Νέα

Υπάρχει κίνδυνος ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hawk2121
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
αν θες φιλί στο στόμα απωσδήποτε, τότε μόνο με τα χείλη κι όχι με γλώσσα... ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη γλώσσα από τα χείλη ???  :think:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
πιστεύω πως ναι!!

αλλά καλύτερα είναι να αποφεύγονται αυτά!!!

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τοτε πρεπει να απαγορευτει το στοματικο για να μπορουμε να φιλαμε ακινδυνα  :grin:

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
αν θες φιλί στο στόμα απωσδήποτε, τότε μόνο με τα χείλη κι όχι με γλώσσα... ;)

To θεμα ειναι οτι εγω πηγα με σκοπο να σπρωξω και οχι να... χορτασω με γλοσσωφιλα σε σπιτακι!!! Η κοπελα μου ηρθε ορεξατη (με το που μπηκε στο δωματιο με σηκωσε απο το κρεβατι και με τρελανε στα γλωσσοφιλα. Οχι οτι με χαλασε. Τα συνεχισαμε και κατα την δειαρκεια του σεξ !!! Ακομα και οταν τελειωσα...φιλιομασταν !!! Νομισα οτι καναμε ερωτα κανονικα...αν δεν μου ελεγε στο τελος για τα ρεστα μου που τα αφησε σε ενα κομοδινο..θα νομιζα οτι δεν εκανα σεξ με καποια που εκδιδεται αλλα με καποια που με γουσταρισε και το καναμε για να περασουμε φινα !!!! Δεν με απασχολει καν αν κολλησα κατι...ειμαι σιγουρος πως οχι!!! Με χαλαει που πρεπει να ταξιδεψω σε αλλη πολη για να την ξαναβρω (ειναι και θεα η ατιμη !!!)  :idiot:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
To θεμα ειναι οτι εγω πηγα με σκοπο να σπρωξω και οχι να... χορτασω με γλοσσωφιλα σε σπιτακι!!! Η κοπελα μου ηρθε ορεξατη (με το που μπηκε στο δωματιο με σηκωσε απο το κρεβατι και με τρελανε στα γλωσσοφιλα. Οχι οτι με χαλασε. Τα συνεχισαμε και κατα την δειαρκεια του σεξ !!! Ακομα και οταν τελειωσα...φιλιομασταν !!! Νομισα οτι καναμε ερωτα κανονικο...αν δεν μου ελεγε στο τελος για τα ρεστα μου που μου τα αφησε σε ενα κομοδινο..θα νομιζα οτι δεν εκανα σεξ με καποια που εκδιδεται αλλα με καποια που με γουσταρισε και το καναμε για να περασουμε φινα !!!! Δεν με απασχολει καν αν κολλησα κατι...ειμαι σιγουρος πως οχι!!! Με χαλαει που πρεπει να ταξιδεψω σε αλλη πολη για να την ξαναβρω (ειναι και θεα η ατιμη !!!)  :idiot:
φιλαρακο να προσεχεις με αυτες τις πουτανες,και ασε τους ερωτες μεσα στα μπουρδελα.με την ιδια λογικη που λες γαματην και χωρις προφυλακτικο.θα περασεις ακομα πιο φινα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom