Νέα

Υπαρχει το αντιθετο της προωρης εκσπερματησης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ενω δεν υπαρχει προβλημα στυσης , μερικες φορες ειναι τραγικο,
Απο γιατρους εχω ακουσει τα εξης:
-Και δεν χαιρεσε;(οχι κουραζομαι)
-Ειναι ψυχολογικο(δεν νομιζω)
-Ισως φταει το προφυλακτικο(και χωρις το ιδιο)
-Να δουμε το προστατη σου ελα το πρωϊ να κατουρησεις να σου παρουμε μαζι με τα πρωινα ουρα και προστατικο υγρο!!!(γιατρε ελα εσυ 2 ωρες πουρνο πουρνο ακατουρητος μεσα στο αυτοκινητο σε  κινηση και αν δεν κατουρηθεις στο δρομο να μου τρυπησεις την μυτη)

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
ενας εχυνε καθε 5,5 χρονια ενω γαμουσε καθε μερα.
ητανε μορφη ο τυπος. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Από το wikipedia

Anejaculation is the pathological inability to ejaculate in males, with (orgasmic) or without (anorgasmic) orgasm. It can depend on one or more of several causes, including (ordered by frequency)':
Sexual inhibition
Pharmacological inhibition[1]
Autonomic nervous system malfunction
Prostatectomy - surgical removal of the prostate.
Ejaculatory duct obstruction

Anejaculation, especially the orgasmic variant, is usually indistinguishable from retrograde ejaculation. However, a negative urinalysis measuring no abnormal presence of spermatozoa in the urine will eliminate a retrograde ejaculation diagnosis. Thus, if the affected man has the sensations and involuntary muscle-contractions of an orgasm but no or very low-volume semen, ejaculatory duct obstruction is another possible underlying pathology of anejaculation.

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τα αρχιδια θα του ειχαν γινει 10 κιλα το καθενα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ενω δεν υπαρχει προβλημα στυσης , μερικες φορες ειναι τραγικο,

Και γω ειμαι λιγο βραδυκαυστος μερικες φορες

-Και δεν χαιρεσε;(οχι κουραζομαι)
Ε ναι ολα εχουν ενα οριο  :rolleyes:

-Ειναι ψυχολογικο(δεν νομιζω)
Εγω Νομιζω τουλαχιστον σε συνδιασμο με τα υπολοιπα 
-Ισως φταει το προφυλακτικο(και χωρις το ιδιο)
Σιγουρα παιζει ρολο , ειδικα αν δεν εχει τοποθετηθει σωστα

Να προσθεσω , ισως φταιει το μουνι  :cheesy: ειχαμε κανει κατι μελετες παλαιοτερα με συντελεστες τριβης κλτ
ψαξε καμια σφιχτομουνα να δοκιμασεις , εκτος αν εισια μονογαμικος , οποτε πανε στο παπα της ενοριας να τα πεις  :grin:

-
Να δουμε το προστατη σου ελα το πρωϊ να κατουρησεις να σου παρουμε μαζι με τα πρωινα ουρα και προστατικο υγρο!!!
(γιατρε ελα εσυ 2 ωρες πουρνο πουρνο ακατουρητος μεσα στο αυτοκινητο σε  κινηση και αν δεν κατουρηθεις στο δρομο να μου τρυπησεις την μυτη)
χαχαχαχαχα καλο  :cheesy:

Επισκέπτης
Από το wikipedia

Anejaculation is the pathological inability to ejaculate in males, with (orgasmic) or without (anorgasmic) orgasm. It can depend on one or more of several causes, including (ordered by frequency)':
Sexual inhibition
Pharmacological inhibition[1]
Autonomic nervous system malfunction
Prostatectomy - surgical removal of the prostate.
Ejaculatory duct obstruction

Anejaculation, especially the orgasmic variant, is usually indistinguishable from retrograde ejaculation. However, a negative urinalysis measuring no abnormal presence of spermatozoa in the urine will eliminate a retrograde ejaculation diagnosis. Thus, if the affected man has the sensations and involuntary muscle-contractions of an orgasm but no or very low-volume semen, ejaculatory duct obstruction is another possible underlying pathology of anejaculation.
ενδιαφερον

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
βέβαια, το πρόβλημα μπορεί να είναι στο κεφάλι σου, να μην έχεις οργανικό πρόβλημα όπως περιγράφει το άρθρο αλλά ψυχολογικό.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω εχω τετοιο προβλημα, δε χυνω ευκολα στο γαμισι, με μια μαλακια ομως σε 2 λεπτα τελος

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Εγω εχω τετοιο προβλημα, δε χυνω ευκολα στο γαμισι, με μια μαλακια ομως σε 2 λεπτα τελος
εγω και στη μαλακια το παθαινω

οταν ειμαι πολυ κουρασμενος συνηθως

αλλα αν καταφερω και χυσω,χυνω ποταμια τοτε  :cum: :cum: :cum:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

αυτό εξηγείται. όταν την παίζεις ξέρεις καλύτερα τι θέλεις και πως το θέλεις και το γουστάρεις από οτι όταν είσαι με γυναίκα.

συν οτι μπορείς να φαντασιώσεις δυνατά πράγματα και ακριβώς οτι θέλεις χωρίς παρεμβολές.

νομίζω οτι ο Γούντυ Άλλεν είπε, το να την παίζεις είναι σαν να περνάς κάποιον χρόνο με αυτόν που σε ξέρει καλύτερα.

μην με παρεξηγήσετε αλλά εν τέλει το να μαλακίζεσαι είναι ψύχραιμα και αντικειμενικά πολύ καλύτερο από το να γαμάς. το τζάμπα δεν το βάζω καν.

αλλά εντάξει όταν γαμάς γνωρίζεις και κάναν άνθρωπο που λέει και το παλιό ανέκδοτο.

Επισκέπτης
ΜEΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΓΑΜΑΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ

ΟΥΦ ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΟΜΙΖΑ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ

Επισκέπτης
εγω και στη μαλακια το παθαινω

οταν ειμαι πολυ κουρασμενος συνηθως

αλλα αν καταφερω και χυσω,χυνω ποταμια τοτε  :cum: :cum: :cum:
ΑΔΕΛΦΕ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!
ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΑΚΑΤΟΥΡΗΤΟΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γιατι οταν χυνω δακριζω?

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Να σας πω και εγώ αντιμετωπίζω κάτι σχετικό.Πάντα η μέση διάρκεια σεξ μεχρι να τελειώσω είναι κάπου 20 λεπτά.Συνήθως αν πάω με γκόμενα πρώτη φορά παίζει την πρώτη φορά που κάνουμε σεξ να μην καταφέρω να τελειώσω λόγω άγχους.Συνήθως από τη δεύτερη φορά όλα καλά.Και αν πάρω το κολάι και η αλλη με φτιάχνει πραγματικά όλα τέλεια μετά.Για μενα παίζει μεγάλο ρόλο η χημεία καθώς παίζει να ναι γυναίκα πολύ ωραία και να βγει μάπα στο κρεβάτι,χωρίς διάθεση για προκαταρκτικά ή ξενέρωτη.

Πάντως αν πάω σε μπουρδέλο τελειώνω σε 7 λεπτά.Εκεί μυστηριωδώς τα καταφέρνω στην ώρα μου παρά την πίεση χρόνου και τα πολύ τυπικά της επαφής.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
φίλε καλησπέρα το ίδιο "πρόβλημα" έχει κι ο κολλητός μου. Είναι 28 και δεν εχει χύσει ποτέ μέσα σε μουνί. Έχει γαμήσει πολλά και καλά εως πολύ καλά μουνιά αλλά δε μπορεί να χύσει όσο κι αν γαμάει γι αυτό κι  όλες στο τέλος του παίζουνε μαλακια για να χύσει :cum:. Απ ότι μου χει πει τουλάχιστον πρόβλημ στύσης δεν είχε και δεν έχει.. :think:

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
υπαρχει τετοιο ζητημα που αναφερει ο φιλος , πολλες φορες ειναι ψυχολογικο
αλλες αφορα καποιο προβλημα . ξερω ατομο που το ειχε και θεραπευτικε , το αιτιο βρισκοταν στη σπονδυλικη στηλη στους ραχαιους σπονδυλους , ειχε ενοχλησεις εξαιτιας μικρης μετατοπισης και το αντιμετωπισε με χειροπρακτικη. ως δια μαγειας λυθηκε το προβλημα της εκσπερματωσης
χαρακτηριστικο ηταν οτι ο χειροπρακτης γνωριζε για αυτο το προβλημα χωρις να του το πει ο ασθενης και τον ρωτησε μετα το περας της θεραπειας αν τωρα ειναι ενταξει και σε αυτο το ζητημα
το απο που μπορει να ξεκιναει και που να καταληγει ενα προβλημα στον οργανισμο δεν μπορει να το φανταστει κανεις και ο ιδιος τυχαια τη γλυτωσε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom