You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
εννοείτε πες μου έναν που που παίρνει από 600-1000 και είναι σωστός στης υποχρέωσης του
Επισκέπτης
Εγώ έχω χρέη σε 2 χώρες![]()
Επειδή είναι non stop οι πτήσεις για πουστόνησο.
Αν έκαναν ενδιάμεση στάση, άλλαζε το πράγμα..
Terrace
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Επειδή είναι non stop οι πτήσεις για πουστόνησο.
Αν έκαναν ενδιάμεση στάση, άλλαζε το πράγμα..
Τωρα που το λες εχω αφήσει και ένα φεσι στην μοσχα το τελικό του τσου λου, δεν πλήρωσα κάτι λουκάνικα!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
Δεν κάνετε την ίδια ερώτηση και στο κράτος;
Τι να ρωτήσουμε ρε διομήδη?
Μήπως δεν ξέρουμε από πρώτο χέρι την απάντηση??
Επισκέπτης
Τύπε δε φοβάσαι μήπως σε ψάξουν και σ αναγκάσουν να πληρώσεις σε είδος;Τωρα που το λες εχω αφήσει και ένα φεσι στην μοσχα το τελικό του τσου λου, δεν πλήρωσα κάτι λουκάνικα!![]()
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.436
- Πόντοι
- 5.006
Aρα,οταν σου χρωστάνε χρωστάς.Τι να ρωτήσουμε ρε διομήδη?
Μήπως δεν ξέρουμε από πρώτο χέρι την απάντηση??
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Έχω ρίξει μερικά πιστόλια αν και δεν υπήρχε οικονομικό ζήτημα, λόγω κάκιστης και αγενέστατης εξυπηρέτησης.. Δεν πήραν πρέφα ποτέ ![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Είναι γλυκό το πιστολίδι σε καργιολάρες..
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.436
- Πόντοι
- 5.006
O κακοπληρωτής των δυο ηπείρωνΕγώ έχω χρέη σε 2 χώρες![]()
Επισκέπτης
Πως το κατάφερες αυτό ρε τύπε;Έχω ρίξει μερικά πιστόλια αν και δεν υπήρχε οικονομικό ζήτημα, λόγω κάκιστης και αγενέστατης εξυπηρέτησης.. Δεν πήραν πρέφα ποτέ
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Πως το κατάφερες αυτό ρε τύπε;![]()
Γίνεται της πουτάνας στο μαγαζί. Φεύγεις σαν να μην συμβαίνει τπτ. Είσαι το πολύ με άλλους 2 άνδρες.
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εχω φυγει χωρις να πληρωσω 2 σουβλακια με γυρο
ημουν με μεγαλη παρεα κ εγω (καλα μουνοπανα κ γαμωσπιτοι ολοι τους) κ σηκωθηκαμε κ φυγαμε το καταλαβα 2 στενα πιο κατω οτι δεν πληρωσα αλλα δεν πηγα πισω
βεβαια εχω φαει τοσα σουβλακια απο το συγκεκριμενο που του εχω χτισει το μαγαζι ειδικα παλιοτερα
ημουν με μεγαλη παρεα κ εγω (καλα μουνοπανα κ γαμωσπιτοι ολοι τους) κ σηκωθηκαμε κ φυγαμε το καταλαβα 2 στενα πιο κατω οτι δεν πληρωσα αλλα δεν πηγα πισω
βεβαια εχω φαει τοσα σουβλακια απο το συγκεκριμενο που του εχω χτισει το μαγαζι ειδικα παλιοτερα
Terrace
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
O κακαοπληρωτής των δυο ηπείρων![]()
Όλα και όλα, στην ιδια ήπειρο είναι τα χρεή, αν και σκέφτομαι να επεκταθω
Επισκέπτης
Καραμπινιες και πιστολιες σε μπαρ απειρες πιο παλια,οχι τωρα που ολος ο κοσμος ειναι αφραγκος πιο παλια που ηταν καλα τα πραγματα,τοτε ειχε ουσια το σπορ τωρα αν το κανεις εισαι για λυπηση.Πλεον θα πιστολιασω μονο σε δυσκολο μερος και κυριλε για την αδρεναλινη,να παω σε καφενειο και να την κανω χωρις να πληρωσω τις μπυρες μου δεν το κανω.
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Καραμπινιες και πιστολιες σε μπαρ απειρες πιο παλια,οχι τωρα που ολος ο κοσμος ειναι αφραγκος πιο παλια που ηταν καλα τα πραγματα,τοτε ειχε ουσια το σπορ τωρα αν το κανεις εισαι για λυπηση.Πλεον θα πιστολιασω μονο σε δυσκολο μερος και κυριλε για την αδρεναλινη,να παω σε καφενειο και να την κανω χωρις να πληρωσω τις μπυρες μου δεν το κανω.
εχεις ωραια χομπυ κ εσυ
Επισκέπτης
μολις πηραν απο εισπρακτικη για ενα χρεος 10 ε
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
Σας έκοψαν ποτέ το ρεύμα γιατί δεν το πληρώσατε;
Σας κυνήγησαν από την εφορία;
Αφήσατε ποτέ την πουτάνα απλήρωτη;
Βαρέσατε ποτέ πιστόλι σε μπαρ και να σας κυνήγησαν μετα;
"Ξεχάσατε" να πληρώσετε καμιά κλήση της τροχαίας;
Αφήσατε το νοίκι απλήρωτο και σας περίμενε ο νοικάρης στην είσοδο 07.00 το πρωί;
Σας πήρε ποτέ τηλέφωνο εισπρακτική; (![]()
![]()
τι ρωτάω τώρα)
Πείτε τα, βγάλτε τα από μέσα σας, διακομοδίστε τα. Τα χουμε ζήσει όλοι, το χουμε κάνει όλοι, ας το δούμε απ την αστεία του πλευρά
Oλα!
μολις πηραν απο εισπρακτικη για ενα χρεος 10 ε![]()
![]()
Και γιατι δεν τα πληρωνεις αφου θεωρεις μικρο το ποσο?
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)