Νέα

Ύποπτη αγγελία γνωριμιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.269
Πόντοι
6.495

Γειά σας συμπολεμιστές, θα μοιραστώ μαζί σας κάποιες πληροφορίες που έχω. Ένα φιλαράκι μου γράφτηκε σε ένα γραφείο γνωριμιών, το βρήκε από τη Χρυσή Ευκαιρία και βρίσκεται στην Καλλιθέα. Έδωσε 150 ευρώ και η έτσι εκεί πέρα του είπε ότι για έξι μήνες θα του δίνει τηλέφωνα από κοπέλες, ξένες, που ψάχνονται για γνωριμίες. Μέσα σε ένα μήνα έχει βγει με έξι γκόμενες, ηλικίας από 23 έως 35, τις έχει κεράσει καφεδάκι, ποτάκι, αλλά δεν του έχει κάτσει καμία. Του πρότεινα να κάνει κουβέντα και για κανά "δωράκι" αλλά δεν είναι του κλαμπ και την ψάχνει στο γκομενίστικο μπας και πηδήξει καμιά από εκεί. Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω να του πω κι αυτουνού του καψερού να μην κλαίει τα 150 με το πε΄ρας του εξαμήνου;  :sunglasses:

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Και ούτε και πρόκειται και να του κάτσει καμία. Οι κοπελιές παίρνουν ένα χαρτζιλικάκι για να συν-καφεδιάζονται με κυρίους και μόνον! Οπότε αν μέσα σε ένα μήνα έχει βγει με έξι, δηλαδή 4 ο καφές συν 10 το ποτό=14/per γκόμενα (στην καλύτερη) x 6 = 84 per μήνα. χ 6 μήνες = 504 ευρουλάκια. + 150 της εγγραφής = 654 ευρουλάκια. Not bad? για καφεδιάσεις!

Επισκέπτης
Γειά σας συμπολεμιστές, θα μοιραστώ μαζί σας κάποιες πληροφορίες που έχω. Ένα φιλαράκι μου γράφτηκε σε ένα γραφείο γνωριμιών, το βρήκε από τη Χρυσή Ευκαιρία και βρίσκεται στην Καλλιθέα. Έδωσε 150 ευρώ και η έτσι εκεί πέρα του είπε ότι για έξι μήνες θα του δίνει τηλέφωνα από κοπέλες, ξένες, που ψάχνονται για γνωριμίες. Μέσα σε ένα μήνα έχει βγει με έξι γκόμενες, ηλικίας από 23 έως 35, τις έχει κεράσει καφεδάκι, ποτάκι, αλλά δεν του έχει κάτσει καμία. Του πρότεινα να κάνει κουβέντα και για κανά "δωράκι" αλλά δεν είναι του κλαμπ και την ψάχνει στο γκομενίστικο μπας και πηδήξει καμιά από εκεί. Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω να του πω κι αυτουνού του καψερού να μην κλαίει τα 150 με το πε΄ρας του εξαμήνου;  :sunglasses:
τουλαχιστον βγαινει για καφε με ξενα γκομενακια κ οχι με ελληνιδες!!! :):):)!!!

Jimbo

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αν είναι και μπάνικος και μιλάει και σωστά μπορεί πολύ εύκολα να φάει καναδυό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom