Νέα

Υποθετική κατάσταση που αφορά άντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα raniathes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
giorgospapa στην περίπτωση που λες,αν η γυναίκα πει "Ναι πάμε να πηδηχτούμε" μπορεί απλά να θεωρηθεί ότι τον γουστάρει.Αν όμως το πει εκείνη πρώτη,σημαίνει ότι  πρόκειται απλά για πήδημα και όχι για κάτι άλλο,αυτό εννοώ.Χωρίς "μ'αρέσεις σ'αρέσω".
Και ναι υπάρχουν γυναίκες τέτοιες,αλλά δεν ξέρω πόσοι άντρες εκεί έξω θα το δεχτούν...

magkos μπουρδέλα για γυναίκες έχει;;;;;;αν βρεις κανένα σφύρα
ενταξει οκ.. συνεχισε την πλακιτσα σου..  :tooth:

OP
OP
R

raniathes

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αλλά θα  πάω,αυτό είναι το μόνο σίγουρο...θα σκίσω τα πτυχία μου αλλιώς,δε με βλέπω καλά :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa δεν κάνω πλάκα,ακριβώς για αυτό έβαλα αυτό το θέμα,γιατί κανένας δεν το παίρνει στα σοβαρά και νομίζει ότι καμιά γυναίκα δε θα το 'κανε...τεσπα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
giorgospapa στην περίπτωση που λες,αν η γυναίκα πει "Ναι πάμε να πηδηχτούμε" μπορεί απλά να θεωρηθεί ότι τον γουστάρει.Αν όμως το πει εκείνη πρώτη,σημαίνει ότι  πρόκειται απλά για πήδημα και όχι για κάτι άλλο,αυτό εννοώ.Χωρίς "μ'αρέσεις σ'αρέσω".
Και ναι υπάρχουν γυναίκες τέτοιες,αλλά δεν ξέρω πόσοι άντρες εκεί έξω θα το δεχτούν...

σιγα μην στραβομουνιασεις :headbang:
λεγε λεγε θα το πιστεψεις στο τελος,το καταλαβαμε εισαι πολυ δυναμικη γκομενα με πολυ ελευθερο μυαλο και υπερτροφικη κλειτοριδα :birdman:

OP
OP
R

raniathes

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
doritis spermatos αν ήμουν δυναμική όπως λες και καλά κάνεις,δε θα το έθετα ως θέμα,θα το είχα ήδη κάνει.Για να πω την αλήθεια,το έχω σχεδόν κάνει

σας φιλώ γλυκά επανέρχομαι ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Συνημμένα

• Tabasco_sauce.jpg
    Tabasco_sauce.jpg
    109,2 KB · Εμφανίσεις: 42

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Το 99%!!!!!!!! :grin:

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765

Πραγματι ειναι παρα πολλοι, που να ξερεις ποσοι.

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
εν ετος 2008 δεν θα σου πει κανενας τπτ ακουω απο πολλους φιλους μου τετοια σκηνικα
βεβαια θα μου πεις εσυ προσωπικη εμπειρια εχεις? δεν εχω αλλα επειδη το εβλεπα μπροστα μου αυτα οποτε θα σου πω οτι γινονται απλα συνηθως μεταξυ σας οι γυναικες δεν τα λετε
τεσπα αν κατεβεις αθηνα σφυρα πμ  :grin: :grin:

alex444

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
σε καθε περιπτωση ξεκαθαριζεις την κατασταση απο την αρχη για να γλυτωσεις τα μετα.......αλλα ειπαμε αλλα.......μην πεσεις σε μαλακα-μαλακω!επειδη κ λογω της δουλειας μου κ λογω της γενικοτερης ιδιοτροπιας μου δεν θελω να εμπλακω σε συνεσθηματικες εμπλοκες ψαχνω τετοιες περιπτωσεις (σεξ χτυπαω κ φευγω)γενικα το βρισκω μονο σε μεγλαυτερες γυναικες!παντως οποιος τις χαρακτιριζει πουτανες ειναι λιγος...στην τελικη ο καθενας οτι γουσταρει κανει!!συμβουλη:οταν πηδατε σε τετοια φαση προσεξτε λεφτα κ κλειδια ποτε δεν ξερεις......

OP
OP
R

raniathes

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αχ!!!!
Για ποτό πήγα,τον άντρα τον στάμπαρα,αλληλοκεραστήκαμε,
ειδωθήκαμε,μιλήσαμε,αλληλοχουφτωθήκαμε,χαμουρευτήκαμε και στο τέλος ανταλλάξαμε τηλέφωνα.
Μηδέν εις το πηλίκο.Πήγε σπίτι του κι εγώ εδώωωωω πάλι.

Ωραία,φως στο τούνελ γιοκ σήμερα.Έχω πέσει στην περιπτωση τι να πω
  :- :- :-

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Αχ!!!!
Για ποτό πήγα,τον άντρα τον στάμπαρα,αλληλοκεραστήκαμε,
ειδωθήκαμε,μιλήσαμε,αλληλοχουφτωθήκαμε,χαμουρευτήκαμε και στο τέλος ανταλλάξαμε τηλέφωνα.
Μηδέν εις το πηλίκο.Πήγε σπίτι του κι εγώ εδώωωωω πάλι.

Ωραία,φως στο τούνελ γιοκ σήμερα.Έχω πέσει στην περιπτωση τι να πω
  :- :- :-
δηλ. μετά απ όλα αυτά...ανταλλάξατε τηλέφωνα?.....ερεθισμός 0 .......ρε δεν πάμε καλάαααααα.........

OP
OP
R

raniathes

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
frankly my dear,no job done!
Τζάμπα γουστάραμε,οι φίλοι του περίμεναν να φύγουν και προτίμησε να την κάνει μαζί τους.
Αυτός έχασε και εγώ επίσης αλλά ας μην το κάνω θέμα.
Ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός...τι στο διάολο

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
frankly my dear,no job done!
Τζάμπα γουστάραμε,οι φίλοι του περίμεναν να φύγουν και προτίμησε να την κάνει μαζί τους.
Αυτός έχασε και εγώ επίσης αλλά ας μην το κάνω θέμα.
Ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός...τι στο διάολο
αν αυτό έγινε στην σαλονίκη...[βάσει του νικ σου λέω] .....χάνω πάσα ιδέα...αλλη εντυπωση είχα για επάνω....

OP
OP
R

raniathes

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί να ήταν χαλβάς τι να πω;
Η Θεσσαλονίκη που φημίζεται ως ερωτική πόλη(ας μην το σχολιάσω),έχει και κάτι
άντρες που ανάθεμα κι αν ξέρουν τι κουβαλάνε.Φοβούνται και τον ίσκιο τους ακόμα.
Μιζέρια ρε συ,τι είναι αυτό!Παντού υπάρχει αυτο τελικά.

Δεν κρίνω ούτε λέω ότι είναι ο κανόνας,έχει και άντρακλες που σου αλλάζουν τα πετρέλαια, που είναι όμως όταν τους θες;Οέο;

Με ένα όνειρο τρελλό και απατηλό θα κοιμηθώ απόψε...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Βλέπεις μια γυναίκα σε ένα μπαρ. Σε κόβει, την κόβεις, χαμόγελα, βλέμματα και διάφορα τέτοια.
Με τα πολλά,φτάνετε να μιλάτε. Αν σου πει "Πάμε σπίτι μου να πηδηχτούμε,να βγάλουμε τα μάτια μας,να κάνουμε ότι μας έρθει",με την προϋπόθεση να μην ειδωθείτε ποτέ ξανά και να μην έχετε καμία επαφή, θα το κάνεις;

Όμορφη, άσχημη, λεπτή, χοντρή, νέα, μεγάλη, δεν παίζουν ρόλο.

Μήπως θα την χαρακτηρίσεις πουτάνα και δε θα κάνεις τίποτα;

Είχα μια απορία και θέλω να μου τη λύσετε αν γίνεται ;) :-*

Σε μπαρ, σε καφέ, στο μετρό, στο supermarket, στην ουρά της τράπεζας... :dancing:

Οπως έχω ξαναγράψει κ κάπου αλλού... σαν καυλός Εργένης που είμαι... έτσι κ γυναίκα μου χαμογελάσει κ γενικά γίνει παιχνίδι κλπ... (κι εφόσον είναι κρεβατάμπλ φυσικά) τον έχει έχει αρπάξει χωρίς πολλά-πολλά... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom