fastanfurius
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ανοιγω το θεμα γιατι νομιζω εχει ενδιαφερον για πολλους.
Τι εχετε παρατηρησει η ακουσει για το θεμα.
τι να σου πω ρε φίλε... και να υπάρχουν.. εγώ με την καύλα που έχω εκείνη την ώρα.. ούτε βλέπω,ούτε ακούωΑνοιγω το θεμα γιατι νομιζω εχει ενδιαφερον για πολλους.
φανταζεσε τυπε εκει που εχεις τελειωσει και βαζεις τα ρουχα σου,να βγει καποιος απο την κουρτηνα και να σου πει
smile you are in candid camera!!
γιατι να σπανε χαβαλε ρε τυπε?Ενταξει μαγκες αλλα εγω οταν πληρωνω τοσα φραγκα (50 εβραιους)δεν γουσταρω να με ακουνε η να με βλεπουν και να σπανε χαβαλε
Ανοιγω το θεμα γιατι νομιζω εχει ενδιαφερον για πολλους.
γιαυτό φίλε βάλε ακόμα μερικά φράγκα.. και πάρε ένα call girl επέλεξε ένα χοτελ της αρεσκείας σου και κανε την δουλίτσα σου ;) ;)Ενταξει μαγκες αλλα εγω οταν πληρωνω τοσα φραγκα (50 εβραιους)δεν γουσταρω να με ακουνε η να με βλεπουν και να σπανε χαβαλε
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fp=%7E/Uploads/Sofia/Amfidromoskathreftis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ρε σεις ρωταω αν εχετε τσεκαρει στις τσαρκες σας κατι τετοιο.Γιατι ξερω οτι π.χ στο 12 ,κασσαανδρας εχουν εξω και σαλονι γαι ασφαλεια.Μεσα δεν ξερω αν εχουν
και ακομα περισσοτερο για μικροφωνα ,αν ακουνε τι λες με τη τανα.
ρε σεις ρωταω αν εχετε τσεκαρει στις τσαρκες σας κατι τετοιο.Γιατι ξερω οτι π.χ στο 12 ,κασσαανδρας εχουν εξω και σαλονι γαι ασφαλεια.Μεσα δεν ξερω αν εχουν
όχι φίλε μου.. εγώ προσωπικά δεν έχω τσεκάρει...άλλα έτσι κι αλλιώς δεν πολύ πάω σε στούντιο..ρε σεις ρωταω αν εχετε τσεκαρει στις τσαρκες σας κατι τετοιο.Γιατι ξερω οτι π.χ στο 12 ,κασσαανδρας εχουν εξω και σαλονι γαι ασφαλεια.Μεσα δεν ξερω αν εχουν
τι να σου πω ρε φίλε... και να υπάρχουν.. εγώ με την καύλα που έχω εκείνη την ώρα.. ούτε βλέπω,ούτε ακούω
Αποκλείεται να υπάρχουνε καμερες,τοσες φορες τους εχω κατουρησει στον νιπτηρα,δεν μπορει κατι θα μου λεγανε.
Γιατί νομίζετε το νιπτήρα πως τον έχουν τόσο χαμηλά ? . Δοκίμασε να χέσεις σε κάνα κάδο και έλα και πες μου .
γιαυτό φίλε βάλε ακόμα μερικά φράγκα.. και πάρε ένα call girl επέλεξε ένα χοτελ της αρεσκείας σου και κανε την δουλίτσα σου ;) ;)
υπάρχουν και οικονομικές.. χωρίς φυσικά να ξέρω τα γούστα σου
παντως οι περισσοτεροι ετσι ή αλλιως απαντησαν πως δεν θα χαν προβλημαΑνοιγω το θεμα γιατι νομιζω εχει ενδιαφερον για πολλους.