You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπάρχουν μέρη στην ελλάδα για dogging?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ATHINA22
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 214
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mageiras23
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 6
- Πόντοι
- 10
οταν λες ςν κινηση μπορεις να μας εξηγησεις πως το εκανες και με ποσο πηγαινες φανταζομαι πρεπει να πηγαινες........γαμιονταςΑρκετά χρόνια πίσω, πίποσα γκόμινα πάνω στην Ακρόπολη σε "νυχτα με πανσελινο"
Πήδηξα 'αλλη γκόμινα πάνω στο παπακι εν κινήση
Και φυσικά σε αρκετες παραλίες αλλα΄χωρίς κόσμο (για ματάκιδες δεν ξέρω)
Φοιτητής στη Θεσ/κη...έχω βγεί με την καυλιάρα μου και ένα φιλικό ζευγάρι...Πείραγμα στο πείραγμα....καυλώνω εγώ καυλώνει και το μωρό και πάμε στις τουαλέτες του "It's only" (Φαντάζομαι οι φίλοι Θεσ/κης το ξέρουν)...Μας διέκοψαν...Φεύγουμε από το μαγαζί και μπαίνουμε στο στενάκι της Β. Γεωργίου...Βρίσκουμε μαγαζί με είσοδο στο βάθος...μπαίνουμε μέσα..και μετά μπήκαν κι άλλα βαθιά μέσα της!!!!!
Αααα...ρε φίλε τί μου θύμισες....μεγαλεία!
Αααα...ρε φίλε τί μου θύμισες....μεγαλεία!
Morisson
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
.... "It's only"
Ω ρε φιλε τι μου θυμησες!
οταν λες ςν κινηση μπορεις να μας εξηγησεις πως το εκανες και με ποσο πηγαινες φανταζομαι πρεπει να πηγαινες........γαμιοντας
Εδω σε εχω μπρό...
Συνημμένα
..Laimos Βουλιαγμενης καλοκαιράκι μετα απο Μούσες .....δεν κρατιότανε το μωρό ...........ανάμεσα στις πικροδάφνες στη στροφή στο τρυγωνάκι επάνω ;)
άλλη φορά στο αλιμο στο πανί όταν ακόμα ηταν το αεροδρόμιο ..ολα πήγαιναν μια χαρά μεχρι που μας την έπεσε μια φορά η αστυνομία και μια άλλη ένας ματάκιας ....είχε κολλήσει το προσωπό του στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου ;)
άλλη φορά σε ασανσέρ βιοτεχνίας ρούχων φίλου στην καλλιθέα πήρα μια πελάτησα του φίλου .
από παραλίες εντάξει, είναι σύνηθες
άλλη φορά στο αλιμο στο πανί όταν ακόμα ηταν το αεροδρόμιο ..ολα πήγαιναν μια χαρά μεχρι που μας την έπεσε μια φορά η αστυνομία και μια άλλη ένας ματάκιας ....είχε κολλήσει το προσωπό του στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου ;)
άλλη φορά σε ασανσέρ βιοτεχνίας ρούχων φίλου στην καλλιθέα πήρα μια πελάτησα του φίλου .
Επισκέπτης
Έξω από το νεκροταφείο της Βουλιαγμένης.
Αμέτρητες φορές
Αμέτρητες φορές
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.778
- Πόντοι
- 41.129
μια πρωην μου ειχε φαντασιωση για public sex και την πηγα σε ενα σχετικα ασφαλες μερος οπου βεβαια αυτη δεν ειχε ξαναπατησει και εννοω στην βαρβακειο μεσα σε ενα στενο οπου την πηρα στα ορθια και λιγο πιο περα μια μαυρη επαιρνε πιπα σε ενα τυπο...
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σε τουαλετα σε εστιατοριο καλοκαιρι μετα απο το μπανιο στο αλεποχωρι.
κ σε καμπινα στη πλαζ της βουλιαγμενης στο λαιμο..
κ σε καμπινα στη πλαζ της βουλιαγμενης στο λαιμο..
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εσυ εισουν ?..Laimos Βουλιαγμενης καλοκαιράκι μετα απο Μούσες .....δεν κρατιότανε το μωρό ...........ανάμεσα στις πικροδάφνες στη στροφή στο τρυγωνάκι επάνω ;)
Morisson
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
..Laimos Βουλιαγμενης καλοκαιράκι μετα απο Μούσες .....
Παρακαλω όπως διευκρινήσετε!
Το μπουζουξιδικο ή το κωλομπαρο?
'Στω!
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ολοι οι φιδεμπορες εδω μαζευτηκαν παλι
ο αλλος λεει γαμησε πανω στο παπακι εν κινηση
τι ηταν μεγαλε κρυπτο η αστρεα εχει σημασια
fideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
Τι στο διάολο που πάτε και γαμάτε και δεν σας έχω πάρει μάτι ποτές.
Πολύ καλές παρτούζες και dogging παίζουν στα πάρκα του Αμστερνταμ, ειδικά στο Vondelpark, αλλά μετά τις 7-8μ.μ. Το πρόβλημα ωστόσο στα πάρκα του Αμστερνταμ, είναι ο συνεχόμενος αυξανόμενος αριθμός από κλοπές και ληστείες. Αν μπεις στο Vondelpark το βράδυ θα νομίζεις ότι έχει μπει σε περιοχή του Resident Evil. Προσωπικά είχα χεστεί πάνω μου και ούρλιαζα στην τότε σχέση που είχα να πάμε να συνεχίσουμε το σεξ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Το σεξ στα πάρκα επιτρέπεται, αλλά πρέπει να μαζεύεις τα σκουπιδάκια σου.
Πολύ καλές παρτούζες και dogging παίζουν στα πάρκα του Αμστερνταμ, ειδικά στο Vondelpark, αλλά μετά τις 7-8μ.μ. Το πρόβλημα ωστόσο στα πάρκα του Αμστερνταμ, είναι ο συνεχόμενος αυξανόμενος αριθμός από κλοπές και ληστείες. Αν μπεις στο Vondelpark το βράδυ θα νομίζεις ότι έχει μπει σε περιοχή του Resident Evil. Προσωπικά είχα χεστεί πάνω μου και ούρλιαζα στην τότε σχέση που είχα να πάμε να συνεχίσουμε το σεξ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Το σεξ στα πάρκα επιτρέπεται, αλλά πρέπει να μαζεύεις τα σκουπιδάκια σου.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
επισης σημαντικο ειναι αν του ειχε αλλαξει καρμπυρατερ και φιλτροχοανηολοι οι φιδεμπορες εδω μαζευτηκαν παλι
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Allou sex fun park ?μηπως να μαζευαμε υπογραφες να ανοιξουν κανα σεξ παρκ ?
Θέλω να το κάνω με την κοπέλα μου σε εξωτερικό χώρο και θέλω γνώμες από όσους το έχουν κάνει.
π.χ. που το κάνατε εσείς, μερικά καλά και ήρεμα μέρη για να το κάνουμε, αν το απολαύσατε όταν το κάνατε, πώς αντιμετωπίσατε την πιθανότητα να σας δει κάποιος κτλ.
π.χ. που το κάνατε εσείς, μερικά καλά και ήρεμα μέρη για να το κάνουμε, αν το απολαύσατε όταν το κάνατε, πώς αντιμετωπίσατε την πιθανότητα να σας δει κάποιος κτλ.
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
απο αθηνα εισαι φιλεΘέλω να το κάνω με την κοπέλα μου σε εξωτερικό χώρο και θέλω γνώμες από όσους το έχουν κάνει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις