You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπάρχει τίποτα στην Κω;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MAGOYLIS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.985
- Πόντοι
- 9.297
Αν είσαι εκπαιδευτικός,το πιο ασφαλές είναι να δοκιμάσεις με συναδελφισσες σου...Παιδιά είμαι νέος κατοικος του μησιού και θα ήθελα αν ξέρει κάποιος κατι να με ενημερώσει.
Ευχαριστώ.
Αν είσαι ένστολος η κάτι αλλο ...καλή τύχη.
Makis99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.536
- Πόντοι
- 2.285
Η σε ψαρια...άμα κάνεις ψαροντουφεκο κομπλε εισαιΌσο προλάβεις όρμα σε τουρίστριες.
Έχει τουρισμό μέχρι Οκτώβρη.
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Ξέρω 2 κοπέλες που είναι ακόμα σεζόν εκεί. Δεν είναι ιδιαίτερα οικονομικές όμως...Παιδιά είμαι νέος κατοικος του μησιού και θα ήθελα αν ξέρει κάποιος κατι να με ενημερώσει.
Ευχαριστώ.
Τέλος του μήνα θα είναι; Έχω μία επαγγελματική υποχρέωση.Ξέρω 2 κοπέλες που είναι ακόμα σεζόν εκεί. Δεν είναι ιδιαίτερα οικονομικές όμως...
Πριν μερικά χρόνια που είχα πάει Κω το μόνο που είχε ήταν ένα στριπτιζάδικο τελείως παρακμιακό, δεν είχα άκρη για να δω αν παίζει κάτι παραπάνω.
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Οκτώβρη επιστρέφουν Αθήνα από όσο ξέρωΤέλος του μήνα θα είναι; Έχω μία επαγγελματική υποχρέωση.
Πριν μερικά χρόνια που είχα πάει Κω το μόνο που είχε ήταν ένα στριπτιζάδικο τελείως παρακμιακό, δεν είχα άκρη για να δω αν παίζει κάτι παραπάνω.
Είναι πριβέ καταστάσεις ή βρίσκονται διαθέσιμες εύκολα;Οκτώβρη επιστρέφουν Αθήνα από όσο ξέρω
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Δεν παίζουν εδώ.Είναι πριβέ καταστάσεις ή βρίσκονται διαθέσιμες εύκολα;
Και πού παίζουν; εκτός Κω;Δεν παίζουν εδώ.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.
www.facebook.com
Ίσως σερβίρουν και μπριζόλα
Πήγαινε δες το δε χάνεις κατι
Είχα πάει, δεν έλεγε και πολλά, μιλάμε για το έτος 2019.Emmanuela strip club in kosLog into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Δεν παίζουν εδώ εννοούσα δεν παίζουν στο μπου.Και πού παίζουν; εκτός Κω;
Έδρα τους η Αθήνα. Και κάνουν σεζόν στο νησί.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Οκ μανΕίχα πάει, δεν έλεγε και πολλά, μιλάμε για το έτος 2019.
Μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες οι φωτό και πολλά υποσχόμενες
Φυσικά εσύ ξέρεις καλύτερα που έχεις ιδια πείρα από εκεί.
Νησιά χειμώνας δύσκολα τα πράγματα.
Για μένα ίσως πρέπει να ρωτήσει κάνα ταρίφα η ρεσεψιονίστ σε κάποιο ξενοδοχείο όλο και και κάποια χρήσιμη πληροφορία θα έχουν για κάποια ανεξάρτητη ίσως που το δίνει η για κάνα μπαράκι τέτοιου τύπου.
Και πώς τις βρίσκει κάποιος; αυτό ρωτάω. Αν έχεις την καλοσύνη μου λες, αν δε γίνεται για τον όποιο λόγο καλή καρδιά.Δεν παίζουν εδώ εννοούσα δεν παίζουν στο μπου.
Έδρα τους η Αθήνα. Και κάνουν σεζόν στο νησί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είχα πάει δεν έλεγε και πολλά, και πήγα χωρίς ''διασυνδέσεις''. Δε νομίζω ότι μπορείς να πας έτσι στο ξεκάρφωτο. Θα κοιτάξω να μάθω κάτι παραπάνω τώρα πριν πάω, μη νομίζεις ένα βράδυ θα μείνω αλλά καλό είναι να το αξιοποιήσω.Οκ μαν
Μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες οι φωτό και πολλά υποσχόμενες
Φυσικά εσύ ξέρεις καλύτερα που έχεις ιδια πείρα από εκεί.
Νησιά χειμώνας δύσκολα τα πράγματα.
Για μένα ίσως πρέπει να ρωτήσει κάνα ταρίφα η ρεσεψιονίστ σε κάποιο ξενοδοχείο όλο και και κάποια χρήσιμη πληροφορία θα έχουν για κάποια ανεξάρτητη ίσως που το δίνει η για κάνα μπαράκι τέτοιου τύπου.
Φίλε μου πήγα εκεί. Θέλει πολλά λεφτά για να καταφέρεις να φας κάτι. Βέβαια από ότι κατάλαβα υπάρχουν κοπέλες που το δίνουν και εκτός μαγαζιού.Emmanuela strip club in kosLog into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
Επειδή πήγα όμως χωρίς διασυνδέσεις μάλλον είναι λίγο δύσκολο.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Ποσα λεφτα παει εκει το πριβε;Φίλε μου πήγα εκεί. Θέλει πολλά λεφτά για να καταφέρεις να φας κάτι. Βέβαια από ότι κατάλαβα υπάρχουν κοπέλες που το δίνουν και εκτός μαγαζιού.
Επειδή πήγα όμως χωρίς διασυνδέσεις μάλλον είναι λίγο δύσκολο.
Για χορό με είπε μια κοπέλα 50 ευρώ. Το ποτό της κοπέλας παει 15 το απλό και 30 αν παρει βότκα.Ποσα λεφτα παει εκει το πριβε;
Αντρικό ποτό 7 ευρώ ένα ουίσκι που πηπια εγώ. Γενικά τσιμπημένες τιμές. Κέρασα δύο ποτά και ένα ήπια εγώ 37 ευρώ κι έφυγα.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Αν ξαναπας παρε ποτο για σενα μονο και μπυρα οχι αλλα ποτα.Μεχρι να εμπιστευτεις το μαγαζι.Για χορό με είπε μια κοπέλα 50 ευρώ. Το ποτό της κοπέλας παει 15 το απλό και 30 αν παρει βότκα.
Αντρικό ποτό 7 ευρώ ένα ουίσκι που πηπια εγώ. Γενικά τσιμπημένες τιμές. Κέρασα δύο ποτά και ένα ήπια εγώ 37 ευρώ κι έφυγα.
Υγ Το ουισκυ ηταν καλο;
Λοιπον χωρις να κερασεις καποια κοπελα ρωτα αυτη που σ αρεσει ποσο παει το πριβε η το μεγαλο της προγραμμα και τι κανει σε αυτο...50 μαλλον θα ηταν το πριβε της χωρις σεξ.Οποτε αν τη ρωταγες με σεξ ποσο παει ισως σου λεγε 100 η 150 το μισαωρο...
Αν στο τελος τιποτα δε σε καλυψει απ οσα σου πουν, φευγεις κυριος με 7 ευρω εξοδα.
Στην Αθηνα παντως στα πιο πολλα στριπ το δικο σου ποτο ξεκιναει απο 10 ευρω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις