Νέα

Υπερβολικά κοινόχρηστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koukos0000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
μαγκες θα ηθελα για ακομα μια φορα την βοηθεια σας.το θεμα εχει ως εξης.πριν 3 χρονια οταν ο πατερας μου ηταν διαχειριστης αποφασιστηκε να γινει μονωση στη ταρατσα.πηραμε προσφορες και καταληξαμε σε μια 800 ευρωολες οι προσφορες ηταν εκει γυρω..μαζεψαμε τα λεφτα ολα καλα.λογο κορονοιου δεν εγνε τπτ.παρ ολα αυτα η διαχειριση αλλαξε.παραδωσαμε τα χρηματα και την προσφορα του γραφειου.δεν ειχε γινει καμια κινηση για μονωση.χθες μας ηρθαν τα κοινοχρηστα 300 ευρω,κοιταμε και λεει μονωση ταρατσας 2000!περνουμε τηλ και λεμε γιατι ετσι αφου ειχαμε παρει προσφορες κτλ.τελος παντων ενας χαμος στη πολυκατοικια.εγω αναρωτιεμαι για ενα τετοιο ποσο επιπλεον 1200 δεν επρεπε να γινει συνελευση?μπορουσε να κανει κατι αυθαιρετα ο αλλος ενω ειχανε μαζευτει τα χρηματα για την τοτε προσφορα?σας ευχαριστω μαγκες

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
14
Like
2.593
Πόντοι
1.196
Αυθαιρεσια.....μονο κατοπιν συνελευσεως και εφοσον υπαρχει αποφαση πλειοψειφιας.
Κατα τα λοιπα δεν πληρωνεις φραγκο.Ας τα πληρωση ο ιδιος που πηρε αυθεραιτα την αποφαση.
Και δεν σου κανει και τιποτα...

OP
OP
K

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
Αυθαιρεσια.....μονο κατοπιν συνελευσεως και εφοσον υπαρχει αποφαση πλειοψειφιας.
Κατα τα λοιπα δεν πληρωνεις φραγκο.Ας τα πληρωση ο ιδιος που πηρε αυθεραιτα την αποφαση.
Και δεν σου κανει και τιποτα...
Τώρα μίλησα και με κάποιους διαχειριστές γνωστούς και μου είπανε για τέτοιο ποσό έπρεπε να πάρει πλειοψηφία.δηλαδη αν έκανε 10.000 θα τα πληρώνατε αυθαίρετα?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
μαγκες θα ηθελα για ακομα μια φορα την βοηθεια σας.το θεμα εχει ως εξης.πριν 3 χρονια οταν ο πατερας μου ηταν διαχειριστης αποφασιστηκε να γινει μονωση στη ταρατσα.πηραμε προσφορες και καταληξαμε σε μια 800 ευρωολες οι προσφορες ηταν εκει γυρω..μαζεψαμε τα λεφτα ολα καλα.λογο κορονοιου δεν εγνε τπτ.παρ ολα αυτα η διαχειριση αλλαξε.παραδωσαμε τα χρηματα και την προσφορα του γραφειου.δεν ειχε γινει καμια κινηση για μονωση.χθες μας ηρθαν τα κοινοχρηστα 300 ευρω,κοιταμε και λεει μονωση ταρατσας 2000!περνουμε τηλ και λεμε γιατι ετσι αφου ειχαμε παρει προσφορες κτλ.τελος παντων ενας χαμος στη πολυκατοικια.εγω αναρωτιεμαι για ενα τετοιο ποσο επιπλεον 1200 δεν επρεπε να γινει συνελευση?μπορουσε να κανει κατι αυθαιρετα ο αλλος ενω ειχανε μαζευτει τα χρηματα για την τοτε προσφορα?σας ευχαριστω μαγκες

Κλασικοί Ελληνάρες μαλάκες γείτονες!
Καλά ξεμπερδέματα...

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.076
Πόντοι
736
Πρόσφατα ανακάλυψα ότι κάτι απατεώνες που κάνουν διαχείριση (γραφείο) στην πολυκατοικία που μένω άλλαξαν και παροχο, έφυγαν από ΔΕΗ και πήγαν elpedison, επειδή συνεργάζονται προφανώς. Βεβαίως χωρίς καμία συνέλευση, ούτε υποψία..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ είμαι διαχειριστής εκεί που μένω πολύ λίγα διαμερίσματα ....και τις κορασίδες στα κοινόχρηστα τις βάζω .....
Ωραίος, και ο παπά-Αντώνης αυτό θα έκανε χαχα

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.402
Πόντοι
6.955
Δες τι λεει η συσταση. Θα λεει πως για δαπανη απο ενα Χ ποσο απαιτειται αποφαση γενικης συνελευσης. Λογικα θα εχει ξεπερασει το Χ ποσο χωρις να εχει αποφαση ΓΣ. Μην πληρωσεται τπτ κι αναλαμβανεται τις επιπτωσεις που θα προκαλεσει ο διαχειριστης οπως κοψιμο κοινοχρηστων παροχων κτλ.
Μεγαλο μαρτυριο οι κακοι γειτονες σε πολυκατοικιες.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Τύπε με 800 ευρω δε γίνεται μόνωση ούτε μπαλκόνι 3χ2...
Και τα 2000 αν έχει γίνει η δουλειά με κάποια αξιοπρέπεια (κάποια) είναι τιμή κελεπούρι. Αν φυσικά...
Σε αυτή την περίπτωση να πληρώστε και φιλήστε του και τα χέρια τρεις φορές ο κάθε ένοικος...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
18.991
Πόντοι
20.686
Εγώ είμαι διαχειριστής εκεί που μένω πολύ λίγα διαμερίσματα ....και τις κορασίδες στα κοινόχρηστα τις βάζω .....
Πρόσεξε μην σε πάρουν χαμπάρι και γινει κοινοχρηστος ο κωλος σου.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.439
Πόντοι
9.931
Η ο νεος διαχειριστης ειναι ασχετος η λαμογιο και θελει να βαλει λεφτα στην τσεπη του...Δυο επιλογες η δεν του δίνεται φράγκο αφου δεν ενημέρωσε κανενα η του τα δίνεται αφου εμφανίσει πρώτα απόδειξη. Επισης δεν γίνεται μεσα σε τρια χρονια απο 800 ευρω να έφτασε η τοποθέτηση μόνωσης στα 2000 εκτος αν έβαλε ποιο ακριβή ποιότητα μονωτικού που και παλι πολλα μου φαινονται.

OP
OP
K

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
Η ο νεος διαχειριστης ειναι ασχετος η λαμογιο και θελει να βαλει λεφτα στην τσεπη του...Δυο επιλογες η δεν του δίνεται φράγκο αφου δεν ενημέρωσε κανενα η του τα δίνεται αφου εμφανίσει πρώτα απόδειξη. Επισης δεν γίνεται μεσα σε τρια χρονια απο 800 ευρω να έφτασε η τοποθέτηση μόνωσης στα 2000 εκτος αν έβαλε ποιο ακριβή ποιότητα μονωτικού που και παλι πολλα μου φαινονται.
Αδερφέ μπορεί να έβαλε καλύτερη μόνωση η να έβαλε καλύτερα υλικά η δε ξέρω και γω τι .σημασία έχει ότι δεν έπρεπε να κάνει συνέλευση και να πει παιδιά είναι αλλά 1200.τι να πω

OP
OP
K

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
Τύπε με 800 ευρω δε γίνεται μόνωση ούτε μπαλκόνι 3χ2...
Και τα 2000 αν έχει γίνει η δουλειά με κάποια αξιοπρέπεια (κάποια) είναι τιμή κελεπούρι. Αν φυσικά...
Σε αυτή την περίπτωση να πληρώστε και φιλήστε του και τα χέρια τρεις φορές ο κάθε ένοικος...
Αδερφέ δενξερω πόσο κάνουν οι μονώσεις.αλλα 5 γραφεία τόσο μας είπαν.κατι θα ξέρουν.και όπως και να έχει το ποσό είχε μαζευτεί.αυτος αυθαίρετα έβαλε αλλά 1200

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Αδερφέ δενξερω πόσο κάνουν οι μονώσεις.αλλα 5 γραφεία τόσο μας είπαν.κατι θα ξέρουν.και όπως και να έχει το ποσό είχε μαζευτεί.αυτος αυθαίρετα έβαλε αλλά 1200
Οκ.
Πάντως σε ταρατσα πολυκατοικιας (άρα τουλάχιστον 100+ τετραγωνικά) με 800 μόνωση δε γίνεται. Τζάμπα θα τα δίνατε τα λεφτα. Αν έγινε αξιοπρεπως με τα 2000, σας έκανε και καλό ο διαχειριστής.
Μιλάω σοβαρα, δεν τρολάρω

OP
OP
K

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
Οκ.
Πάντως σε ταρατσα πολυκατοικιας (άρα τουλάχιστον 100+ τετραγωνικά) με 800 μόνωση δε γίνεται. Τζάμπα θα τα δίνατε τα λεφτα. Αν έγινε αξιοπρεπως με τα 2000, σας έκανε και καλό ο διαχειριστής.
Μιλάω σοβαρα, δεν τρολάρω
Ναι δεν είπα τπτ αδερφέ.και να κάνω μια διόρθωση.δενμιλαω για την ταράτσα ακριβώς μιλάω για την ταράτσα πάνω από το σώμα.50τμ.μπορει να έχεις δίκιο.αλλα 5 εταιρείες την ίδια τιμή.τι να πω.σενευχαριστω παντως

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Αδερφέ μπορεί να έβαλε καλύτερη μόνωση η να έβαλε καλύτερα υλικά η δε ξέρω και γω τι .σημασία έχει ότι δεν έπρεπε να κάνει συνέλευση και να πει παιδιά είναι αλλά 1200.τι να πω

Ρεεέεεεε σείς εδώ το ψωμί & το γάλα έχουν ανέβει 10 φορές το τελευταίο δίμηνο.. τα μονωτικά, εργατικά κτλ. θα έμεναν στην απέξω;;;;;
Στο Ελλάδα ζούμε!
* Προσωπικά ΔΕΝ μου φαίνεται υπερβολική η τιμή πάντως διότι θέλαμε με έναν γείτονα το καλοκαίρι να φτιάξουμε το εξωτερικό πάρκινγκ που έχουμε από κοινού διότι έχουν περάσει χρόνια και η πιο οικονομική τιμή που πήραμε ήταν 2.000€ - 4.500€ για συνολική επιφάνεια ίσα μ'ένα δωματίο σε τετραγωνικά..

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Τύπε μου δεν έχει σημασία πόσο έχουν οι μονώσεις.
Υπάρχουν με καλής ποιότητας ασφαλτόπανα που ξεπερνούν το ποσό αυτό.
Το θέμα είναι οτι ο διαχειριστής χωρίς απόφαση συνέλευσης αποφάσισε να δαπανήσει 1200€.
Διάβασε τον κανονισμό της πολυκατοικίας. Κατά 99,9999% θα γράφει το ποσό μέχρι το οποίο μπορεί να αποφασίζει μόνος του ο Διαχειριστής και θα είναι μικρότερο των 1200€.
Βέβαια αυτό είναι το εύκολο κομμάτι, να αποδείξεις δηλαδή οτι έκανε του κεφαλιού του.
Το δύσκολο είναι να ακυρώσεις την δαπάνη τη στιγμή που ήδη έχει καταβληθεί.
Καλά ξεμπερδέματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom