει απιστευτα να εχει τεραστια ποδια,χερια σαν αραχνης,να ειναι γιγαντας με αλλα λογια...Ειχα καποτε παει με μια που ηταν 1,83 ΧΩΡΙΣ τα τακουνια της και ηταν εντελως θηριο!Δυσκολευτηκα πολυ να τελειωσω...ο λογος που μπηκα ευθυς εξαρχης ηταν πως ειχε απαιχο προσωπο...Ιδανικο υψος για μενα ειναι το 1,68 με 1,73...Η καυλα δεν μετριεται σε ποντους υψους παντως...οπως και η λατρεια του πολυ αδυνατου σκαριου στη γυναικα ειναι εντελως  ατοπη για μενα...και τα δυο ειναι αρνητκο αντικτυπο των προτυπων που προβαλλονται απο τα μιντια σε σχεση με την εικονα του κοριτσιου-'μοντελου'...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Την κατηγορια νανακια γιατι δεν την βαλατε???  :think:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
...οπως και η λατρεια του πολυ αδυνατου σκαριου στη γυναικα ειναι εντελως  ατοπη για μενα... ειναι αρνητκο αντικτυπο των προτυπων που προβαλλονται απο τα μιντια σε σχεση με την εικονα του κοριτσιου-'μοντελου'...
Είναι αλήθεια ότι οι πολύ αδύνατες είναι αντιερωτικές... Είχε τύχει για ένα διάστημα να κυκλοφορώ μια γκόμενα απίστευτα όμορφη σύμφωνα με τα πρότυπα που μας έχουν επιβληθεί, γλυκό προσωπάκι, μικρό στητό βυζί, 1,73 ύψος, < 50 κιλά βάρος με κωλαράκι στον ουρανό η οποία όχι μόνο δεν άντεχε το δυνατό γαμήσι αλλά δεν της έβγαινε και καθόλου ερωτισμός. Ήταν ερωτευμένη με την εικόνα της και δεν μπορούσε να αισθανθεί άνετα πχ όταν ήταν άβαφη... Ήθελε μόνο αισθησιακό κ απαλό sex και μόνο αφού είχε κάνει καμια ώρα beaute (μαλλιά, νύχια, μακιγιάζ κλπ) και αφού είχε φορέσει πολυτελή εσώρουχα τύπου La Perla, Agent Provocateur κλπ. Δεν μπορούσε να καταλάβει ότι το πολύ στημένο δεν είναι καβλωτικό και ότι το καλύτερο sex είναι το απρογραμμάτιστο. Δεν μπορούσα να συντονίσω τις καύλες μου και να την ειδοποιώ 2 ώρες πιο νωρίς για να ετοιμαστεί... γιαυτό και την έστειλα..!!

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Εκτς απο αυτο που λες για την τηρηση της εικονας του μοντελου,δεν ειναι πραγματικα αντιερωτικο να γαμας καποια εντελως αποστεωμενη?Ειπαμε ναι στο ωραιο σωμα(κι εμενα με χαλανε σωσιβια να κρεμονται,η υπερβολικα σα γελαδας μεγαλα βυζια,η κωλος σαν υδρογειος)αλλα οχι και στις οδοντογλυφιδες!!

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Εκτς απο αυτο που λες για την τηρηση της εικονας του μοντελου,δεν ειναι πραγματικα αντιερωτικο να γαμας καποια εντελως αποστεωμενη?Ειπαμε ναι στο ωραιο σωμα(κι εμενα με χαλανε σωσιβια να κρεμονται,η υπερβολικα σα γελαδας μεγαλα βυζια,η κωλος σαν υδρογειος)αλλα οχι και στις οδοντογλυφιδες!!
Όντως είναι αντιερωτικό να γαμάς κάποια που είναι εντελώς αποστεωμένη... Η συγκεκριμένη που λέω δεν ήταν βέβαια έτσι αλλά δεν απείχε και πολύ... Πάντως όλοι μου οι γνωστοί (όχι οι κολλητοί που ξέρουν) με ρωτάνε τι έγινε και γιατι χώρισα και ότι τέτοια γυναίκα είναι ιεροσυλία να την αφήσεις και λοιπές παπαριές...

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
και κοντουλες και ψηλες ετσι να υπαρχει ποικηλια να μην βαριεσε + και οι 2 εχουν αλλες χαρες....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Είναι αλήθεια ότι οι πολύ αδύνατες είναι αντιερωτικές... Είχε τύχει για ένα διάστημα να κυκλοφορώ μια γκόμενα απίστευτα όμορφη σύμφωνα με τα πρότυπα που μας έχουν επιβληθεί, γλυκό προσωπάκι, μικρό στητό βυζί, 1,73 ύψος, < 50 κιλά βάρος με κωλαράκι στον ουρανό η οποία όχι μόνο δεν άντεχε το δυνατό γαμήσι αλλά δεν της έβγαινε και καθόλου ερωτισμός. Ήταν ερωτευμένη με την εικόνα της και δεν μπορούσε να αισθανθεί άνετα πχ όταν ήταν άβαφη... Ήθελε μόνο αισθησιακό κ απαλό sex και μόνο αφού είχε κάνει καμια ώρα beaute (μαλλιά, νύχια, μακιγιάζ κλπ) και αφού είχε φορέσει πολυτελή εσώρουχα τύπου La Perla, Agent Provocateur κλπ. Δεν μπορούσε να καταλάβει ότι το πολύ στημένο δεν είναι καβλωτικό και ότι το καλύτερο sex είναι το απρογραμμάτιστο. Δεν μπορούσα να συντονίσω τις καύλες μου και να την ειδοποιώ 2 ώρες πιο νωρίς για να ετοιμαστεί... γιαυτό και την έστειλα..!!

1.73 λιγοτερο απο 50 κιλα? κ σας αρεσε? ο σκελετος?
ειλικρινα ομως τους εχω για πολυ κοροιδια ανθρωπους με τετοια γουστα
οι ανορεξικες ειναι μπλιαξ μιζερια

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Είχα μπλέξει και εγώ με αδύνατες κατά καιρούς.Αυτό που έχω να πω είναι ότι αν η γυναίκα το έχει μέσα της το γαμήσι ότι και να είναι θα σε ανεβάζει στα ουράνια.Σωματότυπος και των δύο αδύνατων γύρω στο 1,65 μικρό στητο στήθος κωλαράκι πεταχτό., η μία όμορφο πρόσωπο αλλά τρελαμένη με το image της και δεν χαιρόμουνα έρωτα, η άλλη πιό ασχημούλα αλλά πηδιότανε παντού και πάντα ασύστολα - από τα καλύτερα πηδήματα που έχω κάνει- .Οπότε τι να πεις ? Η εξωτερική εμφάνιση μετράει για την πρώτη προσέγγιση,μετά άβυσσος τι θα βγεί.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
ειμαι 1,88 μαρεσουν οι κοντοπουτανες ειναι πιο ευελικτες στο κρεβατι και πιο θυληκες στο χορο και το περπατημα, ενω οι ψηλαγγουρες εχουν καμπουρα του Κοβασεβιτς και κυριως χορευουν αθλια αφου για να στριψουν θελουν κουμαντο

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.559
Πόντοι
19.485
κοντοπούτανο και μελαχρινάκι!

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ειμαι 1,88 μαρεσουν οι κοντοπουτανες ειναι πιο ευελικτες στο κρεβατι και πιο θυληκες στο χορο και το περπατημα, ενω οι ψηλαγγουρες εχουν καμπουρα του Κοβασεβιτς και κυριως χορευουν αθλια αφου για να στριψουν θελουν κουμαντο

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!!!!!!!!

η ψηλη ειναι ωραια να τη βλεπεις αλλα στο σεξ οι μικροκαμωμενες ειναι φωτια!!

βεβαια παντα υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom