You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από funds ο Άρειος Πάγος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα EXOTIKOS_ERASTHS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 558
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.568
- Πόντοι
- 1.706
Kai συμπληρωνω: στην χώρα της διαφθορας και της ψηφοθηριας ας χασουμε την πρωτη κατοικια για χρεη.
Ας πληρωσει πρωτα η νδ κ ο συριζα τα εκατομυρια που χρωστανε, τα καναλια, ας μη χαριζοντε τα δανεια στους εκατομυριουχους και μετα τα ξαναλεμε.
Ως ποτε ο φτωχος κι αδυναμος θα ειναι το θύμα?
Ας πληρωσει πρωτα η νδ κ ο συριζα τα εκατομυρια που χρωστανε, τα καναλια, ας μη χαριζοντε τα δανεια στους εκατομυριουχους και μετα τα ξαναλεμε.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.309
- Πόντοι
- 3.656
ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΦΟΥΣΚΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΑΣΟΚΟΘΡΕΜΜΕΝΩΝ ΨΩΡΟΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΧΩΡΙΑΤΑΡΑΔΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ και οι πλειστηριασμοί το θλιβερό επιμύθιο&
Νομοτελειακά.Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ
Ομολογουμένως πάντως, η αθλιότητα μετά τις εκλογές, θα κάνει πολλούς να ... νοσταλγούν τον ... πλούτο τον καιρό των lock down .
ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.309
- Πόντοι
- 3.656
Ξεπληρωμένες πρώτες κατοικίες, που δεν έχουν δάνει , υποθήκες προσημειώσεις κτλ ΛΟΓΩ ΩΦΕΙΛΗΣ ΕΝΦΙΑ
δεν έχουν προκύψει ακόμη ; Πως γίνεται ;;
Σίγουρα κάποιοι δεν έχουν πληρώσει ποτέ το φόρο .
ή είναι το season 2 αυτό ;
Πρώτα θα κατασχεθούν αυτά που δεν ξοφλήθηκαν και μετά αυτά που χρωστάνε τον ΕΝΦΙΑ ;
Όλοι και πολιτικοί και δημοσιογράφοι , έλεγαν πάντα
ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ , παλιά κάπου 90% ...
έκαναν αγώνα και το μέιωσαν ... και ονειρεύονται να το μειώσουν κι άλλο .........
αν δεν έχεις σπίτι θα δουλεύεις πιο πρόθυμα για 800€ ....
6μερο 14ωρο με 5μερη άδεια ......
Πρώτα θα κατασχεθούν αυτά που δεν ξοφλήθηκαν και μετά αυτά που χρωστάνε τον ΕΝΦΙΑ ;
ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ , παλιά κάπου 90% ...
έκαναν αγώνα και το μέιωσαν ... και ονειρεύονται να το μειώσουν κι άλλο .........
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Εκτός αν κάνει η τράπεζα έφεση και εκδικαστεί ξανά στο εφετείο και ακυρωθεί η απόφαση του ειρινοδικειου, περίπτωση ενός συγγενή μου. Τότε σου ζητάνε πίσω και αυτά που δεν έδινες για όσα χρόνια ήσουν στο νόμο Κατσέλη με απόφαση πρωτοδικείου; Έτσι μου είπε, για πες Αλεξ, λέει αλήθεια;Οχι φίλε μου, δεν μου τα λες καλα. Αν βγηκε αποφαση απο το ειρηνοδικειο και πληρωνει δοσεις, ισχυει αυτο. Δεν τιθεται θεμα νεας προσφορας. Προφανως είτε παράτησε το δικαστηριο, ειτε δεν πληρωσε τις δόσεις του νομου Κατσελη και εχασε τη ρυθμιση. Αν εχεις μπει στη ρυθμιση του νομου Κατσελη με δικαστικη αποφαση δεν σε αγγιζει κανενας.
ο Άρειος πάγος υπέρ των fund, έδωσε το οκ δηλαδή, οι αστυνομικοί και κλητήρες να πετάνε κόσμο έξω από το σπίτι τους .. οπωσ Σήμερα γυναίκα ανάπηρη!! Την πέταξαν λες και είναι σκουπίδι. Δεν ντράπηκαν!! Γαμω την Ελλάδα μας πως γίναμε έτσι.
Τράπεζες δικαστήρια και πολιτικοί τα τρώνε μαζί
Τράπεζες δικαστήρια και πολιτικοί τα τρώνε μαζί
Αλληλεγγύη: Αποτράπηκε έξωση ανάπηρης γυναίκας από το σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα
Αλληλεγγύη: Αποτράπηκε έξωση ανάπηρης γυναίκας από το σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα
pliktrologionews.gr
Han Psolo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 1.524
- Πόντοι
- 206
Απο το πόνο στην απάντηση μάλλον εγώ στην ακούμπησα πασοκοειδές σαπρόφυτο ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΛΕΡΑ ΣΑΣΣτην ακούμπησε και σένα κάνας πασόκος όταν ήσουν μικρός και σου έμεινε κουσούρι. Καλά τα λέω φασιστόπουστα;
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.568
- Πόντοι
- 1.706
Τραγική η κατάσταση με το δημογραφικό: Έως το 2050 ο πληθυσμός της Ελλάδας θα έχει μειωθεί κατά 2,5 εκατομμύρια
Την ίδια ώρα παγκοσμίως αναμένεται έκρηξη γεννήσεων, κυρίως στην Υποσαχάρια Αφρική, ενώ η Ινδία μπορεί να έχει ξεπεράσει ήδη την Κίνα
www.newsbeast.gr
Και πληρωστε εσεις φορους ,νομιζοντας πως θα παρετε συνταξη,
Πληρωσετε η οχι δανεια για σπιτια , αυτα θα πανε ΤΖΑΜΠΑ στα μουσλιμια.
Που ειναι η εθνικη πολιτικη κατα της υπογενητικοτητας?
Τα αρχιδια μου θα παιρνετε...
Τώρα που το σκέφτηκα καλύτερα, αν και έχουν περάσει και καμιά 4-5 χρόνια απο τότε, θυμάμαι τότε την δικηγόρο μου να μου λέει ότι θα πάρουμε αναβολή γιατί σε αυτή ημ/νία θα πέσουμε στην τάδε... που δεν βγάζει υποθέσεις υπερ των δανειοληπτών. Οπερ και έγινε αν και δεν άλλαξε και κάτι στην επόμενη γύρα. Εφαγα το κεφάλι μου... Και εδώ θα σταθώ επ' ευκαιρίας αν και κατα μία έννοια είναι αργά, μεγάλη προσοχή στον δικηγόρο που έχετε προσλάβει. Υπάρχουν γάτες, υπάρχουν και γατάκια... Εγώ προσωπικά έπεσα στην δεύτερη περίπτωση.Αναβολη.
μια ζωη στην ιστορια της ανθρωποτητας ο αδυναμος παντα θα ειναι το θυμαKai συμπληρωνω: στην χώρα της διαφθορας και της ψηφοθηριας ας χασουμε την πρωτη κατοικια για χρεη.
sexmasterrr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 801
Η διαφορα ειναι οτι καποτε δεν τον ρωτουσε κανεις. Τωρα ψηφιζει μονος του τους θυτες του.μια ζωη στην ιστορια της ανθρωποτητας ο αδυναμος παντα θα ειναι το θυμα
Han Psolo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Like
- 1.524
- Πόντοι
- 206
Τραγική η κατάσταση με το δημογραφικό: Έως το 2050 ο πληθυσμός της Ελλάδας θα έχει μειωθεί κατά 2,5 εκατομμύρια
Την ίδια ώρα παγκοσμίως αναμένεται έκρηξη γεννήσεων, κυρίως στην Υποσαχάρια Αφρική, ενώ η Ινδία μπορεί να έχει ξεπεράσει ήδη την Κίναwww.newsbeast.gr
Και πληρωστε εσεις φορους ,νομιζοντας πως θα παρετε συνταξη,
Πληρωσετε η οχι δανεια για σπιτια , αυτα θα πανε ΤΖΑΜΠΑ στα μουσλιμια.
Που ειναι η εθνικη πολιτικη κατα της υπογενητικοτητας?
Τα αρχιδια μου θα παιρνετε...
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
4.10 κρατος ντοβλετι....απεναντι στο οποιο ειμαστε ραγιαδες και οχι πολιτες....δεν υπαρχει κρατος νομου και κρατος δικαιου....αποτελεσμα ειναι η φαυλοκρατια ως μονιμο χαρακτηριστικο...συνεχιζει την αωνια παραδοση της αυθαιρεσιας των κυριαρχων και των δυνατων....
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.262
- Πόντοι
- 5.006
Ξεπληρωμένες πρώτες κατοικίες, που δεν έχουν δάνει , υποθήκες προσημειώσεις κτλ ΛΟΓΩ ΩΦΕΙΛΗΣ ΕΝΦΙΑ
μεχρι τωρα οι εφοριες δεν βγαζουν σε πλειστηριασμο την 1η κατοικια...και ουτε προβλεπετται να αλλαξει στο αμεσο μελλον...
koursaros66
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 62
- Like
- 4.083
- Πόντοι
- 10.335
Μπαταχντζης και αυτός φαίνεται ! Στο ελληνικό κράτος ποτέ δεν κοίταξαν το καλοπληρωτή , τον συνεπή και να κάνουν εκεί μια έκπτωση . Μόνο στους ασυνεπείς και τσαμπατζήδες .εσυ το ξεπληρωσες το δανειο σου ή δεν πήρες δάνειο ??
Μηπως πηρες σε Ελβετικά φράγκα ?
koursaros66
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 62
- Like
- 4.083
- Πόντοι
- 10.335
Εσυ ρε μουνακι είσαι και εσυ τσαμπατζής;έχεις μετοχε΄ς τράπεζας ρε μουνάκι ;;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.406
- Πόντοι
- 12.756
κυριος εγω σε όλα μουΕσυ ρε μουνακι είσαι και εσυ τσαμπατζής;
Ναι; Τι λεει το site σου το πληκτρολογιο;Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε αυτό με τους πλειστηριασμούς , να λέμε την αλήθεια μάγκες
Βαλε λινκ. Αργεις
Ρε βλάκα σου προσβάλλαμε τους πολιτικούς και μας έχεις ζαλίζει ! Γίδι ! Μας ζάλισες με αυτό το σάιτ!Ναι; Τι λεει το site σου το πληκτρολογιο;
Βαλε λινκ. Αργεις
Δεν είμαι δημοσιογραφος ρε γίδι!