Επισκέπτης
ποσες φορες θα σπασουν χαβαλέ με το ιδιο σεναριο ρε τυπε; :SΕνταξει μαγκες αλλα εγω οταν πληρωνω τοσα φραγκα (50 εβραιους)δεν γουσταρω να με ακουνε η να με βλεπουν και να σπανε χαβαλε
ποσες φορες θα σπασουν χαβαλέ με το ιδιο σεναριο ρε τυπε; :SΕνταξει μαγκες αλλα εγω οταν πληρωνω τοσα φραγκα (50 εβραιους)δεν γουσταρω να με ακουνε η να με βλεπουν και να σπανε χαβαλε
Γιατί νομίζετε το νιπτήρα πως τον έχουν τόσο χαμηλά ? .Δοκίμασε να χέσεις σε κάνα κάδο και έλα και πες μου .
με το πορνο εκει που εχει φτασει τι να σε κανει να σε καταγραψει ρε φιλε; Οι μισοι το καταγραφουν μονοι τους πια δεν πουλιεται πια παρανομο υλικο από ξνοδοχεια.. Ποιος να πληρωσει και τι να δει;;;Στα χοτέλια φίλε μου αν δεν γίνονται .. "Καταγραφές" ..
σε ξένες αγορές σαν αματερ υλικό ...με το πορνο εκει που εχει φτασει τι να σε κανει να σε καταγραψει ρε φιλε; Οι μισοι το καταγραφουν μονοι τους πια δεν πουλιεται πια παρανομο υλικο από ξνοδοχεια.. Ποιος να πληρωσει και τι να δει;;;
και ποσο μεγαλη είναι αυτή η αγορα που δεν εχει ιντερνετ;; κατι αραβικες χωρες αντε και η Κορεα και αυτή η μιση τι διαολο όλα τα φθηνα ξενοδοχεια στον κοσμο βαζουν καμερες για παρτη τους;;Δεν στεκι ρε φιλε ;)σε ξένες αγορές σαν αματερ υλικό ...
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fp=%7E/Uploads/Sofia/Amfidromoskathreftis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]έλα ρε... :cool:
για καμερες δικε μου δεν γνωριζω να σου πω παντος μικροφωνα τα περισσοτερα στουντιο εχουν μεσα στα δωματια.Ανοιγω το θεμα γιατι νομιζω εχει ενδιαφερον για πολλους.
Τι εχετε παρατηρησει η ακουσει για το θεμα.
για καμερες δικε μου δεν γνωριζω να σου πω παντος μικροφωνα τα περισσοτερα στουντιο εχουν μεσα στα δωματια.
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fp=%7E/Uploads/Sofia/Amfidromoskathreftis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
[MEDIA=youtube]xwpZpIG7lls[/MEDIA]
λες να εχουμε γινει σταρ σε καμια βραζιλια τυπε?σε ξένες αγορές σαν αματερ υλικό ...
Φανταζομαι.....τι θ ακουει η μανταμΟ λογος?Θεμα ασφαλειας για την κοπελα?
Και δεν παιρνουμε και ποσοστα φιλελες να εχουμε γινει σταρ σε καμια βραζιλια τυπε?
Και δεν παιρνουμε και ποσοστα φιλε
Πριν λιγα χρονια εκανα νταλαβερι με μια τανα (μου ειχε δωσει το κινητο της σε συννεοηση με την τσατσα οταν εφευγα σε παλιοτερη επισκεψη μου)...
Στην επομενη επισκεψη μου στο ρδελο της μιλουσα ενω ημασταν στο κρεββατι
Ερχεται απο πανω μου...ριχνει τα μαλλια της στο κεφαλι μου και μου δειχνει με τα ματια της μια γωνια που ηταν μια ντουλαπα... μου εδωσε να καταλαβω οτι ειχαν καμερα και μικροφωνο και μου εκανε σημα μην μιλας.
Οταν εφυγα μου εστειλε μηνυμα στο κινητο ασχετο τελειως "μην σβησεις το κινητο μου σε περιμενω να ξαναερθεις"
Εσβησα το νουμερο της και δεν ξαναπηγα !!!
συνηθως για να ακουνε τι λεει η κοπελα με τον πελατη μηπως περνει κρυφα παραπανω φραγκα για εξτραδακια και τετοια σκινικαΟ λογος?Θεμα ασφαλειας για την κοπελα?
συνηθως για να ακουνε τι λεει η κοπελα με τον πελατη μηπως περνει κρυφα παραπανω φραγκα για εξτραδακια και τετοια σκινικα
Μήπως γυρίζουν και καμμιά "amateur" τσοντούλα με αυτό τον τρόπο?