Νέα

Υπαρχουν μικροφωνα-καμερες μεσα στα δωματια των studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fastanfurius
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στα χοτέλια φίλε μου αν δεν γίνονται .. "Καταγραφές" ..
με το πορνο εκει που εχει φτασει τι να σε κανει να σε καταγραψει ρε φιλε; Οι μισοι το καταγραφουν μονοι τους πια δεν πουλιεται πια παρανομο υλικο από ξνοδοχεια.. Ποιος να πληρωσει και τι να δει;;;

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
με το πορνο εκει που εχει φτασει τι να σε κανει να σε καταγραψει ρε φιλε; Οι μισοι το καταγραφουν μονοι τους πια δεν πουλιεται πια παρανομο υλικο από ξνοδοχεια.. Ποιος να πληρωσει και τι να δει;;;
σε ξένες αγορές σαν αματερ υλικό ...

Επισκέπτης
σε ξένες αγορές σαν αματερ υλικό ...
και ποσο μεγαλη είναι αυτή η αγορα που δεν εχει ιντερνετ;; κατι αραβικες χωρες αντε και η Κορεα και αυτή η μιση :grin: τι διαολο όλα τα φθηνα ξενοδοχεια στον κοσμο βαζουν καμερες για παρτη τους;;Δεν στεκι ρε φιλε ;)

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πάσο , για να το λέτε κάτι θα ξέρετε .

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.209
Πόντοι
7.865
Παλιά που ήταν παράνομο,δεν υπήρχε η διαδεδομένη πορνοδιακίνηση μέσω ίντερνετ και όλα αυτά συνέβαλλαν σε ένα θεωρητικά καλό κέρδος,ενδεχομένως να γινόταν.Πλέον που κάθε μέρα έχουμε κάμποσες εκατοντάδες ερασιτεχνικά βίντεο ανα τον κόσμο ανεβασμένα σε κάποιον σωλήνα,αλλά και με την μανιώδη κυκλοφορία επαγγελματικών τσοντών,δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο γιατί δεν υπάρχει κέρδος.Όλα είναι τσάμπα,γιατί πολύ απλά τα πάντα τα βρίσκεις τσάμπα και μάλιστα εύκολα.Φυσικά μπορεί να γίνει τέτοια πατέντα μόνο για εκβιασμό,αλλά και αυτό πρέπει να εχει λόγο.Δηλαδή,σε εμένα τι θα πούνε;Θα δείξω στον περίγυρό σου ότι γαμάς μια 20χρονη;Σε ποιόν;Στην πρώην γυναίκα μου που χωρίσαμε το 1988;Στον γιό μου που τον πετυχαίνω σε μπουρδελότσαρκες ή στους φίλους μου που είναι παντρεμένοι με κάτι φακλάνες;Άγαλμα θα μου στησουν.

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Ανοιγω το θεμα γιατι νομιζω εχει ενδιαφερον για πολλους.
Τι εχετε παρατηρησει η ακουσει για το θεμα.
για καμερες δικε μου δεν γνωριζω να σου πω παντος μικροφωνα τα περισσοτερα στουντιο εχουν μεσα στα δωματια.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Πριν λιγα χρονια εκανα νταλαβερι με μια τανα (μου ειχε δωσει το κινητο της σε συννεοηση με την τσατσα οταν εφευγα σε παλιοτερη επισκεψη μου)...
Στην επομενη επισκεψη μου στο ρδελο της μιλουσα ενω ημασταν στο κρεββατι
Ερχεται απο πανω μου...ριχνει τα μαλλια της στο κεφαλι μου και μου δειχνει με τα ματια της μια γωνια που ηταν μια ντουλαπα... μου εδωσε να καταλαβω οτι ειχαν καμερα και μικροφωνο και μου εκανε σημα μην μιλας.

Οταν εφυγα μου εστειλε μηνυμα στο κινητο  ασχετο τελειως "μην σβησεις το κινητο μου σε περιμενω να ξαναερθεις"

Εσβησα το νουμερο της και δεν ξαναπηγα !!!

πες μας ρε τύπε ποιο μπουρδελάκι ήταν να γαμάμε δίπλα στην ντουλάπα να μην ξεφεύγει τίποτα από την τσατσά.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
συνηθως για να ακουνε τι λεει η κοπελα με τον πελατη μηπως περνει κρυφα παραπανω φραγκα για εξτραδακια και τετοια σκινικα

στο στούντιο μπορεί να ισχύει στα ντέλα δε νομίζω καθώς χτυπάνε πόρτες και έλα μωρό μου και αλλα τέτοια

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Μήπως γυρίζουν και καμμιά "amateur" τσοντούλα με αυτό τον τρόπο?

OP
OP
F

fastanfurius

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Μήπως γυρίζουν και καμμιά "amateur" τσοντούλα με αυτό τον τρόπο?

Καλα για τις καμερες ο φιλος εδωσε υλικο προς μελετη.
Με τα μικροφωνα τι γινεται.Το λεω γιατι καποτε και σε δυο διαφορετικα κοριτσια προτεινα να παμε ξενοδοχειο και πηρα πορτα.
τι πρεπει δηλαδη να μιλαμε ψιθυριστα η να τα γραφουμε σε χαρτι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom