Νέα

Υποψήφιοι ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΘΗΝΑΣ 2019 ! Θα γίνει χαμός ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ultimatedoomsday37

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
26
Πόντοι
0
Η χρυσή αυγή θα νικήσει πολλοί μεσήλικες και ηλικιωμένοι έχουν αρχίσει και υποστηρίζουν πολύ το κόμμα αυτό ιδιαίτερα λόγω το μεταναστών και πιστεύω θα βγουν. Εμένα τουλάχιστον ο πατέρας μου αυτό λέει θα ψηφίσει, εγώ τίποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οι περισσοτεροι καλλιτεχνες αριστεριζουν. Ποτε δεν εδωσα σημασια στα πολιτικα πιστευω η φρονηματα που λεγανε παλια, οποιουδηποτε, ποσο μαλλον καλλιτεχνη. Ο χαρακτηρας του ανθρωπου μετραει. Αρκει βεβαια να μην επιδιωκει να προβαλλει αυτα τα πιστευω κανοντας προπαγανδα, Λακης  Λαζοπουλος πχ. Και ο τεραστιος Μανος Κατρακης αριστερος ηταν νομιζω.
Ο Μανος Κατρακης μαζι με καποιους αλλους, ηταν μαλιστα το 1944 στο προεδρειο του ΣΕΗ ,που εβγαλε την ανακοινωση κατα της Ελενης Παπαδακη που ηταν και η αφορμη για την εκτελεση της απο το ΚΚΕ.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Είτε δεξιοί είτε αριστεροί κανένας από αυτούς που κατεβαίνουν στις εκλογές δεν ενδιαφέρεται ούτε θα λύσει έστω κατ'ελαχιστο τα προβλήματα της πόλης και ειδικά του Κέντρου ως τις εκλογές θα ακούσετε λόγια λόγια κούφιες κενές υποσχέσεις.
Ανάθεμα και αν έχει περπατήσει ποτέ κανένας από δαυτους στην Αχαρνών.
Αποχη95% χρειάζεται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η χρυσή αυγή θα νικήσει πολλοί μεσήλικες και ηλικιωμένοι έχουν αρχίσει και υποστηρίζουν πολύ το κόμμα αυτό ιδιαίτερα λόγω το μεταναστών και πιστεύω θα βγουν. Εμένα τουλάχιστον ο πατέρας μου αυτό λέει θα ψηφίσει, εγώ τίποτα.
Συγνωμη κιολας, αλλά τι αρμοδιοτητα εχει ακριβως να κανει ενας χρυσαυγιτης δημαρχος με τους λαθρομεταναστες?

Αυτα ειναι αρμοδιοτητα του υπουργειου μεταναστευτικης πολιτικης.

Μπας και πιστευετε τον Κασιδιαρη οτι θα διωξει σαν δημαρχος τους μεταναστες? Πώς? Με ποια αρμοδιοτητα?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο Μανος Κατρακης μαζι με καποιους αλλους, ηταν μαλιστα το 1944 στο προεδρειο του ΣΕΗ ,που εβγαλε την ανακοινωση κατα της Ελενης Παπαδακη που ηταν και η αφορμη για την εκτελεση της απο το ΚΚΕ.

Στο αρθρο αυτο παρουσιαζεται η ιστορια της Παπαδακη μεσα απο τον γνωστο καρατεριστα ηθοποιο Παναγιωτη Καραβουσιανο, επισης μελος του ΣΕΗ και αριστερο (ο Παναγος στον  <Ηλια του 16ου> με τον Χατζηχρηστο.) Επειδη η ηθοποιος Παπαδακη τον ειχε ευεργετησει, μολις εμαθε οτι κρατειται, πηγε μεχρι το κελι και προσπαθησε να πεισει τους δεσμωτες της να την απελευθερωσουν. Κατι που αρνηθηκαν. Για τετοια αριστερη πορωση της εποχης μιλαμε.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Συγνωμη κιολας, αλλά τι αρμοδιοτητα εχει ακριβως να κανει ενας χρυσαυγιτης δημαρχος με τους λαθρομεταναστες?

Αυτα ειναι αρμοδιοτητα του υπουργειου μεταναστευτικης πολιτικης.

Μπας και πιστευετε τον Κασιδιαρη οτι θα διωξει σαν δημαρχος τους μεταναστες? Πώς? Με ποια αρμοδιοτητα?

Στα καθηκοντα της δημοτικης αστυνομιας δεν ειναι το λαθρεμπόριο??
Το οποιο ειναι η κυρια πηγη εισοδηματος των λαθρο

Υπουργειο μεταναστευτικης πολιτικης για να τους δινει επιδοματα και στεγη

Εφοσον μπηκανε παρανομα ειναι αρμοδιοτητα της αστυνομιας να πραξει τα ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ που δεν εκαναν ΝΔ/ΠΑΣΟΚ

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Στο αρθρο αυτο παρουσιαζεται η ιστορια της Παπαδακη μεσα απο τον γνωστο καρατεριστα ηθοποιο Παναγιωτη Καραβουσιανο, επισης μελος του ΣΕΗ και αριστερο (ο Παναγος στον  <Ηλια του 16ου> με τον Χατζηχρηστο.) Επειδη η ηθοποιος Παπαδακη τον ειχε ευεργετησει, μολις εμαθε οτι κρατειται, πηγε μεχρι το κελι και προσπαθησε να πεισει τους δεσμωτες της να την απελευθερωσουν. Κατι που αρνηθηκαν. Για τετοια αριστερη πορωση της εποχης μιλαμε.
Κανα τσιμπουκι πηρε στους δεσμωτες??

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Λιγο υπερβολικο οτι θα νικησει,αλλα σιγουρα θα παρει μεγαλο ποσοστο λογω αντιδρασης.
Στο 2ο γυρο δεν εχει ελπιδα με αντιπαλο το Μπακογιαννη,ακομα κι οι αριστεροι θα τον ψηφισουν για να μη βγει ο Κασιδιαρης.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ζηλεύεις μωρή τρύπια σαμπρέλα; Άντε στη Συγγρού να στήσεις κώλο σα κάναν πάκη μπας και σου περάσει.

σε ποιον εδωσες κωλο για τον διορισμο σου?
ηταν ενας η πολλοι?
σε πηρε πρωτα το τσιρακι, μετα ο γραμματεας του πολιτικου γραφειου και στο τελος ο βουλευτης αφου σου ανοιξαν καλα την σουφρα για να μην ζοριστει?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Λιγο υπερβολικο οτι θα νικησει,αλλα σιγουρα θα παρει μεγαλο ποσοστο λογω αντιδρασης.
Στο 2ο γυρο δεν εχει ελπιδα με αντιπαλο το Μπακογιαννη,ακομα κι οι αριστεροι θα τον ψηφισουν για να μη βγει ο Κασιδιαρης.
Δεν θα υπαρξει δευτερος γυρος.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Παντως μιας και γραφουμε τα πολιτικα μας να ουμε,μια υποψηφιοτητα που ειναι οαση,ειναι αυτη του Στέλιου Κυμπουρόπουλου για την ευρωβουλη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Παντως μιας και γραφουμε τα πολιτικα μας να ουμε,μια υποψηφιοτητα που ειναι οαση,ειναι αυτη του Στέλιου Κυμπουρόπουλου για την ευρωβουλη.
Τεραστιος ανθρωπος. Εννοειται οτι εχει ηδη την ψηφο μου

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εδώ γίνεται αισθητή η απουσία του Λάκαρου.

Ο οποίος είχε προβλέψει ότι ο Κασιδιάρης θα ήταν ήδη Δήμαρχος Αθηναίων από τις προηγούμενες εκλογές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom