Koursaros200
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2010
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Ασε ρε φιλε που θα μας κανεις και κριτικη...Τις εχουμε γαμησει ολες απο αυτα και θελουμε καινουργιες...
Για μπες blindchat Μπορεί να είσαι τυχερός.
Δοκίμασε και στο chatup
Για μπες blindchat Μπορεί να είσαι τυχερός.
Δοκίμασε και στο chatup
Καλά κατουρα και λίγο που γαμησες όλο το tinder και badoo.Ασε ρε φιλε που θα μας κανεις και κριτικη...Τις εχουμε γαμησει ολες απο αυτα και θελουμε καινουργιες...
Μόνο στο εξωτερικό και αν...Καλησπέρα στο forum και χρόνια πολλά,
Τελευταία έχω παρατηρήσει πως κλασικά sites γνωριμιών έχουν κλείσει και πως το άθλημα καταρρέει.
Υπάρχει άραγε κανένα app, site για καυλαντα ;
επειδή εχω μείνει παρα πολυ πισω σε αυτα, πλεον ποιες εφαρμογές εχουν τον πιο πολυ κοσμο?Νομίζω ότι οι σελίδες είναι πια old fashion. Κι επειδή οι γκόμενες συνήθως πάνε με την μόδα, δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές που ασχολούνται με το PC. Πιο πολύ με το κινητό τους παίζουν (ή το tablet) κι έτσι μάλλον θα χρησιμοποιούν περισσότερο apps όπως το Tinder και τέτοια.
Το Tinder παίζει πολύ.επειδή εχω μείνει παρα πολυ πισω σε αυτα, πλεον ποιες εφαρμογές εχουν τον πιο πολυ κοσμο?
ευχαριστώ.
τιντερ αθηνα οντως παιζει αρκει να μην εχεις φεικ φωτο η τοπια, πολλες εχουν τοπια επειδη ειναι σε σχεσηΤο Tinder παίζει πολύ.
Αν θες να δεις κι άλλα πήγαινε στο Play Store (ή AppStore αν έχεις iPhone) και ψάξε για "dating apps"
Ναι ε? Σωστό κι αυτό, δεν το είχα σκεφτεί!τιντερ αθηνα οντως παιζει αρκει να μην εχεις φεικ φωτο η τοπια, πολλες εχουν τοπια επειδη ειναι σε σχεση
νταξει παντρεμενες με τιντερ ειναι ρισκοΝαι ε? Σωστό κι αυτό, δεν το είχα σκεφτεί!
Αν και να σου πω και κάτι κουλό? Έχω γνωρίσει πρόσφατα 2 παντρεμένες. Με κανονικές φωτογραφίες στο tinder, φαίνονται καθαρά. Την μία την συνάντησα στην πλατεία Ν. Σμύρνης πριν καμιά εβδομάδα. 48άρα αλλά δεν μου έκανε και πολύ κλικ όταν την είδα από κοντά. Τελικά, δεν...!
Η άλλη είναι μια 45άρα επίσης παντρεμένη που απλά δεν κάνει τίποτα με τον σύζυγο και θέλει πούτσο, θα συναντηθούμε την άλλη εβδομάδα. Κι αυτή με φωτογραφίες κανονικά. Σε ερώτησή μου αν έχουν την ευχαίρεια να λείπουν από το σπίτι 2-3 ώρες μου είπαν κι οι δυο "φυσικά!". Δεν ξέρω τι φάση... :S
Xαχαχαχαχαχα αυτό πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον!!!νταξει παντρεμενες με τιντερ ειναι ρισκο
εγω εδω πεφτω πανω σε γνωστες μου και σε πρωην κολλητων μου και λεω κοιτα να δεις
εχω πεσει στην πρωην του κολλητου μου , βεβαια πολλα χρονια πρωηνXαχαχαχαχαχα αυτό πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον!!!
Δεν έχω πέσει πάνω σε γνωστή μέχρι τώρα πάντως.
Α, είχε κι αυτός λογαριασμό? Μπορεί να ξαναβρεθούν τότε!του την εδειξα και του λεω κοιτα μαλακα το κοριτσι ανοιξε λογαριασμο για να σε ξεπερασει
οχι αυτος δεν εχει αλλα του εστειλα screen photo να την δειΑ, είχε κι αυτός λογαριασμό? Μπορεί να ξαναβρεθούν τότε!
Παίζει πολύ το tinder στις μέρες μας. Αλλά δεν έχει πολύ καλό επίπεδο...οχι αυτος δεν εχει αλλα του εστειλα screen photo να την δει
του λεω κοιτα πια βρηκα χαααχ
Ομολογώ ότι αυτή η εξήγηση ούτε που είχε περάσει από το μυαλό μου.εχω πεσει στην πρωην του κολλητου μου , βεβαια πολλα χρονια πρωην
του την εδειξα και του λεω κοιτα μαλακα το κοριτσι ανοιξε λογαριασμο για να σε ξεπερασει