Νέα

Υπαρχει το αντιθετο της προωρης εκσπερματησης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
.... το αντιμετωπισε με χειροπρακτικη.

Συνήθως η χειροπρακτική είναι η αιτία και όχι η θεραπεία....
Για να εξηγούμαστε, το πρόβλημα ειδικά στους νεότερους είναι η συχνή "χειροπρακτική" εργασία. Με αυτό τον τρόπο συνηθίζει κανείς στην πολύ σφικτή παλάμη και στην πολύ γρήγορη παλινδρομική κίνηση για να εκσπερματώσει. Προφανώς κανένα αιδοίο δεν είναι μέγγενη οπότε πώς να τελειώσει αν έχει "εκπαιδευτεί" αλλιώς?
Φυσικά παίζουν και τα ψυχολογικά (άγχος, έλλειψη διάθεσης, αδυναμία αυτοσυγκέντρωσης...) και πολύ σπανιότερα τα οργανικά αίτια.

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
ισως δεν εγινα σαφης , το προβλημα στη πλατη αντιμετωπισε με την χειροπρακτικη,
ειναι μια εναλακτικη μορφη θεραπειας οπως π.χ η ομοιοπαθητικη ο βελονισμος κλπ ,ειναι ενα ειδος σκληρου μασαζ.
και του περασε και το προβλημα της εκσπερματοσης , οπως επισης γλυτωσε και απο το προβλημα της δυσκοιλιοτητας και των πονοκεφαλων .
δεν ειχε παει ομως στον χειροπρακτη για αυτα , ειχε παει για την πλατη του που τον πονουσε
εμενα μου τα ειπε ολα αυτα με λεπτομεριες κατοπιν γιατι πριν τα κρατουσε μυστικα.
Απο την σπονδυλικη στηλη προερχονται παρα πολλα προβληματα που δεν φανταζομαστε , οπως πονοι περιοδου ,αυξημενη ροη στις γυναικες , κοιλιακα προβληματα , πονοκεφαλοι χιλια δυο
Υπαρχουν πολλα μικροπροβληματα που μας χαλανε καθημερινα τη ζωη και δεν ξερουμε πως να τα αντιμετωπισουμε ουτε και τα συζηταμε και επειδη το θεμα ετυχε να το γνωρισω καθομαι και τα γραφω ολα αυτα. μπορει να μην αφορουν την περιπτωση του φιλου που εθεσε το ερωτημα .
ποιος ομως θα μπορουσε να το φανταστει οτι μια ενοχληση στην ραχη συνδεοτανε με το πουλι του?

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
φίλε καλησπέρα το ίδιο "πρόβλημα" έχει κι ο κολλητός μου. Είναι 28 και δεν εχει χύσει ποτέ μέσα σε μουνί. Έχει γαμήσει πολλά και καλά εως πολύ καλά μουνιά αλλά δε μπορεί να χύσει όσο κι αν γαμάει γι αυτό κι  όλες στο τέλος του παίζουνε μαλακια για να χύσει :cum:. Απ ότι μου χει πει τουλάχιστον πρόβλημ στύσης δεν είχε και δεν έχει.. :think:
Δεν ειναι καλη η επαφη γιαυτο. Για καποιο λογο δεν αισθανεται τα τοιχωματα του μουνιου και γιαυτο δεν μπορει να χυσει.
Ισως να του ψιλοπεφτει την ωρα που γαμαει λογω χαμηλου ερεθισμου. Ενω με την μαλακια τα καταφερνει μια χαρα.
Περισσοτερο ψυχολογικο πρεπει να ειναι.

Επισκέπτης
Δεν ειναι καλη η επαφη γιαυτο. Για καποιο λογο δεν αισθανεται τα τοιχωματα του μουνιου και γιαυτο δεν μπορει να χυσει.
Ισως να του ψιλοπεφτει την ωρα που γαμαει λογω χαμηλου ερεθισμου. Ενω με την μαλακια τα καταφερνει μια χαρα.
Περισσοτερο ψυχολογικο πρεπει να ειναι.
ε αμα γαμαει πολυ ωρα το μουνι εχει γινει θαλασσα,ποταμι τι να καταλαβει ο ανθρωπας;;;;

ισως δεν εγινα σαφης , το προβλημα στη πλατη αντιμετωπισε με την χειροπρακτικη,
ειναι μια εναλακτικη μορφη θεραπειας οπως π.χ η ομοιοπαθητικη ο βελονισμος κλπ ,ειναι ενα ειδος σκληρου μασαζ.
και του περασε και το προβλημα της εκσπερματοσης , οπως επισης γλυτωσε και απο το προβλημα της δυσκοιλιοτητας και των πονοκεφαλων .
δεν ειχε παει ομως στον χειροπρακτη για αυτα , ειχε παει για την πλατη του που τον πονουσε
εμενα μου τα ειπε ολα αυτα με λεπτομεριες κατοπιν γιατι πριν τα κρατουσε μυστικα.
Απο την σπονδυλικη στηλη προερχονται παρα πολλα προβληματα που δεν φανταζομαστε , οπως πονοι περιοδου ,αυξημενη ροη στις γυναικες , κοιλιακα προβληματα , πονοκεφαλοι χιλια δυο
Υπαρχουν πολλα μικροπροβληματα που μας χαλανε καθημερινα τη ζωη και δεν ξερουμε πως να τα αντιμετωπισουμε ουτε και τα συζηταμε και επειδη το θεμα ετυχε να το γνωρισω καθομαι και τα γραφω ολα αυτα. μπορει να μην αφορουν την περιπτωση του φιλου που εθεσε το ερωτημα .
ποιος ομως θα μπορουσε να το φανταστει οτι μια ενοχληση στην ραχη συνδεοτανε με το πουλι του?

για πες μας που βρισκετε ο χειροπρακτικος

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Και εγω αρκετες φορες δεν χυνω επανω στην πραξη, βγαινω εξω, βαραω μαλακια και τα ριχνω ολα επανω της...
Η συνηθεια του να βαρας μαλακια ....

Gianpaolo

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
αυτό εξηγείται. όταν την παίζεις ξέρεις καλύτερα τι θέλεις και πως το θέλεις και το γουστάρεις από οτι όταν είσαι με γυναίκα.

συν οτι μπορείς να φαντασιώσεις δυνατά πράγματα και ακριβώς οτι θέλεις χωρίς παρεμβολές.

νομίζω οτι ο Γούντυ Άλλεν είπε, το να την παίζεις είναι σαν να περνάς κάποιον χρόνο με αυτόν που σε ξέρει καλύτερα.
μην με παρεξηγήσετε αλλά εν τέλει το να μαλακίζεσαι είναι ψύχραιμα και αντικειμενικά πολύ καλύτερο από το να γαμάς. το τζάμπα δεν το βάζω καν.

αλλά εντάξει όταν γαμάς γνωρίζεις και κάναν άνθρωπο που λέει και το παλιό ανέκδοτο.

Ο Γουντι Αλεν έχει γραψει τις κορυφαιες ατακες: "μην κοροϊδευετε τον αυνανισμό. Είναι σεξ με καποιον που αγαπάμε!" και "ειμαι καλός εραστης γιατι κανω πολλη ατομικη προπόνηση".

Ξαπλάριος

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
ενδιαφέρον θέμα. να δώσω κι εγώ το version μου (θύμα ψυχολογίας καθαρά)
για 1η δόση, σχεδόν δε μπορώ να κρατηθώ - κατά τη διάρκεια της 2ης...μιας κ'υποχρεωτικά το σύστημα θέλει περισσότερο χρόνο να ανταπεξέλθει...-θα πρέπει να γουστάρω αρκετά το μουνί ή η γκόμενα να μιλάει βρώμικα (που με ανάβει τραγικά..)-αλλιώς..όσο περνάει η ώρα κι δε μου έρχεται να χύσω νιώθω να κουράζομαι-σπάζομαι/ξενερώνω/αρχίζει κ' μου ζελεδιάζει/..ε,κ' μετά πιπομαλακία, να την βρέξω..

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Υπαρχει το αντιθετο της προωρης εκσπερματησης;
Ενω δεν υπαρχει προβλημα στυσης , μερικες φορες ειναι τραγικο,
Απο γιατρους εχω ακουσει τα εξης:
-Και δεν χαιρεσε;(οχι κουραζομαι)
-Ειναι ψυχολογικο(δεν νομιζω)
-Ισως φταει το προφυλακτικο(και χωρις το ιδιο)
-Να δουμε το προστατη σου ελα το πρωϊ να κατουρησεις να σου παρουμε μαζι με τα πρωινα ουρα και προστατικο υγρο!!!(γιατρε ελα εσυ 2 ωρες πουρνο πουρνο ακατουρητος μεσα στο αυτοκινητο σε  κινηση και αν δεν κατουρηθεις στο δρομο να μου τρυπησεις την μυτη)

Φίλε αν αυτό γίνεται συχνά , τη βλέπεις πιο σκληρή και χοντρή απ`οτι είναι συνηθως σε normal στύση , πονάς απο ελαφρώς ώς αρκετά , όταν χύνεις η ποσότητα είναι μικρή , και σ`ανακουφίζει το κρύο νερό , και τέλος αν σκέφτεσαι το σεξ ως μία απίστευτη ταλαιπορία ...πήγαινε σ`εναν ουρολόγο όπωσδήποτε , αν πέρνεις κάποιο φάρμακο για πολύ καιρό πες του `το ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom