Νέα

Υπάρχουν μη-κρατικοδίαιτοι που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Αν είσαι φασίστας,και όχι απλά πατριώτης,σε λυπάμαι.

Και ασε με να κρίνω εγώ τι είμαι.

Exeις ενα δικιο σε αυτα που λες αλλα και ενα αδικο....εαν το προβλημα ειναι οι φασιστες ( που ειναι) γιατι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν ειναι τουλαχιστον πατριωτικα κομματα?

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Δεν πειραζει και αλλοι το εχουν κανει πριν απο σενα
αλλα δεν τους ΒΓΗΚΕ......Φιλια στο Ηρακλειο και καλα να περνας.

Συνεχίζεις να προκαλείς και να προσβαλλεις και το χειρότερο ανθρώπους που δεν ξέρεις.Και για να μισείς τους Κρητικούς ποιος ξέρει...τι σου έχουνε κάνει.

Φιλιά και σε σένα.

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Exeις ενα δικιο σε αυτα που λες αλλα και ενα αδικο....εαν το προβλημα ειναι οι φασιστες ( που ειναι) γιατι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν ειναι τουλαχιστον πατριωτικα κομματα?

Γιατί όλοι οι πολιτικοί είναι βρωμιάρηδες αν θες την άποψη μου.Δεν υπάρχει ελληνικό κόμμα που να είναι πατριωτικό χωρίς να καταφεύγει σε φασιστικές κορώνες.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Τι λε ρε μεγάλε...Με ένα πακέτο μάρλμπορο;Πρέπει να πήγαινες με κούτες εκεί εσύ και το ξέρεις από πρώτο χέρι.Ή έχεις ακούσει τις κασέτες του Χάρι Κλιν....
Τα ταλέντα σαν τον Πούσκας τον Μπόνιεκ κλπ δεν γίνονται με αναβολικά.Άλλωστε από αναβολικά οι δυτικές χώρες είχαν μπόλικα.Εκτός αν ο Καρλ Λιούις έτρωγε ρύζι μπάρμπα μπεν.Σημασία έχει ότι ήταν επιτυχημένες.
Εξετάζουμε πώς είναι η Ελλάδα μετά τη νίκη του Εθνικού στρατού επί των κακών κομουνιστών,όχι γενικά.Μετά είχαμε μια ΕΡΕ με εξορίες,μια δικτατορία,μια χαμένη Κύπρο.Αυτά δεν τα έκαναν οι κακοί κομουνιστές.Οι άλλες χώρες είχαν την προστασία της μαμάς ΕΣΣΔ,η μαμά Αμερική πού ήταν στο Κυπριακό;Τους έχουμε υπηρετήσει υπέρ του δέοντος,μέχρι και στην Κορέα πήγαμε για να τους βοηθήσουμε,το ευχαριστώ ποιο ήταν;

Οι Έλληνες λίγα πλήρωναν;Ανέφερα τα κεντήματα ως παράδειγμα,δεν τελείωνε εκεί η προσφορά προς τη βασιλική οικογένεια.Ακόμα τους πληρώνουμε με την προσφυγή του Γλύξμπουργκ στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ελπιζω τα 5 δις δραχμες που πηρε ως αποζημιωση για την κατασχεση της περιουσιας του βαση αποφασης του ευρωπαικου δικαστηριου να μην ειναι ο λογος που βαδιζει η ελλαδα σε χρεωκοπια επι "δημοκρατιας" Και δεν εχω ακουσει απο εσας τους σοβαρους πασοκτζηδες (γιατι οι αριστεροι ειναι για δεσιμο) κατα ποσο το κατα τυπης "δημοκρατικο" καθεστως σημερα ειναι δημοκρατικο διχως απλη αναλογικη....ξεχασατε την 3η Σεπτεμβρη?

Αγαπητε μπερδευει τα μηλα με τα πορτοκαλια ως μπορεις να εγκαλεις την "χουντα" οταν ο πολιτικος χωρος που ανηκεις ειναι υπερ του σχεδιου αναν και δεν ανοιγει το φακελο της κυπρου αλλα ουτε κατεβαινει στις εκλογες με συνθημα την απελευθερωση της ΚΥΠΡΟΥ απο τους Τουρκους....

Εαν δεν νικουσε η Δεξια δεν θα ειχαμε χουντα και στρατοπεδα για 7 χρονια αλλα για 60 χρονια..ή δεν ξερεις για την "δημοκρατικοτητα" του Σταλιν

Το 49 , κατι που εσεις οι πασοκτζηδες εσκεμενα ξεχνατε δεν κερδισε η δεξια αλλα η κοινοπραξια δεξιας-κεντρου με πρωθυπουργο τον Γεωργιο Παπανδρεου

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ενώ εσύ τι είσαι; Gay κόκκορας;

Άντε βάλε το κεφάλι σου κάτω από καμμιά βρύση βρε γελοίο φασιστόμουτρο, που θα μου κάνεις και μαθήματα πατριωτισμού.

Τι λες μωρη Ντακοτα του Γιωργακη που θα μας το παιξεις και δημοκρατης....
Αντε να κανεις κανια ρεμουλα γιατι απο Οκωβρη εως Μαρτη προλαβαινεις δεν Προλαβαινεις

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Ενώ εσύ τι είσαι; Gay κόκκορας;

Άντε βάλε το κεφάλι σου κάτω από καμμιά βρύση βρε γελοίο φασιστόμουτρο, που θα μου κάνεις και μαθήματα πατριωτισμού.

καλα εγω ειμαι φασιστας ο αλαβανος που συνομιλει και νομιμοποιει το φασιστα γκρουεφσκι, τι ειναι?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Συνεχίζεις να προκαλείς και να προσβαλλεις και το χειρότερο ανθρώπους που δεν ξέρεις.Και για να μισείς τους Κρητικούς ποιος ξέρει...τι σου έχουνε κάνει.

Φιλιά και σε σένα.

Δεν μισω τους Κρητικους..
Μισω τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ....ανεξαρτητως καταγωγης γιατι ειναι καραγιοζηδες...

Soryyy

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ελπιζω τα 5 δις δραχμες που πηρε ως αποζημιωση για την κατασχεση της περιουσιας του βαση αποφασης του ευρωπαικου δικαστηριου να μην ειναι ο λογος που βαδιζει η ελλαδα σε χρεωκοπια επι "δημοκρατιας" Και δεν εχω ακουσει απο εσας τους σοβαρους πασοκτζηδες (γιατι οι αριστεροι ειναι για δεσιμο) κατα ποσο το κατα τυπης "δημοκρατικο" καθεστως σημερα ειναι δημοκρατικο διχως απλη αναλογικη....ξεχασατε την 3η Σεπτεμβρη?

Αγαπητε μπερδευει τα μηλα με τα πορτοκαλια ως μπορεις να εγκαλεις την "χουντα" οταν ο πολιτικος χωρος που ανηκεις ειναι υπερ του σχεδιου αναν και δεν ανοιγει το φακελο της κυπρου αλλα ουτε κατεβαινει στις εκλογες με συνθημα την απελευθερωση της ΚΥΠΡΟΥ απο τους Τουρκους....

Εαν δεν νικουσε η Δεξια δεν θα ειχαμε χουντα και στρατοπεδα για 7 χρονια αλλα για 60 χρονια..ή δεν ξερεις για την "δημοκρατικοτητα" του Σταλιν

Το 49 , κατι που εσεις οι πασοκτζηδες εσκεμενα ξεχνατε δεν κερδισε η δεξια αλλα η κοινοπραξια δεξιας-κεντρου με πρωθυπουργο τον Γεωργιο Παπανδρεου

Δείξε μου ένα πόστ στο οποίο έγραψα ότι ανήκω σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.Ένα μόνο

Όσον αφορά τα περί κοινοπραξίας,προφανώς και τα θυμάμαι.Όπως θυμάμαι και την αποστασία του Μητσοτάκη.

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Μισω τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ....ανεξαρτητως καταγωγης γιατι ειναι καραγιοζηδες...

Soryyy

Μην μου λές sorry γιατι δεν είμαι ουτε αριστερός ούτε δεξιός.Είμαι άνθρωπος και Έλληνας.

Τέσπα καλύτερα να κλείσω αυτή την θλιβερή κουβέντα,γιατι υπάρχουν και άνθρωποι εδώ που θέλουνε να ανταλλάξουνε απόψεις.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Θα μου πεις εσύ που ξέρεις το Know How; Μετά από 5 χρόνια πρέπει να'χεις γίνει ειδικός.

Απο νωρις τα πηρα τα μαθηματα απο τον ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ...και τον Αντρεα βλακουλη
μετα με ξετεχνεψε και ο ΑΚΗΣ.... :uglystupid:

Εσυ δεν πηρες τιποτα ?

η μηπως επαιρνες  :pipa1: τοτε ?

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Θα μου πεις εσύ που ξέρεις το Know How; Μετά από 5 χρόνια πρέπει να'χεις γίνει ειδικός.

Χέστηκα για τον Αλαβάνο. Τα ίδια σκατά είναι κι'αυτός με κάτι μαλάκες φασίστες σαν κι'εσένα.

οχι χεστηκα! διοτι απο εδω και περα θα κρινεσαι σαν ψηφοφορος του ΣΥΡΙΖΑ γιατι περσι ανεχτηκες την σταση του αρχηγου σου...οποτε ελπιζω να κατηγορεις και το ΣΥΡΙΖΑ σαν φασιστικο κομμα διοτι ο αλαβανος δεν πηγε εκει ως ιδιωτης αλλα σαν αρχηγος κομματος....

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μην μου λές sorry γιατι δεν είμαι ουτε αριστερός ούτε δεξιός.Είμαι άνθρωπος και Έλληνας.

Τέσπα καλύτερα να κλείσω αυτή την θλιβερή κουβέντα,γιατι υπάρχουν και άνθρωποι εδώ που θέλουνε να ανταλλάξουνε απόψεις.

Ξεκολα σου λεω... σε μπουρδελο βρισκεσαι....

Μην μας το παιζεις σοβαρος τυπος και φρικαρουμε....

Με τον Τρεμοπουλο κανεις παρεα ?

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Δείξε μου ένα πόστ στο οποίο έγραψα ότι ανήκω σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.Ένα μόνο

Όσον αφορά τα περί κοινοπραξίας,προφανώς και τα θυμάμαι.Όπως θυμάμαι και την αποστασία του Μητσοτάκη.

Ο Γεωργιος Παπανδρεου, Ο θΕμιστοκλης Σοφουλης και ο Βενιζελος (ο γιος του ελευθεριου Βενιζελου) στην συνειδηση του κοσμου του ΠΑΣΟΚ αλλα και της σημερινης ηγεσιας δεν ειναι αποστατες οπως ο μητσοτακης

ο Γεωργιος παπανδρεου εγινε πρωθυπουργος με κεντρωες ψηφους 15 χρονια μετα την συνεργασια του με την δεξια...οποτε ειναι αστοχο να τον λες αποστατη αυτον και αλλες ιστορικες μορφες του κεντρου και ιδιως τον πλαστηρα.

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ξεκολα σου λεω... σε μπουρδελο βρισκεσαι....

Μην μας το παιζεις σοβαρος τυπος και φρικαρουμε....

Με τον Τρεμοπουλο κανεις παρεα ?

Δεν κάνω παρέα με πολιτικούς,εχω δουλειές,φίλους και σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ.
Και για τελευταία φορά σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου,κομματόσκυλο.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.427
Πόντοι
506
Μισω τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ....ανεξαρτητως καταγωγης γιατι ειναι
επίσης μισείς τους μαύρους, τους κίτρινους, τους εβραίους κ.α.
όπως σε έχουν μάθει στα καταγώγια που συχνάζουν τύποι σαν εσένα...

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

Σιγουρα ανταλασουμε αποψεις και δεν θελω να δεχτεις αυτα που εγω πιστευω και μακρια μια στειρα κομματικη λογικη....αλλα δεν ειμαστε παρατηρητες της ιστοριας ουτε να φτασουμε σε μια "λαζοπουλεια αποχη" για να ριψουμε της ιστορικες μας ευθυνες σε αλλους...διοτι στις δημοκρατιες οι πολιτες αποφασιζουν ακομα και οταν βλεπουν οτι η ψηφο τους μπορει να μην εχει ορατο οφελος

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.427
Πόντοι
506
«Χέρι – χέρι»… Καρατζαφέρης - Ψινάκης

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2009, 22:42

Πολιτικό τετ α τετ στο ρεστοράν του Κολωνακίου J & K είχαν το βράδυ ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κατέβει στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ.

Την υποψηφιότητα του κ. Ψινάκη αναμένεται να ανακοινώσει αύριο, Παρασκευή, ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
επίσης μισείς τους μαύρους, τους κίτρινους, τους εβραίους κ.α.
όπως σε έχουν μάθει στα καταγώγια που συχνάζουν τύποι σαν εσένα...

οπως μισω και κατι παραμυθιασμενους ΠΑΣΟΚΟΥΣ του κωλου
που ερχονται να Ανατρεψεουν την ιστορια της ΡΕΜΟΥΛΑΣ και
της καταχρεωσης του Ελληνικου κρατους...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Δεν κάνω παρέα με πολιτικούς,εχω δουλειές,φίλους και σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ.
Και για τελευταία φορά σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου,κομματόσκυλο.

Εγω δεν ασχοληθηκα ποτε μαζι σου εσυ ασχοληθηκες πρωτος....
εκτος και εχεις Παρκινσον....

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Σιγουρα ανταλασουμε αποψεις και δεν θελω να δεχτεις αυτα που εγω πιστευω και μακρια μια στειρα κομματικη λογικη....αλλα δεν ειμαστε παρατηρητες της ιστοριας ουτε να φτασουμε σε μια "λαζοπουλεια αποχη" για να ριψουμε της ιστορικες μας ευθυνες σε αλλους...διοτι στις δημοκρατιες οι πολιτες αποφασιζουν ακομα και οταν βλεπουν οτι η ψηφο τους μπορει να μην εχει ορατο οφελος

Νομίζω ότι ο καθένας κάνει αυτό που κρίνει ως καλύτερο.Και ψηφίζει σύμφωνα με την συνείδησή του.Γιατί να κρίνω λοιπόν τον άλλον βάσει του τί ψηφίζει,αν αυτό κρίνει ως σωστό ?

Εκτός αν κανείς πιστεύει σε άλλου είδους συστήματα όπως πχ ένας κομμουνιστής η πχ ένας εθνικιστής.
Αλλα για αυτό η δημοκρατία είναι δημοκρατία για να ανέχεται ακόμα και ακραίες απόψεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom