Νέα

Υπήρξατε ποτέ κακοπληρωτές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγω παλι αφηνω επιτειδες απληρωτα τα δανεια για να μου τηλ οι εισπρακτικες και να ακουω τις καβλιαρικες φωνουλες των κορασιδων να με αποκαλουν και κυριο!ελα πειτε το ολοι το γουσταρουμε !ασε που μας ψαχνουν πως και πως αυτες οι κορασιδες και κανουν αμαν να μας βρουν!!!!!!!καμια φορα ενω μομιλαν φτιαχνομαι κιολας=σαν ροζ τηλεφωνα ειναι

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.844
Πόντοι
216
Ρε μη μασάς σου λέω, εγώ είμαι ρε, ο συμφοιτητής σου.  :cheesy:

Επισκέπτης
εγω παλι αφηνω επιτειδες απληρωτα τα δανεια για να μου τηλ οι εισπρακτικες και να ακουω τις καβλιαρικες φωνουλες των κορασιδων να με αποκαλουν και κυριο!ελα πειτε το ολοι το γουσταρουμε !ασε που μας ψαχνουν πως και πως αυτες οι κορασιδες και κανουν αμαν να μας βρουν!!!!!!!καμια φορα ενω μομιλαν φτιαχνομαι κιολας=σαν ροζ τηλεφωνα ειναι

:2funny:
τύπε όταν χρωστάς είσαι πολύτιμος, νοιάζονται για σένα, θέλουν να είσαι καλά, να χεις την υγεία σου, ρωτάν για σένα, δε σε ξεχνάν, σε παίρνουν τηλέφωνο, θέλουν να σε δουν από κοντά, κλπ, κλπ
Όταν χρωστάς δε νιώθεις ποτέ μόνος  :grin:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
τι τατουάζ έχω στο δεξί μπράτσο;  :grin:

1_Tattoo_t270.jpg

Επισκέπτης
αρα να απαιτουμε και απο τις ποτανες πρωτα να μπαινουμε στο δωματιο να γαμαμε και μετα να πληρωνουμε αφου ηδη θα χρωσταμε και θα μας περιποιουνται καλυτερ!!!1

Επισκέπτης
:2funny:
τύπε όταν χρωστάς είσαι πολύτιμος, νοιάζονται για σένα, θέλουν να είσαι καλά, να χεις την υγεία σου, ρωτάν για σένα, δε σε ξεχνάν, σε παίρνουν τηλέφωνο, θέλουν να σε δουν από κοντά, κλπ, κλπ
Όταν χρωστάς δε νιώθεις ποτέ μόνος  :grin:
ρα να απαιτουμε και απο τις ποτανες πρωτα να μπαινουμε στο δωματιο να γαμαμε και μετα να πληρωνουμε αφου ηδη θα χρωσταμε και θα μας περιποιουνται καλυτερ!!!1

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
Εγώ άφησα ξενοδοχείο στην Αγγλία απλήρωτο.
Επίτηδες.

Έκανα επαγγελματικό ταξίδι.
Αθήνα-Newcastle-Φρανκφούρτη-Αθήνα
Προ ευρώ (πάνε χρόνια), το συνάλλαγμα ήταν περιορισμένο. Έπαιρνες με το σταγονόμετρο από την Τράπεζα, και είχες και τις πιστωτικές σου κάρτες.
Επίσης, μαζί με το εισιτήριο του αεροπλάνου μπορούσες να πληρώσεις και το ξενοδοχείο, από εδώ. Οι παλιοί θα τα θυμούνται. Οι νέοι θα τα μάθουν, τώρα που θα φύγουμε από το ευρώ.
Το οποίο και έκανα. Πλήρωσα αεροπλάνο + ξενοδοχεία εδώ στο πρακτορείο. Πήρα τα εισητήρια και “voucher” για το ξενοδοχείο, και έφυγα.
Βράδυ, φτάνω στο ξενοδοχείο στο Newcastle, «Έχετε κράτηση?»
«Μάλιστα, ορίστε και το voucher μου για δυο νύχτες».
«Χμμμ... Ξέρετε, έχουμε δωμάτιο να σας δώσουμε, αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε το voucher γιατί η British Airways ......» - ποτέ δεν κατάλαβα την αιτία.
Μάλλον όμως η ΒΑ τους έπαιρνε μεγάλη προμήθεια απ’ τα Voucher.
Την άλλη μέρα πήρα τηλέφωνο στο πρακτορείο στην Αθήνα, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.
Ήρθε η ώρα να φύγω.
«Θα δεχθείτε το voucher να σας πληρώσω?»
«Όχι, δεν μπορούμε».
«Καλά, πάρτε την πιστωτική μου κάρτα», αλλά έκανα φασαρία, ζήτησα τον διευθυντή, γενικώς έγινε χάρχαλο.
Ζήτησα και ΑΠΟΔΕΙΞΗ σε χωριστό χαρτί (εκτός από το τιμολόγιο) που θα έλεγε «Ο κ. Samsung πλήρωσε από την τσέπη του», για να την πάω στο πρακτορείο στην Ελλάδα, τους είπα. Μου την έδωσαν.
Πλήρωσα με την κάρτα (χειροκίνητο σύστημα τότε), και έφυγα.
Στο αεροπλάνο προς τη γερμανία κοίταζα τα χαρτιά μου, και είδα στο αντίγραφο της χρέωσης της κάρτας ότι δεν είχα υπογράψει!
(Μέσα στη φασαρία, ο υπάλληλος της ρεσεψιόν είχε ξεχάσει να μου ζητήσει να βάλω υπογραφή!)
Περίμενα, μέχρι που ήρθε ο λογαριασμός της κάρτας. Είχε βέβαια μέσα και τη χρέωση του ξενοδοχείου.
Έστειλα επιστολή στην κάρτα που έλεγε: «Παρακαλώ να μου δώσετε αντίγραφο της χρέωσης που έχω υπογράψει».
Η απάντηση ήταν: «Πράγματι, δεν υπαρχει υπογραφή σας στο χρεωστικό ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ, αλλά το ξενοδοχείο λέει ότι μείνατε εκεί». (Δεν είχα αμφισβητήσει τίποτα για ξεκίνημα. Είπα μόνο «Να δω την υπογραφή μου»).
Τους λέω: «Ναι έμεινα εκεί, αλλά πλήρωσα μετρητά» (ψέμμα).
Ξανά γράμμα από την VISA:
«Το ξενοδοχείο επιμένει, και λέει ότι ο υπάλληλος ξέχασε να πάρει την υπογραφή σας. Γιατί περάσατε την κάρτα σας από το μηχάνημα?».
Εγώ: «Μπορούν να λέει ότι θέλουν. Μου έχουν δώσει και απόδειξη ότι πλήρωσα. Την κάρτα μου την ζήτησαν σαν εξασφάλιση τους. Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύετε αυτούς, και όχι εμένα».
Δεν τα πλήρωσα ποτέ, και το φχαριστήθηκα, γιατί μου είχαν κάνει την αρχική πουστιά να μη δεχτούν το voucher.

Κωλοεγγλέζοι.

Επισκέπτης
ρα να απαιτουμε και απο τις ποτανες πρωτα να μπαινουμε στο δωματιο να γαμαμε και μετα να πληρωνουμε αφου ηδη θα χρωσταμε και θα μας περιποιουνται καλυτερ!!!1

τύπε υπάρχει κίνδυνος να αναλάβει την περιποίηση σου η τσατσά  :o

Επισκέπτης
Εγώ άφησα ξενοδοχείο στην Αγγλία απλήρωτο.
Επίτηδες.

Έκανα επαγγελματικό ταξίδι.
Αθήνα-Newcastle-Φρανκφούρτη-Αθήνα
Προ ευρώ (πάνε χρόνια), το συνάλλαγμα ήταν περιορισμένο. Έπαιρνες με το σταγονόμετρο από την Τράπεζα, και είχες και τις πιστωτικές σου κάρτες.
Επίσης, μαζί με το εισιτήριο του αεροπλάνου μπορούσες να πληρώσεις και το ξενοδοχείο, από εδώ. Οι παλιοί θα τα θυμούνται. Οι νέοι θα τα μάθουν, τώρα που θα φύγουμε από το ευρώ.
Το οποίο και έκανα. Πλήρωσα αεροπλάνο + ξενοδοχεία εδώ στο πρακτορείο. Πήρα τα εισητήρια και “voucher” για το ξενοδοχείο, και έφυγα.
Βράδυ, φτάνω στο ξενοδοχείο στο Newcastle, «Έχετε κράτηση?»
«Μάλιστα, ορίστε και το voucher μου για δυο νύχτες».
«Χμμμ... Ξέρετε, έχουμε δωμάτιο να σας δώσουμε, αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε το voucher γιατί η British Airways ......» - ποτέ δεν κατάλαβα την αιτία.
Μάλλον όμως η ΒΑ τους έπαιρνε μεγάλη προμήθεια απ’ τα Voucher.
Την άλλη μέρα πήρα τηλέφωνο στο πρακτορείο στην Αθήνα, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.
Ήρθε η ώρα να φύγω.
«Θα δεχθείτε το voucher να σας πληρώσω?»
«Όχι, δεν μπορούμε».
«Καλά, πάρτε την πιστωτική μου κάρτα», αλλά έκανα φασαρία, ζήτησα τον διευθυντή, γενικώς έγινε χάρχαλο.
Ζήτησα και ΑΠΟΔΕΙΞΗ σε χωριστό χαρτί (εκτός από το τιμολόγιο) που θα έλεγε «Ο κ. Samsung πλήρωσε από την τσέπη του», για να την πάω στο πρακτορείο στην Ελλάδα, τους είπα. Μου την έδωσαν.
Πλήρωσα με την κάρτα (χειροκίνητο σύστημα τότε), και έφυγα.
Στο αεροπλάνο προς τη γερμανία κοίταζα τα χαρτιά μου, και είδα στο αντίγραφο της χρέωσης της κάρτας ότι δεν είχα υπογράψει!
(Μέσα στη φασαρία, ο υπάλληλος της ρεσεψιόν είχε ξεχάσει να μου ζητήσει να βάλω υπογραφή!)
Περίμενα, μέχρι που ήρθε ο λογαριασμός της κάρτας. Είχε βέβαια μέσα και τη χρέωση του ξενοδοχείου.
Έστειλα επιστολή στην κάρτα που έλεγε: «Παρακαλώ να μου δώσετε αντίγραφο της χρέωσης που έχω υπογράψει».
Η απάντηση ήταν: «Πράγματι, δεν υπαρχει υπογραφή σας στο χρεωστικό ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ, αλλά το ξενοδοχείο λέει ότι μείνατε εκεί». (Δεν είχα αμφισβητήσει τίποτα για ξεκίνημα. Είπα μόνο «Να δω την υπογραφή μου»).
Τους λέω: «Ναι έμεινα εκεί, αλλά πλήρωσα μετρητά» (ψέμμα).
Ξανά γράμμα από την VISA:
«Το ξενοδοχείο επιμένει, και λέει ότι ο υπάλληλος ξέχασε να πάρει την υπογραφή σας. Γιατί περάσατε την κάρτα σας από το μηχάνημα?».
Εγώ: «Μπορούν να λέει ότι θέλουν. Μου έχουν δώσει και απόδειξη ότι πλήρωσα. Την κάρτα μου την ζήτησαν σαν εξασφάλιση τους. Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύετε αυτούς, και όχι εμένα».
Δεν τα πλήρωσα ποτέ, και το φχαριστήθηκα, γιατί μου είχαν κάνει την αρχική πουστιά να μη δεχτούν το voucher.

Κωλοεγγλέζοι.

τύπε άλλους 9.999.999 σαν κι εσένα χρειαζόμαστε  :rockon:

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Samsung τρελο respect!!! Ελπιζω βεβαια να μην βαλανε τον υπαλληλο να τα πληρωσει... :cheesy:

Επισκέπτης
ασχετο αλλα σαν παλιας σχολης χωρισ να ξερω καλα απο υπολογιστες πως δημιουργουμε νεο φορουμ με νεο θεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????

Επισκέπτης
ασχετο αλλα σαν παλιας σχολης χωρισ να ξερω καλα απο υπολογιστες πως δημιουργουμε νεο φορουμ με νεο θεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????

πας φόρουμ πάνω δεξιά, μπαίνεις στην κατηγορία που θέλεις, και πατάς Νέο Θέμα
γράφεις τίτλο, κυρίως θέμα, πατάς αποστολή, ταμπουρώνεσαι και περιμένεις την επίθεση...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
Ελπιζω βεβαια να μην βαλανε τον υπαλληλο να τα πληρωσει...
Πολύ φοβάμαι ότι αυτό έγινε.  Κωλοεγγλέζοι γαρ.
Αλλά στ' αρχίδια μου. Κι αυτός κωλοεγγλέζος ήταν.
ΕΓΩ, δεν τα πλήρωσα.

Επισκέπτης
Κλησεις οταν εμενα Αθηνα αφησα 3 της δημοτικης αστυνομιας απληρωτες.
Απο bar κι εστιατορια πιτσιρικας την εκανα πολλες φορες χωρις να πληρωσω.
Η εφορια δε με κυνηγαει ακομα, αλλα δε θα αργισει.
Τη ΔΕΗ την πληρωνω, τηλεφωνο σπιτι δεν εχω.
Πουτανα δεν εχω αφησει απληρωτη, αφου τα ζητανε μπροστα.
Οι εισπραχτηκες μου ζαλιζαν τ΄αρχιδια καθημερα ωσπου ξαφνικα σταματησαν να μ΄ενοχλουν. Ομως εδω και μια βδομαδα με περνουν απο ενα δικηγορικο γραφειο και με απειλουν οτι θα κανουν ολο το ποσο απαιτητο αν δεν βαλω λεφτα στην τραπεζα για το δανειο. Μαλλον απο βδομαδα πρεπει κατι να τους δωσω. Το θεμα ειναι που θα τα βρω.
Νοικια δε χρωσταω γιατι εχω δικο μου σπιτι, αλλα χρωσταει το αφεντικο στο μαγαζι και οταν εξαφανιζεται, η γρια ιδιοκτητρια πριζει εμενα.

Επισκέπτης
Κλησεις οταν εμενα Αθηνα αφησα 3 της δημοτικης αστυνομιας απληρωτες.
Απο bar κι εστιατορια πιτσιρικας την εκανα πολλες φορες χωρις να πληρωσω.
Η εφορια δε με κυνηγαει ακομα, αλλα δε θα αργισει.
Τη ΔΕΗ την πληρωνω, τηλεφωνο σπιτι δεν εχω.
Πουτανα δεν εχω αφησει απληρωτη, αφου τα ζητανε μπροστα.
Οι εισπραχτηκες μου ζαλιζαν τ΄αρχιδια καθημερα ωσπου ξαφνικα σταματησαν να μ΄ενοχλουν. Ομως εδω και μια βδομαδα με περνουν απο ενα δικηγορικο γραφειο και με απειλουν οτι θα κανουν ολο το ποσο απαιτητο αν δεν βαλω λεφτα στην τραπεζα για το δανειο. Μαλλον απο βδομαδα πρεπει κατι να τους δωσω. Το θεμα ειναι που θα τα βρω.
Νοικια δε χρωσταω γιατι εχω δικο μου σπιτι, αλλα χρωσταει το αφεντικο στο μαγαζι και οταν εξαφανιζεται, η γρια ιδιοκτητρια πριζει εμενα.

οταν με το καλο φτιαξεις τα σπιτακια πανω στο βουνο... κοιτα μη σκασει μυτη ο νατσος τσατσος και σε δαγκωσει... παρτα ολα μπροστα προκαταβολη... :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom