ζου ... ειμουνα προ φεισμπουκ , εμπαινα για τα παιχνιδια και τσατ καποια στιγμη μενω μονος και λεω θα ψαχτω απο το ζου , βγαινω με μια κοπελιτσα που τα λεγαμε πολυ καιρο , τιγκα στη τριχα , οχι χνουδι και μαλακιες , στη σκια μη φενεται το φωτοστεφανο και γενικως μια περιεργη συμπεριφορα , βγαινω με τη δευτερη ΤΟ ΜΟΥΝΙ νταξει οχι τοσο ομορφη οσο καυλωμενη , υπερμουνο σε ομορφια , φαντασιωπληκτη , φανταστικοι γκομενοι που τη περναν τηλεφωνο φανταστικα σεναρια γνωστοι παντου που παντα για καποιο ηληθιο λογο δε μπορουσαν και μαλλον επαιρνε και φαρμακα τεσπα γνωριζω μια κοπελα ρε φιλε και τα λεμε τη ωραια τι καλα , κανω και σαιμπερ σεξ πρωτη και μονη φορα κανω και τηλεφωνικο
μου φτανει η καυλα στο ταβανι παω να τη βρω με σκοπω να τη γαμισω οπου τη πετυχω που λεει ο λογος και μου σκαει το λαστ γιαρ απο τη διαφημηση αλλα με τη φατσα του σλοθ , γνωριζω μια αλλη τη βαζω να βγει στη καμερα οπου τοτε ακομα δεν υπηρχαν τα λαιβ ρετους , υπερκαυλωνω μιας και εχω βρει τον ανθρωπο μου ειναι ακριβως απως θελω και τα λεμε ακομη καλυτερα απο οσο θα μπορουσα να περιμενω , βγαινουμε , αυτη ηταν παντρεμενη αλλα αυτο δε με χαλουσε με τη γκαυλα που χα μαζεψει , η ρουφιανα μυριζε μασχαλιλα απο το αμαξι , βγηκα με μια κοπελα που εχει ψυχολογικα , μπεμπεκιζει κ.α.πολλα αλλα τουλαχιστο εκει το ηξερα οτι η κοπελα βλεπει ψυχιατρο και τα περασα μια χαρα ( στο λουνα παρκ με ενα τριχρονο αλλα με μπουτι ποδηλατριας ) λοιπον , αναμεσα σε αυτες τις .. επυτιχημενες γνωρημιες ειχα και καποιες που κρατισαν κανα μηνα το πολυ και απο ολες αυτες μονο ενα βυζι αξιζε διαφορες αλλαες γνωριμιες που φτασαν το πολυ μεχρι το τηλεφωνο γιατι ειτε θελαν να με γαμισουν η απλα ηταν τουβλα πολυ λαου λαου και να τα πουμε πρωτα κανα δυο τρεις βδομαδες και πολυ μπλαμπλα ναι ρε φιλε , ξεχασα τη ποιο τρελη και αλλη μια περιπτωση καλα γενικα ειχα σχεδον μονο αποτυχιες πολυ χαμενο χρονο και χρημα , καπου εκει που εχω αρχισει να απογοητευομαι γνωριζω ρε φιλε μια ασκουμενη δηκιγορινα μεσ το ναζι και εξυπνη και νταουν του ερθ που λενε στα ξενα , βγαινουμε και ειχε δυο φορες το κεφαλι μου αλλα το μισο λαιμο ηταν σαν πλειμομπιλ που μιλουσε , τη τρελη που λεω ειναι μια ιστορια απο μονη της και αν τη πω ολοκληρη δε θα πιστευετε τπτ μετα , απλα ειχε λεφτα και τρελοχαρτο και οταν τιγκαρε απο κοκαινη εκανε σα το τρακη το γιαννακοπουλο μονο που αυτη δεν ειχε μπραβους και καθαριζε ο κακομοιρος που βγαινει μαζι της , φιαρ εν λοουθ ιν λασ βεγκας ΒΕΡΣΟΥΣ φαιτ κλαμπ η τυπισα
ZOO ΑΠΑΤΗ