Καλά ρε παίκτη γιατί δεν τη ρωτάς ευθέως τι παίζει; Πες της "επειδή εδώ οι περισσότερες είναι του επαγγέλματος, θα ήθελα να ξέρω τι παίζει με την πάρτη σου".
Δεν είναι όλα τα γυναικεία προφίλ εδώ σεξεργάτριες, αλλά από τα πρώτα μηνύματα καταλαβαίνεις τι παίζει.
Εγώ όπως έχω καταλάβει, στις μέρες μας, και εδώ, υπάρχουν (γυναικεία) προφίλ - που απλά έχουν "παρουσία", σχολιάζουν, ασχολούνται λίγο και όταν κάποιο μέλος τις στείλει μήνυμα μπορεί να ζητήσουν και λεφτά. Αυτό πιστεύω. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ιδιαίτερη νοημοσύνη για να αντιληφθεί ότι καμία γυναίκα μη επαγγελματίας του σεξ δεν θα μπει ως "απλό" μέλος εδώ. Αυτές που είναι δήθεν ΜΗ ΣΕΞΕΡΡΓΑΤΡΙΕΣ μετά θα σου ζητήσουν χρήματα.
Ο πιο safe δρόμος για να μην μπλέξεις με τέτοιες είναι να απευθύνεσαι ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που εξ αρχής ζητάνε χρήματα και κάνουν αυτήν την εργασία. Ναι οι πιο πολλές παρέχουν ΑΘΛΙΕΣ υπηρεσίες και το έχω ξαναγράψει αλλού αυτό, αλλά τι να κάνουμε;
Τώρα αν κάποιος παντρεμένος κακομοίρης "καταδικασμένος" ή μάλλον "αυτοκαταδικασμένος" θέλει GFE φάσεις δυστυχώς θα πρέπει να είναι έτοιμος να μπλέξει αγρίως...