rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ρε παιδιά, δεν έρχεστε από δω να μου κλάσετε ο καθένας από ένα αρχίδι;
Εσυ παρε την ΒΑΣΟΥΛΑ να σου κλασει το αρχιδακι σου
ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ.....
Ρε παιδιά, δεν έρχεστε από δω να μου κλάσετε ο καθένας από ένα αρχίδι;
φασιστακια καλα τα καταφερατε με το χριστοφορακο!!!!! τη γλυτωσε η ντορα εκανε καλα τη δουλεια της και ο καραμανλης, τα αδικηματα ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ!!!!!!σεμνα και ταπεινα
φασιστακι δεν προλαβες να διοριστεις και ο πονος ειναι μεγαλος!!!!!!!!!! κλαψε τωρα με το μπουχεσα παρεα!!!Πιο πονο μου ρε τσουτσεκι βρες το γιωργακη να κλαψετε μαζι τωρα
που θα παρει την σκυταλη να την βαλει στο απυθμενο κολαρακι του.
Βοηθα τον λιγο βλακα....μπουχαχαχα
φασιστακια καλα τα καταφερατε με το χριστοφορακο!!!!! τη γλυτωσε η ντορα εκανε καλα τη δουλεια της και ο καραμανλης, τα αδικηματα ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ!!!!!!σεμνα και ταπεινα
εσυ παντως καλα περνας καλα και χωρις δονητη παπαρα!!!!!Καταργηστε ρε τσουτσεκια το νομο περι ευθυνεις υπουργων
να σας φερνουμε ΔΟΝΗΤΕΣ στον κορυδαλο....
φασιστακι δεν προλαβες να διοριστεις και ο πονος ειναι μεγαλος!!!!!!!!!! κλαψε τωρα με το μπουχεσα παρεα!!!
Δεν το λες καλά. Σεμνά και Μετρητά.
Γιατί γλυκιά μου; Έχεις ραντεβού με τον Άρη;
το βλεπω η πικρα ειναι μεγαλη!!!!!!Δεν το συνηθιζω το κλαμα ρε ΒΟΔΕ ειναι αποκλειστικο προνομιο
τον Πρασινων Σκουλικιων που θελουν να το παιξουν Παρθενακια
με ΑΒΥΣΙΚΗ κολοτρυπηδα.....
Δεν το συνηθιζω το κλαμα ρε ΒΟΔΕ ειναι αποκλειστικο προνομιο
τον Πρασινων Σκουλικιων που θελουν να το παιξουν Παρθενακια
με ΑΒΥΣΙΚΗ κολοτρυπηδα.....
το βλεπω η πικρα ειναι μεγαλη!!!!!!
΄΄΄΄΄΄΄
ασχετα εαν δεν σε κανω κεφι η πουτανα΄
μερικες φορες ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
εσυ εχεις προβλημα ο πονος σου ειναι τοσο μεγαλος που οι μαλακιες που λες δεν εχζουν σταματημο!!!!!Καλα βλεπεις αλλα μαλλον κρινεις εξ ιδιων τα αλοτρια .....ΧΑΒΟΥΖΟτρυπα
καθομαστε και απολαμβαναμε την επανιδρυση του κρατουςΓεματο πρασινοφρουρους το σαιτ τελικα.....Που ησασταν κρυμμενα πρασινα σαλιγγαρια τοσα χρονια?????
Γεματο πρασινοφρουρους το σαιτ τελικα.....Που ησασταν κρυμμενα πρασινα σαλιγγαρια τοσα χρονια?????
καθομαστε και απολαμβαναμε την επανιδρυση του κρατους
Ακουγοντας καποιος ξενος,ενας ουδετερος παρατηρητης,την επιχειρηματολογια του γκιωργκο,θα αποκομιζε το συμπερασμα οτι ιδρυθηκατε 7 μαρτιου του 2004....καθομαστε και απολαμβαναμε την επανιδρυση του κρατους
Εσύ πάντως ξέρουμε που ήσουν κρυμμένος.
http://[URL unfurl="true"]www.topvision.gr/images/dromokaitio.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Να φανταστω τραπεζικος με απολυτηριο λυκειου???? :birdman:
Δεν πειραζει κρατα τη....Μηπως και ψηθει λιγο το μυαλο του αρχηγου σου....Πάλί λάθος ρε γαμώτο! Κρίμα, κι'ήσουν τόσο κοντά στο να κερδίσεις τη φριτέζα.