Νέα

Υπήρξατε ποτέ κακοπληρωτές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σας έκοψαν ποτέ το ρεύμα γιατί δεν το πληρώσατε;
Σας κυνήγησαν από την εφορία;
Αφήσατε ποτέ την πουτάνα απλήρωτη;
Βαρέσατε ποτέ πιστόλι σε μπαρ και να σας κυνήγησαν μετα;
"Ξεχάσατε" να πληρώσετε καμιά κλήση της τροχαίας;
Αφήσατε το νοίκι απλήρωτο και σας περίμενε ο νοικάρης στην είσοδο 07.00 το πρωί;
Σας πήρε ποτέ τηλέφωνο εισπρακτική; ( :2funny: :2funny: :2funny: τι ρωτάω τώρα)

Πείτε τα, βγάλτε τα από μέσα σας, διακομοδίστε τα. Τα χουμε ζήσει όλοι, το χουμε κάνει όλοι, ας το δούμε απ την αστεία του πλευρά

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Σας έκοψαν ποτέ το ρεύμα γιατί δεν το πληρώσατε;
Σας κυνήγησαν από την εφορία;
Αφήσατε ποτέ την πουτάνα απλήρωτη;
Βαρέσατε ποτέ πιστόλι σε μπαρ και να σας κυνήγησαν μετα;
"Ξεχάσατε" να πληρώσετε καμιά κλήση της τροχαίας;
Αφήσατε το νοίκι απλήρωτο και σας περίμενε ο νοικάρης στην είσοδο 07.00 το πρωί;
Σας πήρε ποτέ τηλέφωνο εισπρακτική; ( :2funny: :2funny: :2funny: τι ρωτάω τώρα)

Πείτε τα, βγάλτε τα από μέσα σας, διακομοδίστε τα. Τα χουμε ζήσει όλοι, το χουμε κάνει όλοι, ας το δούμε απ την αστεία του πλευρά

κ εσυ που περιμενεις τωρα να λεει ο καθενας απο κατω, εγω εκανα αυτο εγω το αλλο κλπ.... να ξερεις πως το 70% του κοσμου τα κανει ολα τα παραπανω ταυτοχρονα. Γιαυτο γιναμε μπουρδελακι σαυτη κατα τα αλλα, υπεροχη χωρα!  :headbang: :headbang:

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Εγω γελαω οταν με παιρνουν τηλεφωνο και δεν ειναι για λεφτα.....
Καθημερινα χαμοοοςςςς...!!!! :cheesy:

Επισκέπτης
Εγω γελαω οταν με παιρνουν τηλεφωνο και δεν ειναι για λεφτα.....
Καθημερινα χαμοοοςςςς...!!!! :cheesy:

εγώ πάλι έχω εθιστεί στις εισπρακτικές τύπε
αν δεν πάρουν 15 τηλέφωνα σε μια μέρα, με πιάνει μελαγχολία  :grin:

Επισκέπτης
κ εσυ που περιμενεις τωρα να λεει ο καθενας απο κατω, εγω εκανα αυτο εγω το αλλο κλπ.... να ξερεις πως το 70% του κοσμου τα κανει ολα τα παραπανω ταυτοχρονα. Γιαυτο γιναμε μπουρδελακι σαυτη κατα τα αλλα, υπεροχη χωρα!  :headbang: :headbang:

εγώ θα πω την αμαρτία μου  :grin:
όταν είμασταν φοιτητές, είχαμε αφήσει με το συγκάτοικο απλήρωτη ΔΕΗ και μας το κόψαν.
Μία βδομάδα μείναμε χωρίς ρεύμα  :grin:
και ήταν και χειμώνας. Μπάνιο με κρύο νερό και κερί για φως  :grin:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Πώς τα κατάφερα και έχω αφήσει μια visa απλήρωτη........με έχουν πρήξει και με έστειλαν και εξώδικο........με παίρνει διαγραφή χρεών ή θα κλαίω σε λίγο απο τους τόκους υπερημερίας;;;;;;;

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Ναί φίλος έχω ζοριστεί!Ειδικά αν δεν έχει κάποιος εμπειρία απο φέσια..........νομοταγής πολίτης ....τί να κάνεις!Θα πετύχω τίποτα απο επαναδιαπραγμάτευση ή θα πάω ΑΠΑΤΟΣ όπως ο πιτσαδόρος και εγώ;;;

Επισκέπτης
Ναί φίλος έχω ζοριστεί!Ειδικά αν δεν έχει κάποιος εμπειρία απο φέσια..........νομοταγής πολίτης ....τί να κάνεις!Θα πετύχω τίποτα απο επαναδιαπραγμάτευση ή θα πάω ΑΠΑΤΟΣ όπως ο πιτσαδόρος και εγώ;;;

τι ποσό είναι τύπε;

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
3000 πλησιάζω........ίσως και παραπάνω.........έχεις να προτείνεις κάτι;

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Πώς τα κατάφερα και έχω αφήσει μια visa απλήρωτη........με έχουν πρήξει και με έστειλαν και εξώδικο........με παίρνει διαγραφή χρεών ή θα κλαίω σε λίγο απο τους τόκους υπερημερίας;;;;;;;

μη φας και πληρωσε τη. Σοβαρα σου μιλαω. Οι πιστωτικες σε πανε πιπα κωλο με 20% επιτοκιο, εγω ολες τις εξοφλω πληρως καθε μηνα, ποτε δεν εχω αφησει υπολοιπο σε πιστωτικη

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Εγώ δεν χρωστάω σε κανέναν …  :birdman: :birdman:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Καλά σοβαρά μιλάς;20% επιτόκιο;Απο Δευτέρα θα πάω να την ξεχρεώσω μέχρι τελευταίου centi.......Ρε θα φάνε μια κουρεματάρα που θα με παρακαλάνε!Λίγους μήνες θέλω ακόμα να την αφήσω απλήρωτη και θα αρχίσω τις διαπραγματεύσεις.......απο τα 500 ευρω!

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
εγώ πάλι έχω εθιστεί στις εισπρακτικές τύπε
αν δεν πάρουν 15 τηλέφωνα σε μια μέρα, με πιάνει μελαγχολία  :grin:

Mια φορα ενω ειχα πληρωσει με ειχανε παρει 4 φορες μεσα σε 7 ωρες... Πραγματικο πριξιμο

Επισκέπτης
3000 πλησιάζω........ίσως και παραπάνω.........έχεις να προτείνεις κάτι;

Όπως είπε ο τύπος. Πλήρωσε την κανονικά, δεν είναι μεγάλο το ποσό.
Δε θέλω να σε φοβίσω, αλλά μπορεί να μπλέξεις πολύ άσχημα ακόμα κι από μια κάρτα.
Να στο πω απλά. Τους συμφέρει ή δεν τους συμφέρει να την αφήσεις απλήρωτη για 20 χρόνια και τα 3.000 να φτάσουν τις 100.000; Εκεί θα σου πάρουν σπίτια, αυτοκίνητα, κλπ
Μην περιμένεις ρισκάροντας ρύθμιση. ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Καλά σοβαρά μιλάς;20% επιτόκιο;Απο Δευτέρα θα πάω να την ξεχρεώσω μέχρι τελευταίου centi.......Ρε θα φάνε μια κουρεματάρα που θα με παρακαλάνε!Λίγους μήνες θέλω ακόμα να την αφήσω απλήρωτη και θα αρχίσω τις διαπραγματεύσεις.......απο τα 500 ευρω!

δικαιωμα σου αλλα μετα αμα σου βγαλουν εντολη πληρωμης και πρεπει να παρκαρεις το αυτοκινητο τρεις δρομους πιο κατω για να μη στο κατασχεσουν don't say I didn't warn you

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1

κατι παλικαρια σαν εσενα εκαναν τις τραπεζες πλουσιες, αν δεν ξερεις πώς χρησιμοποιησεις κατι, μη το παιρνεις  >:( η καρτουλα δεν ειναι δωρακι...  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom