Νέα

Υποθετική κατάσταση που αφορά άντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα raniathes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raniathes

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βλέπεις μια γυναίκα σε ένα μπαρ.Σε κόβει,την κόβεις,χαμόγελα,βλέμματα και διάφορα τέτοια.
Με τα πολλά,φτάνετε να μιλάτε.Αν σου πει "Πάμε σπίτι μου να πηδηχτούμε,να βγάλουμε τα μάτια μας,να κάνουμε ότι μας έρθει",με την προϋπόθεση να μην ειδωθείτε ποτέ ξανά και να μην έχετε καμία επαφή,θα το κάνεις;

Όμορφη άσχημη λεπτή χοντρή νέα μεγάλη δεν παίζουν ρόλο.
Μήπως θα την χαρακτηρίσεις πουτάνα και δε θα κάνεις τίποτα;

Είχα μια απορία και θέλω να μου τη λύσετε αν γίνεται ;) :-*

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
eφοσον θα με πηγαινε σπιτι της  - αρα θα μαθαινα που μενει- δεν ισχυει το να μην ειδωθουμε ξανα , γι αυτο    πρεπει να προτεινε κατι σε  ξενοδοχειο !!!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.700
Πόντοι
12.056
Δεν θα την χαρακτηριζα πουτανα...ισα ισα..με ειδε τρελαθηκε και θελει να φαει  :grin: :grin:

Καθε βραδυ σχεδον μου συμβαινει... :rockon: :rockon: :rockon:

(Παντως χωρις πλακα με τα σημερινα δεδομενα πουτανα δεν την λες) ;) :-*

OP
OP
R

raniathes

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα μπορούσες να ξέρεις που μένει και να μην ασχοληθείς μαζί της ποτέ ξανά;

OP
OP
R

raniathes

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα γούσταραν να πηδηχτούν χωρίς καμία δέσμευση αλλά κολλάνε στα περαιτέρω...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
προχωρα (σε θελει ολη η χωρα) ράνια και μη σε μέλει τιποτε..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα γούσταραν να πηδηχτούν χωρίς καμία δέσμευση αλλά κολλάνε στα περαιτέρω...
ε καλα.. λες και καμια μαλακιούλα για να περναει η ωρα ετσι ?????????

OP
OP
R

raniathes

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Άσε κι έχω άδειο σπίτι σήμερα και δεν τα βλέπω καλά τα πράγματαααα :2funny: :2funny:

giorgospapa αυτό τι σημαίνει;ότι το πιστεύεις ή ότι δεν το πιστεύεις;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
και εγω αυτο ψαχνω αλλα δυστυχως πεφτω πανω στις λιγες :jerking: :jerking: :jerking:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θεωρητικά, μέχρι να φτάσεις σε αυτό το σημείο, έχουν ανταποκριθεί και οι δύο, οπότε σημαίνει πως τουλάχιστον εμφανισειακά συμφωνούν και οι δύο πως αρέσει ο ένας στον άλλο. Τώρα, το θέμα απο τη γνωρμία στο κρεβάτι έχει πολλές συνισταμένες.
Η κυριότερη από αυτές είναι πως τη σκέψη που έκανες μόλις τώρα θα την έκανε μόνο μια γυναίκα. Ένας άντρας δεν θα το σκεφτότανε ποτέ έτσι. Μάλλον ανάποδα θα το σκεφτότανε: αν δεν πάω μαζί της, θα με νομίσει ντιγκιντάνγκα...
Οπότε η απάντηση είναι μάλλον προφανής: όταν μία γυναίκα που σου αρέσει (στα δεδομένα που έδωσες, την φλέρταρε ο άντρας) σου προτείνει one night, την παίρνεις.
Οι υπόλοιπες συνισταμένες έχουνε να κάνουνε περισσότερο με το χαρακτήρα του καθενός. Εγώ ας πούμε έχω απορρίψει κοπέλα για μιά βραδιά επειδή ήξερα πως εκείνη θα ήθελε περισσότερα αλλά μου το πρότεινε νομίζοντας πως εγώ θα άλλαζα γνώμη. Και δεν ήθελα να την πληγώσω (ναι, παλιά έκανα πολλές τέτοιες μαλακίες)
Ή, αν κάτι σε χαλάσει εκείνη τη στιγμή, μπορεί να την απορρίψεις (σπάνιο - αλλά συμβαίνει), αλλά τότε μάλλον την απορρίπτεις μια και καλή και δεν έχει και συνέχεια.

alex444

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
πλεον δεν ειναι κ τοσο σπανιο να γινει...απλα για να μην εχεις περαιτερω πρηξιμο σαφως δεν πας τον αλλον σπιτι σου..απο εκει κ περα λιο προσοχη μην πεσεις σε μαλακα....αν κ ειναι τζοκερ το θεμα!!αν κ ολοι λεμε οτι θελουμε να πηδηξουμε κ να εξαφανιστουμε οταν μας το κανουν μας τσουζει λιγο!αντρικος εγωισμος βλεπεις!

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
παντως μια τετοια γυναικα εγω θα την παραδεχομουν , αλλα το φαινομενο σπανιζει , και αν συμβαινει μετα λενε  α ημουν πιωμενη , παρασυρθηκα κλπ  δικαιολογιες     κλασικες γυναικειες

OP
OP
R

raniathes

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δε μιλάω για κότες...αν το κάνεις να 'χεις και τα κότσια να το τηρήσεις.

Δεν ξέρω,έτσι όπως γίναν οι σχέσεις,κάτι τέτοιο θα ήταν απίστευτα βολικό.
Βγαίνεις,"τρως",γυρνάς στη ζωή σου κι όλα καλά.Χωρίς αγάπες και χαζά.
Αλλά έχει ρίσκο,το που θα πέσεις...όπως είπε κι ο alex444

OP
OP
R

raniathes

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Lastmoican εννοείς ότι μόνο μια γυναίκα θα  σκεφτόταν το αν θα θεωρηθεί πουτάνα ή όχι;
Έχω ακούσει άντρα να λέει "Δεν πάω μαζί της,μου την έπεσε και δε θέλω,όλα έτοιμα στο πιάτο, ποιος ξέρει με πόσους το κάνει κάθε μέρα". :idiot: :idiot:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Δε μιλάω για κότες...αν το κάνεις να 'χεις και τα κότσια να το τηρήσεις.

Δεν ξέρω,έτσι όπως γίναν οι σχέσεις,κάτι τέτοιο θα ήταν απίστευτα βολικό.
Βγαίνεις,"τρως",γυρνάς στη ζωή σου κι όλα καλά.Χωρίς αγάπες και χαζά.
Αλλά έχει ρίσκο,το που θα πέσεις...όπως είπε κι ο alex444
ρανια, μηπως εισαι απεσταλμενη του κοσμοπολιταν ????

προσπαθεις να μας πεισεις για κατι το οποιο συμβαινει με την αντιθετη φορά ????

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
αν γινει και ωραιο πηδημα μετα μπορει ενασ απο τουσ 2 να καψουρευτει , συμβαινει αυτο  , γι αυτο χρειαζεται προσεχτικη επιλογη  . Τωρα ρανια εφτασεσ στην απαντησ ηγιατι α οι ανδρες πανε στα μπουρδελα . ακριβως γιατι δεν 8α δουν την πουτανα και μετα!

OP
OP
R

raniathes

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
giorgospapa στην περίπτωση που λες,αν η γυναίκα πει "Ναι πάμε να πηδηχτούμε" μπορεί απλά να θεωρηθεί ότι τον γουστάρει.Αν όμως το πει εκείνη πρώτη,σημαίνει ότι  πρόκειται απλά για πήδημα και όχι για κάτι άλλο,αυτό εννοώ.Χωρίς "μ'αρέσεις σ'αρέσω".
Και ναι υπάρχουν γυναίκες τέτοιες,αλλά δεν ξέρω πόσοι άντρες εκεί έξω θα το δεχτούν...

magkos μπουρδέλα για γυναίκες έχει;;;;;;αν βρεις κανένα σφύρα

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
που είπαμε οτι θα πας για ποτο σημερα??? :rockon: