dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
κοιταξε ειναι καλη φαση αλλα λιγο ριψοκινδυνο.προς βαρυμπομπη τραβα στην εξοχη
Τρέχω να προλάβω ν'ανοίξω θέμα Σεξ σε εσωτερικό χώρο μην μου φάει την αποκλειστικότητα κανένας άλλος
κοιταξε ειναι καλη φαση αλλα λιγο ριψοκινδυνο.προς βαρυμπομπη τραβα στην εξοχη
Δώστε του ημέρα, ώρες πάνω-κάτω, κι ένα σημείο αναφοράς.
Να μην τρέχουμε και σ΄όλη την Βαρυμπόμπη κάθε μέρα (μέχρι να τους βρούμε) με τις κάμερες στον ώμο...
Να μην τρέχουμε και σ΄όλη την Βαρυμπόμπη κάθε μέρα (μέχρι να τους βρούμε) με τις κάμερες στον ώμο...
Να ειναι προκαθορισμενο το ραντεβου καπου δω κοντα.....Να βρουμε και καμμια καντινα....τιποτα βρωμικο να φαμε.....Ααα και ναχει και παρκινγκ
Έτσι μπράβο!!!
εαν σας κοιταζουν δε σε πειραζει?Θέλω να το κάνω με την κοπέλα μου σε εξωτερικό χώρο και θέλω γνώμες από όσους το έχουν κάνει.
π.χ. που το κάνατε εσείς, μερικά καλά και ήρεμα μέρη για να το κάνουμε, αν το απολαύσατε όταν το κάνατε, πώς αντιμετωπίσατε την πιθανότητα να σας δει κάποιος κτλ.
και μολις χυσει θα χειροκροτησουμε και θα φωναζουμε ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ!εαν σας κοιταζουν δε σε πειραζει?
επειδη αν διαβασεις που του προτυνα θα καταλαβεις οτι εχει το πικαντικο η υποθεση γιατι σε βλεπουν οσο μπορουν λογο νυχτας και φυσικα εισαι αασφαλης σε ενα τετοιο χωρο...δηλαδη τι να σου πω οταν την προηγουμενη εβδομαδα εχυνε η αλλη στις τουαλετες της γυναικειες σε μπαρ και εξω περιμεναν αλλες και βγηκαμε ...να εβλεπες πως μας κοιταζαν μετι με φθονο αλλα και ζηλεια μαζι...και μετα ειχε συνεχεια αλλου...εαν σας κοιταζουν δε σε πειραζει?
Θέλω να το κάνω με την κοπέλα μου σε εξωτερικό χώρο και θέλω γνώμες από όσους το έχουν κάνει.
π.χ. που το κάνατε εσείς, μερικά καλά και ήρεμα μέρη για να το κάνουμε, αν το απολαύσατε όταν το κάνατε, πώς αντιμετωπίσατε την πιθανότητα να σας δει κάποιος κτλ.
2 καλές καβάντζες είναι Καβούρι και Γαλάτσι!!!!!!!!!!!
Ετσι μπράβο.Να ειναι προκαθορισμενο το ραντεβου καπου δω κοντα.....Να βρουμε και καμμια καντινα....τιποτα βρωμικο να φαμε.....Ααα και ναχει και παρκινγκ