Νέα

Υπάρχουν μέρη στην ελλάδα για dogging?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ATHINA22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
κοιταξε ειναι καλη φαση αλλα λιγο ριψοκινδυνο.προς βαρυμπομπη τραβα στην εξοχη

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τρέχω να προλάβω ν'ανοίξω θέμα  Σεξ σε εσωτερικό χώρο  :dancing:  μην μου φάει την αποκλειστικότητα κανένας άλλος

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.547
Πόντοι
25.467
κοιταξε ειναι καλη φαση αλλα λιγο ριψοκινδυνο.προς βαρυμπομπη τραβα στην εξοχη

Δώστε του ημέρα, ώρες πάνω-κάτω, κι ένα σημείο αναφοράς.

Να μην τρέχουμε και σ΄όλη την Βαρυμπόμπη κάθε μέρα (μέχρι να τους βρούμε) με τις κάμερες στον ώμο...

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Τράβα στο Πεδίο του Άρεως που το έχουν ανακαινίσει

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δώστε του ημέρα, ώρες πάνω-κάτω, κι ένα σημείο αναφοράς.

Να μην τρέχουμε και σ΄όλη την Βαρυμπόμπη κάθε μέρα (μέχρι να τους βρούμε) με τις κάμερες στον ώμο...

Να ειναι προκαθορισμενο το ραντεβου καπου δω κοντα.....Να βρουμε και καμμια καντινα....τιποτα βρωμικο να φαμε.....Ααα  και ναχει και παρκινγκ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.547
Πόντοι
25.467
Να ειναι προκαθορισμενο το ραντεβου καπου δω κοντα.....Να βρουμε και καμμια καντινα....τιποτα βρωμικο να φαμε.....Ααα   και ναχει και παρκινγκ

Έτσι μπράβο!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Ε  μα!!!.......Τουs εχω ικανουs , να μαs τραβολογανε σε τιποτα ερημιεs , με κινδυνο να γρατζουνιστουμε προκειμενου να δουμε λιγο μπουτι κι απο πανω να μεινουμε και νηστικοι....Ετσι δεν λεει.....

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Θέλω να το κάνω με την κοπέλα μου σε εξωτερικό χώρο και θέλω γνώμες από όσους το έχουν κάνει.

π.χ. που το κάνατε εσείς, μερικά καλά και ήρεμα μέρη για να το κάνουμε, αν το απολαύσατε όταν το κάνατε, πώς αντιμετωπίσατε την πιθανότητα να σας δει κάποιος κτλ.
εαν σας κοιταζουν δε σε πειραζει? :huh:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα σε ολους εδω.σα σαιτ μπαινω συνηθως στις ανεξαρτητες αλλα αφου ανοιξες το θερτ καθησα να γραψω..λοιπον το σεξ σε δημοσιο χωρο ειναι πολυ καυλωτικο αλλα εχει και τα ρισκα του και εκει δεν ξερω που θα καταληξει..αν το γουσταρεις πολυ και εχεις καπου μεσα σου την φαση το να προκαλεσεις καποια βλεματα ταυτοχρονα καντο σε ξενοδοχειο με μπαλκονι πρωτα μς ανοιχτες κουρτινες και φωτα και μετα βγες εξω με καποια φιλη το καναμε ετσι την δευτερη φορα εγιναν πολλα στο μπαλκονι απο γλυψιματα εκατεροθεν μεχρι τελους..μετα σε παρκιν στην εθνικη οδο νυχτα..παραλια τωρα που αρχισε η ανοιξη...ελπιζω να βοηθησα....

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
εαν σας κοιταζουν δε σε πειραζει? :huh:
επειδη αν διαβασεις που του προτυνα θα καταλαβεις οτι εχει το πικαντικο η υποθεση γιατι σε βλεπουν οσο μπορουν λογο νυχτας και φυσικα εισαι αασφαλης σε ενα τετοιο χωρο...δηλαδη τι να σου πω οταν την προηγουμενη εβδομαδα εχυνε η αλλη στις τουαλετες της γυναικειες σε μπαρ και εξω περιμεναν αλλες και βγηκαμε ...να εβλεπες πως μας κοιταζαν μετι με φθονο αλλα και ζηλεια μαζι...και μετα ειχε συνεχεια αλλου...  :dancing: :dancing:

mane

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εχεις απολυτο δικιο ειδικα σε οτι λες με το θεμα του ρισκου...εχω εμπειρια στα 19 μου με σερβιτορα σε πλαζ...μπιτς μπαρ....νυχτα...λιγος κοσμος...για ποτε ξεκινησαμε...κανεις δεν καταλαβε...το αντιτιμο στο ρισκο τα εισεπραξε εκεινη με μεγαλοπρεπεστατη  απολυση...μας ειχαν παρει χαμπαρι και εγω το νουμερο νομιζα οτι ημουν και μαστορας και δεν μας καταλαβε κανεις...!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Θέλω να το κάνω με την κοπέλα μου σε εξωτερικό χώρο και θέλω γνώμες από όσους το έχουν κάνει.

π.χ. που το κάνατε εσείς, μερικά καλά και ήρεμα μέρη για να το κάνουμε, αν το απολαύσατε όταν το κάνατε, πώς αντιμετωπίσατε την πιθανότητα να σας δει κάποιος κτλ.

Στον Βασιλικο κηπο, λιγο πριν βραδιασει! Εχει ωραια σημεια!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Με γυρίσατε πολλά χρόνια πίσω....τότε που η συνηθης κατάληξη των ραντεβού ήταν σεξ στο αυτοκίνητο σε ερημικές παραλίες στη Βούλα,στη Βάρκιζα η και στο Λαιμο,στη Βουλιαγμένη.....προσωπικά προσπαθούσα να πηγαινω σε μέρη που είχε και άλλα αυτοκίνητα για περισσότερη ασφάλεια....οι ματάκηδες καραδοκούσαν....
Πάντως,μετά απο τόσα χρόνια,ακόμα γελάω με την ανάμνηση του θεάματος των αυτοκινητων,όπου τα τζάμια ήταν χνωτισμένα και θαμπά,αλλά "ανεβοκατέβαινε" ρυθμικά το σασί....... :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
2 καλές καβάντζες είναι Καβούρι και Γαλάτσι!!!!!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
2 καλές καβάντζες είναι Καβούρι και Γαλάτσι!!!!!!!!!!!

Ασε μη λεs Καβουρι....Υπηρξε και ατυχηματακι εκει με ολιγον αιμα
Ο λεκεs μεχρι που το πουλησα δεν εβγαινε....Αλκανταρα σου λεει....

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Να ειναι προκαθορισμενο το ραντεβου καπου δω κοντα.....Να βρουμε και καμμια καντινα....τιποτα βρωμικο να φαμε.....Ααα   και ναχει και παρκινγκ
Ετσι μπράβο.
Τ'ιμιες και καθαρες δουλειες!!!!!!!
Καρεκλάκια φέρνουμε απο το σπιτι?
:think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom