urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.547
- Πόντοι
- 1.706
Τι τα θελα τα ακαποτα με γκομενακια....
Ο ουρολογος διεγνωσε προστατιτιδα κ μου εγραψε υποθετα με αντιβακτηριακη δραση.
Υποθετα??? Υποθετο εχω να παρω απο 7 χρονων. Τι γινετε τωρα?
Προσπαθω να το συνειδητοποιησω αλλα δεν μπορω. Περασαν 3 μερες κ δεν τολμω να παω στο φαρμακειο.
Χαλιέμαι μονο στην σκεψη. Στην σκεψη να βαλω κατι στον κωλο μου... βλακεια το ξερω. Το βλεπω ηθικα
Τι να κανω?
Ο χρονος ειναι εναντιον μου. Αν το αφησω κ δεν περασει μονο του υπαρχει κινδυνος να γυρισει σε χρονια προστατιτιδα κ από το τιποτα να βρουμε μπελα..
Ρε τι τραβαμε γαμω τα ακα μου γαμω.
Κατι παρομοιο συμβαινει κ με την sex partner μου.
Ενω με εχει τρελανει στα γλυφοκωλια κ γουσταρω προσπαθησε να μου βαλει δαχτυλο 3 φορές....
Το δαχτυλο λενε μαζι με γλυφοκωλι ή τσιμπουκι δινει τεραστια ευχαριστηση.
Το βλεπω αλλιως...
Το βλεπω ανηθικο... Οτι κανω πουστιά. Το τελευταιο οχυρο της αντρικης μου αξιοπρεπειας να πεσει ετσι αδοξα??
Προβληματισμοι του κωλου...
Τι λεει η ιατροφαρμακευτικη ομαδα του bou???
Ο ουρολογος διεγνωσε προστατιτιδα κ μου εγραψε υποθετα με αντιβακτηριακη δραση.
Υποθετα??? Υποθετο εχω να παρω απο 7 χρονων. Τι γινετε τωρα?
Προσπαθω να το συνειδητοποιησω αλλα δεν μπορω. Περασαν 3 μερες κ δεν τολμω να παω στο φαρμακειο.
Χαλιέμαι μονο στην σκεψη. Στην σκεψη να βαλω κατι στον κωλο μου... βλακεια το ξερω. Το βλεπω ηθικα
Τι να κανω?
Ο χρονος ειναι εναντιον μου. Αν το αφησω κ δεν περασει μονο του υπαρχει κινδυνος να γυρισει σε χρονια προστατιτιδα κ από το τιποτα να βρουμε μπελα..
Ρε τι τραβαμε γαμω τα ακα μου γαμω.
Κατι παρομοιο συμβαινει κ με την sex partner μου.
Ενω με εχει τρελανει στα γλυφοκωλια κ γουσταρω προσπαθησε να μου βαλει δαχτυλο 3 φορές....
Το δαχτυλο λενε μαζι με γλυφοκωλι ή τσιμπουκι δινει τεραστια ευχαριστηση.
Το βλεπω αλλιως...
Το βλεπω ανηθικο... Οτι κανω πουστιά. Το τελευταιο οχυρο της αντρικης μου αξιοπρεπειας να πεσει ετσι αδοξα??
Προβληματισμοι του κωλου...
Τι λεει η ιατροφαρμακευτικη ομαδα του bou???