Νέα

Υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από funds ο Άρειος Πάγος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα EXOTIKOS_ERASTHS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.671
Πόντοι
6.946
Δεν αγόρασα ΠΟΤΕ οτιδήποτε με δόσεις.
Ότι ήθελα, πάντα υπομονή, ίσως περισσότερη δουλειά(περισσότερες δουλειές) αν δεν έβγαινα οικονομικά για την αγορά, και πάντα εξόφληση.
Μου έμαθαν να ΜΗΝ χρωστάω και ΟΥΤΕ να δανείζομαι για κανέναν λόγο(στην έσχατη περίπτωση μόνο δάνειο για στεγαστικό μου είπαν, και ΣΙΓΟΥΡΑ το 50% του ποσού να υπάρχει, πράγμα που ούτε αυτό χρειάστηκε στη ζωή μου) .

Οπότε καταλάβατε, τι σκεφτόμουν για δάνεια τύπου διακοποδάνεια (αν δεν σου περισσεύουν, βγάζεις το σκασμό και ΔΕΝ πας, γιατί ακριβώς... ΔΕΝ σου περισσεύουν) , και αγορά Ι.Χ. με... 0% δόσεις (γελάνε εδώ με τους ηλίθιους) .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Άλεξ ... ο πρόεδρος του ΔΣΑ μαζί με άλλους εκπροσώπους επαγγελματιών επιστημόνων στο τιτάνια χθες,
είπαν ότι ... το 30% δικηγόρων , ιατρών , μηχανικών κοκ ....
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ....

Από κουλτούρα λες το κάνουν ; Για την αλητεία ;;; είναι ΣΥΡΙΖΑίοι ;;;

ή γιατί δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν και αν πλήρωναν θα πείναγαν παιδιά ;;;
Θελεις να σου πω την αποψη μου?
Οκ, θα σου πω την αποψη μου.
Αν εισαι δικηγορος και δεν βγαινεις να πληρωνεις τις ασφαλιστικες σου εισφορες, πολύ απλά το παιρνεις αποφαση οτι κάνεις λαθος δουλεια και παύεις να εισαι δικηγορος. Ενταξει ειμαστε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν αγόρασα ΠΟΤΕ οτιδήποτε με δόσεις.
Ότι ήθελα, πάντα υπομονή, ίσως περισσότερη δουλειά(περισσότερες δουλειές) αν δεν έβγαινα οικονομικά για την αγορά, και πάντα εξόφληση.
Μου έμαθαν να ΜΗΝ χρωστάω και ΟΥΤΕ να δανείζομαι για κανέναν λόγο(στην έσχατη περίπτωση μόνο δάνειο για στεγαστικό μου είπαν, και ΣΙΓΟΥΡΑ το 50% του ποσού να υπάρχει, πράγμα που ούτε αυτό χρειάστηκε στη ζωή μου) .

Οπότε καταλάβατε, τι σκεφτόμουν για δάνεια τύπου διακοποδάνεια (αν δεν σου περισσεύουν, βγάζεις το σκασμό και ΔΕΝ πας, γιατί ακριβώς... ΔΕΝ σου περισσεύουν) , και αγορά Ι.Χ. με... 0% δόσεις (γελάνε εδώ με τους ηλίθιους) .
Μην εισαι "εκδικητικός" τύπε

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Ναι τυπε καλύτερα είναι να καταλήξει σένα fund στους νήσους πουτσισταν με 1000 ευρώ μ.κ..ο κομπλεξισμος σόλο το μεγαλείο
Ναι γιατί αλλιώς δίνεται το κακό παράδειγμα.
Κδι θα ξαναφεσώσουν....
Γιατι όχι αν τους χαρίζεται μεγάλο ποσοστό?
Κι οι μαλάκες οι λοιποί θα πληρώνουν ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών.
Και θα είναι οι σωστοί μεν, αλλά μαλάκες δε...

piii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
320
Πόντοι
281
Το πρόβλημα κατ΄ εμέ είναι ότι υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Ναί έλα πάρε μου το σπίτι αφού δεν είμαι συνεπής, αλλά πρώτα απο πάνω απο αυτούς που χρωστούν της μιχαλούς αλλά έχουν το ακαταλόγιστο και κάνουν αλαξοκωλιές με τις τράπεζες γιατί ο ένας καλύπτει τις λαμογιές του άλλου. Υποτίθεται ο νόμος είναι ίσος απέναντι σε όλους. Επίσης αυτό το άτομο που είτε λέγεται υπάλληλος είτε λέγεται τράπεζα και έδωσε δάνειο χωρίς εξασφαλίσεις θα πρέπει να τους πάρεις και αυτουνού το σπίτι για κακοδιαχείρηση.Αλλιώς βρες τον τρόπο και ξεψάχνισε αυτούς που όντως είναι σε αδυναμία πληρωμής και στους άλλους που είναι απλά λαμόγια.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Ναι γιατί αλλιώς δίνεται το κακό παράδειγμα.
Κδι θα ξαναφεσώσουν....
Γιατι όχι αν τους χαρίζεται μεγάλο ποσοστό?
Κι οι μαλάκες οι λοιποί θα πληρώνουν ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών.
Και θα είναι οι σωστοί μεν, αλλά μαλάκες δε..
Οι μαλακές πληρώνουν πρωτίστως τις μαλακίες της τράπεζας που πουλάν στα funds τα δάνεια στο 1/10 η 1/8 της αξίας τους χωρίς να ανοίγει ρουθούνι.και ναι,κάποιος που έχει πληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του δανείου δικαιούται μιας καλύτερης μεταχείρισης,απτά απρόσωπα καθίκια που τα τακιμιασαν με τις τράπεζες και μαζεύουν όλο το χρήμα στο εξωτερικό

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Οι μαλακές πληρώνουν πρωτίστως τις μαλακίες της τράπεζας που πουλάν στα funds τα δάνεια στο 1/10 η 1/8 της αξίας τους χωρίς να ανοίγει ρουθούνι.και ναι,κάποιος που έχει πληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του δανείου δικαιούται μιας καλύτερης μεταχείρισης,απτά απρόσωπα καθίκια που τα τακιμιασαν με τις τράπεζες και μαζεύουν όλο το χρήμα στο εξωτερικό
Να κάνουν ότι θέλουν, δικο τους είναι ή θα έπρεπε.
Όποιος βάζει υπογραφή και παίρνει σπίτι να ξερει και να πληρώνει...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.222
Πόντοι
12.756
για κάποια μουνόπανα κακοπληρωτες την πληρωνουν ΄ολοι :confused: :confused: :confused:

• Like
Αντιδράσεις: REGGAS

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
λέτε τα funds να πανε και στη νδ και το πασοκ που μαζι χρωστανε καπου μισο δις να τους βγαλουν τα ακινητα στο κλαρι?

αναμένω με αγωνία στο e auction :confused:

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.056
Πόντοι
3.506
λέτε τα funds να πανε και στη νδ και το πασοκ που μαζι χρωστανε καπου μισο δις να τους βγαλουν τα ακινητα στο κλαρι?

αναμένω με αγωνία στο e auction :confused:

Τα κομματα προσφερουν εθνοσωτηριο εργο.
Χαχαχα!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Τα κομματα προσφερουν εθνοσωτηριο εργο.
Χαχαχα!
Ναι δεν είπα εγώ...να το προσφέρουν...

αλλά να γυρίσουν τα λεφτά πίσω οι γυφτοι οι κακοπληρωτές...

και όπως είχε πει ένας σοφός υπουργός...αν δεν βγαίνει ο μήνας να πουλήσουν την περιουσία τους...

δε θα ταΐζουμε μια ζωή εμείς τους μπαταχτσήδες...:confused:

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.056
Πόντοι
3.506
Ναι δεν είπα εγώ...να το προσφέρουν...

αλλά να γυρίσουν τα λεφτά πίσω οι γυφτοι οι κακοπληρωτές...

και όπως είχε πει ένας σοφός υπουργός...αν δεν βγαίνει ο μήνας να πουλήσουν την περιουσία τους...

δε θα ταΐζουμε μια ζωή εμείς τους μπαταχτσήδες...:confused:

Να ηταν μονο τα δανεια που εχουν παρει.
Αν προσθεσεις τις μιζες, τη διαφθορα, τους ημετερους κλπ
βγαινουν απυθμενα ποσα!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.945
Πόντοι
3.656
Αν εισαι δικηγορος και δεν βγαινεις να πληρωνεις τις ασφαλιστικες σου εισφορες, πολύ απλά το παιρνεις αποφαση οτι κάνεις λαθος δουλεια και παύεις να εισαι δικηγορος. Ενταξει ειμαστε;
Οπότε αν είσαι 40 ή 45 ή 50 τι κάνεις ; Πας σε δουλειά ανιδείκευτου σε σούπερ μάρκετ ;
Ειπώθηκε επίσης ότι με 40 χρόνια εισφορές στην χαμηλή κατηγορία , ας πούμε 300€ το μήνα για στρογγυλά νούμερα,
θα πάρεις 750€ σύνταξη ΜΕΙΚΤΑ. Αυτό μας κάνει κάπου 630€ καθαρά.
Δίνεις δηλαδή

40Χ12Χ300€= 144.000€ και παίρνεις 630€ το μήνα. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ , 40 ΕΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ.
Με δεδομένο ότι θα ζήσεις πόσο ; 15 χρόνια μετά τη σύνταξη ;;; Από τα 67 πολλοί δεν θα ζήσουν ούτε 10 , αλλά δέχομαι 15, μέχρι τα 83.
Θα πάρεις 15Χ12Χ630€= 113.400€

Δεν τον βρίσκω και πολύ αποδοτικό τον γαμημένο κουμπαρά του ασφαλιστικού.
Πάλι κάποια καθίκια μάλλον θα παίρνουν μισθάρες και θα είναι με μερσεντέ πληρωμένες από τους μαλάκες.

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.633
Πόντοι
1.436
Τα καλά του καπιταλισμού: Είσαι μισθωτός και μπορείς να πάρεις δάνειο 150 χιλιάρικα.
Τα κακά του καπιταλισμού: Aν δεν μπορείς να αποπληρώσεις το δάνειο θα σου πάρουν το σπίτι.

Υπήρχε κάπου στους όρους του δανείου ότι αν υπάρξει αδυναμία αποπληρωμής το σπίτι δεν κινδυνεύει;
Το ρίσκο πάντα υπήρχε, ήταν μακρινό αλλά υπήρχε. Αν δεν μπορεί να αποπληρώσει το δάνειο ο μοναδικός τρόπος είναι να χρησιμοποιηθεί το ακίνητο για την αποπληρωμή του.
Πιο ρίσκο? Δεν έμεινε άνεργος.
Του αφαίρεσε το κράτος αυτό που δικαιούταν. Τι είναι αυτά που λες?

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.633
Πόντοι
1.436
Στον ανθρωπο που λες, το κρατος εδωσε την ευκαιρια να μπει στο νομο Κατσελη. Ολα αυτα που περιγραφεις, αποτελουν ορισμο της ενταξης στο νομο αυτο. Γιατι δεν το εκανε? Τι αλλο πρεπει να κανει το κρατος?
Εννοείται ότι μπήκε.
Το δικαστηριο δεν έγινε ποτέ.
Σήμερα που μιλάμε ισχύει ο νόμος Κατσέλη?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Εγώ ξέρω μία χαρά τι λέω.

Πουλάς ένα αμάξι. Έρχομαι και το αγοράζω, σου δίνω προκαταβολή και κανονίζουμε δόσεις.

Μετά από 12 μήνες που σου δίνω δόσεις, το "κράτος" (χαχα τι αστεία λέξη να την επικαλείσαι για όλα τα κακά που σε βρίσκουν) μου κόβει τον μισθό.

Υποτίθεται θα είχα δουλειά για πάντα, αλλά με διώχνουν χωρίς δική μου υπαιτιότητα.

Υπολείπονται σχεδόν τα μισά χρήματα για να σου αποπληρώσω το αυτοκίνητο.

Κρατάω το αμάξι ή έρχεσαι και το παίρνεις;
Αν δεν έχεις λεφτά να πληρώσεις πουλάς το αμάξι στην εμπορική του αξία εκείνη τη στιγμή.

Δεν πουλάει ο πιστωτής σου τις δόσεις του αυτοκινήτου σου σε εμένα για να έρθω να σου το βγάλω στο κλαρί μέσω ενός σάιτ που θα μπουν να το αγοράσουν οι φίλοι μου.

Έτσι πήρες ένα Range Rover με 80.000 με δώσεις..και αφου έδωσες. τις 40.000 δεν μπορεις να πληρωσεις αλλο...και έρχομαι εγω και στο βγαζω στο κλαρί για 25.000....στο παίρνω και εσυ μενεις χωρις αμαξι και μου χρωστας και 15.000 +δικαστικά= 20.000.

Για αυτό το καλύτερο είναι να μην έπαιρνες ποτέ αμάξι με δάνειο και οι τράπεζες να έβαζαν βαθειά στον κώλο τους τα δανεικά τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom