Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
αυτο ακριβωςμπορει να γινεις αναγκαστικα....
αυτο ακριβωςμπορει να γινεις αναγκαστικα....
γιατι ρε φιλε εμενα μια χαρα μου φανηκαν οι γκομενς εκει στην ελβετια, αν δεν συνοδευομουν θα πηδουσα πιστευω ευκολα στο πετιτ παλαι της γενευης, μονη της ηρθε και μου μιλησε μουναρα που μετα απο λιγο αρχισε να μιλα και να μπαλαμουτιαζεται με κατι χοντρους και φαλακρους... και στην σταση του λεωφοριου στο ανμας που εμενα καθε βδομαδα και μια θα μου ανοιγε κουβεντα που εδω τις μιλας με χαμογελο και σου ξυνιζουν τα μουτρα οι ελλεηνιδες.οπιος θελει μονογαμια σαν επιλογη ας ερθει ελβετια
ειναι το μονο σιγουρο,,η μονογαμικος θα γινεις η αγαμικος η πισωκινητος..
γιατι να ειναι καποιος μονογαμικος αφου υπαρχει τοσο μεγαλη ποικιλια σε πουτανες
Ελα ντε..........Αυτα μονο ο πικερ τα εκανε
Το σκέφτομαι αν θα μπορούσα να γίνω μονογαμικός μια μέρα αν ερωτευόμουνα πολύ και πιστεύω πως θα ήταν αδύνατο! Θα κοιμόμουνα το βράδυ και θα σκεφτόμουν όλη την ώρα:
Μπράβο! Ελπίζω να βρω και εγώ ένα λιμάνι να αράξω και όχι ένα πηγάδι!ΝΑΙ... ΥΠΑΡΧΕΙ...Αν η γυναικα που θα εχεις σαν γκομενα ή συζυγο ξερει τι ρολο βαραει μεσα στο σπιτι και στο κρεβατι.Και μην ακουσω μαλακιες σχολια του στυλ ''ο γαλιλεο εχει παει μονο με μια και δεν προλαβε να ζησει τη ζωη του. καταρχήν δεν είμαι μπουρδελιαρης, αλλα μαρεσει το σεξ και οι γυναικεσ,ειχα 16 σχεσεις στην ζωη μου και μια από αρκετες χωρες, εχω λατρεψει τις γυναικες αλλα ποτε δεν μπορεσα να μεινω πιστος ουτε για μια εβδομαδα .Το λατρευω το κορμι το γυναικειο. Τον τελευταιο εναμιση χρονο είμαι μονογαμικος, και πηδαω την γυναικα μου κάθε βραδυ και όμως το επομενο βραδυ θελω περισσοτερο. Αυτό που θελω να πω είναι ότι από την στιγμη που ο αντρας είναι αρσενικο και όχι γιαλαντζι, τα παντα εξαρτώνται από την γυναικα... οποιος καταλαβει καταλαβε...
πρεπει να περασεις δια πυρος και σιδιρουΜπράβο! Ελπίζω να βρω και εγώ ένα λιμάνι να αράξω και όχι ένα πηγάδι!
Oποιος θελει πραγματικα βρισκει τυπε. η 17μη μου ηταν η τυχερηΜπράβο! Ελπίζω να βρω και εγώ ένα λιμάνι να αράξω και όχι ένα πηγάδι!
Με τις προηγούμενες γιατί δεν έκατσε? Έφταιγαν αυτές ή εσύ δεν ήσουν έτοιμος?Oποιος θελει πραγματικα βρισκει τυπε. η 17μη μου ηταν η τυχερη
Ολοσωστος...ΝΑΙ... ΥΠΑΡΧΕΙ...Αν η γυναικα που θα εχεις σαν γκομενα ή συζυγο ξερει τι ρολο βαραει μεσα στο σπιτι και στο κρεβατι......
.... τα παντα εξαρτώνται από την γυναικα... οποιος καταλαβει καταλαβε...
..βρε πολλοι θελουν.. αλλα δεν βρισκουν... γιατι οντως ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει κατι σωστο σημερα... που να μην ειναι ψωνισμενο κλπ...Oποιος θελει πραγματικα βρισκει τυπε. η 17μη μου ηταν η τυχερη
καμια περιπτωση, εγω θα κερατωνα ανετα και τη Μονικα Μπελουτσι με ενα κοντοπουτανο με βαθυ λαρυγγι στη Κολοκυνθους...!!!