Νέα

Προτάσεις για σελίδες γνωριμιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα κυνικός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.118
Πόντοι
216
Διαβαζω πολλους που γραφουν μπαζα κλπ.Εδω στην επαγγελματια πας και κλαις τα λεφτα σου,αν δηλαδη πας με μια που κανει καλο σεξ αλλα δεν ειναι η 35 αρα η σιλικονατη που δεν εχει δουλεψει μια μερα στη ζωη της και πας με τη μεση Ελληνιδα σε εμφανιση και περασεις καλα που σε χαλαει ? Δηλαδη καποιοι θελουν να γαμησουν το 8 αρι το 30 χρονο τσαμπα απο ενα chat !!!! Κυριοι να παταμε και λιγο στη γη δεν κανει κακο. Στα chat θα βρειτε ή επι χρήμασι ή καποια απο 35 plus που θελει να κανει σεξ γιατι απλα θελει αλλα δε θελει να βγαινει εξω και να κανει ψωνηστηρι .Αλλα θελει να κανει σεξ οχι να γινει τασακι για να παει καποιος να της τα πεταξει και να φυγει και δευτερον οι γυναικες δεν ειναι του διλεπτου σαν κι εμας "Πως σε λενε ? ηλικια ?κιλα ? υψος? φωτο ? ενταξει σε γαμαω "
Φιλε μου δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες...εχω γνωρησει και γαμησει πολλα μουνια μεσω ιντερνετ (απο μπαζακια μεχρι και πολυ ωραια μουνακια, μαμαδες κτλ., αλλα οχι με το καλημερα, εχω βγει 2-3 φορες και αν βλεπω ανταποκριση το κυνηγαω και για ερωτικα...

Εγγρ.
11 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
1
Φιλε μου δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες...εχω γνωρησει και γαμησει πολλα μουνια μεσω ιντερνετ (απο μπαζακια μεχρι και πολυ ωραια μουνακια, μαμαδες κτλ., αλλα οχι με το καλημερα, εχω βγει 2-3 φορες και αν βλεπω ανταποκριση το κυνηγαω και για ερωτικα...
Μα συμφωνω σε αυτο που λες δε τσουβαλιαζω,εννοειτε εχει και καλα,αλλα οχι αυτο που σκεφτονται αρκετοι,σε καθε ραντεβου να χτυπανε και μοντελο.Εννοειτε οτι ολες αυτες δε πανε με το καλημερα ,αυτο εννοω κι εγω.Αλλα πολλοι δε το βλεπουν ετσι,ειναι αρκετοι που πιστευουν οτι οι γυναικες δε θελουν σεξ,θελουν αλλα δεν ειναι τα πραγματα πες μου που θες να παμε να κανουμε σεξ.

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.676
Πόντοι
491
Μεταφέρω την εμπειρία μου από το sxeseis.gr : Γράφτηκα πριν μισό χρόνο και χωρίς να το πολυκυνηγάω βρέθηκα και γάμησα άμεσα τις εξής περιπτώσεις: α) Κυριλέ 50άρα έκφυλη, μέτρια εμφάνιση, εξαιρετικό κρεβάτι.... χωρισμένη αλλά είχε γκόμενο.... β) 51 ετών, πολύ όμορφη, μοιάζει για 40, πολύ πολύ εξαιρετική στο σεξ..... παντρεμένη.... γ) 32άρα πολύ όμορφη στο πρόσωπο, "καμπυλάτη" προς λίγο χοντρή, πεινασμένη από σεξ.. παντρεμένη....
Γενικά πέρασα εξαιρετικά. Δεν θα πάει σ αυτό το site κάποια πολύ πολύ όμορφη, αλλά θα πάει κυριως η παντρεμένη - σε σχέση η οποία θέλει να κάνει αρπαχτή....

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Έχει άπειρα σάιτ που αν εγγραφείς και πληρώσεις θα συνομιλείς υποτίθεται με κοπέλες..παλιά πριν 5 χρόνια είχα δει ότι το ένα σάιτ σε βγάζει σε άλλο μέσω λινκ .. κάποιες είναι ίδιες σε όλα τα σάιτ .. πρόσφατα πέτυχα το χωρίς δεσμεύσεις .. είναι στο ίδιο στυλ..γράφτηκα και πήρα και λίγα μηνύματα, αλλά διαπίστωσα ότι οι πιο πολλές σε έχουν στη κουβέντα για να σπαταλάς μηνύματα τα οποία είναι πανάκριβα ..,πάνω από ευρώ το 1 μήνυμα, εκτός αν δώσεις κανά κατοσταρικο και σου κάνουν έκπτωση...τα πιο πολλά προφίλ μάλλον είναι ψεύτικα, πολλές γυναίκες μεγάλης ηλικίας 60ρες..σίγουρα κάποια απτά προφίλ θα είναι αληθινά, αλλά για να το διαπιστώσεις πρέπει να ξοδέψεις πολύ χρήμα σε μήνυμα...συμπέρασμα: απορρίπτεται.. πιθανότατα πολλές από αυτές παίρνουν ποσοστά για να γραφουν kκαι κάποιοι ίσως είναι άντρες που προσποιούνται τις 20χρονες , 30χρονες... χαχαχαχ

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.859
Πόντοι
3.145
Έχει άπειρα σάιτ που αν εγγραφείς και πληρώσεις θα συνομιλείς υποτίθεται με κοπέλες..παλιά πριν 5 χρόνια είχα δει ότι το ένα σάιτ σε βγάζει σε άλλο μέσω λινκ .. κάποιες είναι ίδιες σε όλα τα σάιτ .. πρόσφατα πέτυχα το χωρίς δεσμεύσεις .. είναι στο ίδιο στυλ..γράφτηκα και πήρα και λίγα μηνύματα, αλλά διαπίστωσα ότι οι πιο πολλές σε έχουν στη κουβέντα για να σπαταλάς μηνύματα τα οποία είναι πανάκριβα ..,πάνω από ευρώ το 1 μήνυμα, εκτός αν δώσεις κανά κατοσταρικο και σου κάνουν έκπτωση...τα πιο πολλά προφίλ μάλλον είναι ψεύτικα, πολλές γυναίκες μεγάλης ηλικίας 60ρες..σίγουρα κάποια απτά προφίλ θα είναι αληθινά, αλλά για να το διαπιστώσεις πρέπει να ξοδέψεις πολύ χρήμα σε μήνυμα...συμπέρασμα: απορρίπτεται.. πιθανότατα πολλές από αυτές παίρνουν ποσοστά για να γραφουν kκαι κάποιοι ίσως είναι άντρες που προσποιούνται τις 20χρονες , 30χρονες... χαχαχαχ
μην γράφεστε στα sites αυτά, και σας τρώνε τα ευρώ...
κατα 99% απαντάει ο καραφλός με τα γυαλιά!
τσεκαρισμένο...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
μην γράφεστε στα sites αυτά, και σας τρώνε τα ευρώ...
κατα 99% απαντάει ο καραφλός με τα γυαλιά!
τσεκαρισμένο...
Ευτυχώς που τη ψυλιαστηκα γρήγορα και ξόδεψα πολύ λίγα..αλλά αν παρασυρθείς στο ξεκίνημα και βάλεις κανά 100 σταρικο , δύσκολα να βρεις κάτι που να έχει νόημα..ούτε βίζιτες πρέπει να έχει..

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.859
Πόντοι
3.145
Ευτυχώς που τη ψυλιαστηκα γρήγορα και ξόδεψα πολύ λίγα..αλλά αν παρασυρθείς στο ξεκίνημα και βάλεις κανά 100 σταρικο , δύσκολα να βρεις κάτι που να έχει νόημα..ούτε βίζιτες πρέπει να έχει..
αδερφέ ...χέστους απατεώνες είναι όλοι!
σε γνωστό μου...που του ''εφαγαν'' κανα 500αρι σε date site..μου εδειξε εποικοινωνία απο μουνάρα ελληνίδα (με βάση την φώτο)...όπου τον ρώταγε τι του αρέσει στο σεξ!!
όταν την προηγούμενη μέρα ακριβώς της είχε γράψει όλα του τα γούστα!
ακριβώς δηλαδή στο προηγούμενο μήνυμα!
καταλαβαίνεις δηλ. ότι ο καραφλός με τα γυαλιά εχει τόση δουλειά ..που ΟΥΤΕ ΚΑΝ διαβάζει τι του έγραψες πριν λίγο!

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Τα λεφτά πάντως για να εργαστείς σε σελίδα γνωριμιών είναι εξαιρετικά, αλλά δεν αντέχεται όσον αφορά τα ωράρια. Το έκανα για τρεις μήνες στο παρελθόν. Τον πρώτο μήνα εκπαίδευση και μετά ανέλαβα περίπου πέντε διαφορετικά προφίλ γυναικών.

Κάθε γκόμενα είχε περίπου προσεκτικά διαλεγμένες περίπου στις 60-70 φωτογραφίες που μπορούσες να στείλεις. Οσο πιο πολλά μηνύματα σου στέλνουν τόσα πιο πολλά λεφτά μπορείς να βγάλεις. Το θέμα είναι το ωράριο. Να ξημεροβραδιάζεσαι για να πουλάς έρωτες και φίκια σε καυλωμένους είναι κουραστικό

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Τα λεφτά πάντως για να εργαστείς σε σελίδα γνωριμιών είναι εξαιρετικά, αλλά δεν αντέχεται όσον αφορά τα ωράρια. Το έκανα για τρεις μήνες στο παρελθόν. Τον πρώτο μήνα εκπαίδευση και μετά ανέλαβα περίπου πέντε διαφορετικά προφίλ γυναικών.

Κάθε γκόμενα είχε περίπου προσεκτικά διαλεγμένες περίπου στις 60-70 φωτογραφίες που μπορούσες να στείλεις. Οσο πιο πολλά μηνύματα σου στέλνουν τόσα πιο πολλά λεφτά μπορείς να βγάλεις. Το θέμα είναι το ωράριο. Να ξημεροβραδιάζεσαι για να πουλάς έρωτες και φίκια σε καυλωμένους είναι κουραστικό
Για ένα φιδεμπορα , θα ήταν όμως παιχνιδάκι... χαχαχαχ

Τελευταία τροποποίηση:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Και όμως δεν κάνω πλάκα για το θέμα εργασίας βρέθηκα σε αρκετά δύσκολη θέση για ένα διάστημα προ κάποιων ετών. Η παραμύθα είναι ευκολάκι. Το θέμα είναι μην σου έρχεται ο κάθε ερωτευμένος - καυλωμένος στις 3 το πρωί να σου λέει σε πεθύμησα και μου λείπεις. Είναι λες και δεν ξέρουν ότι τους κοροιδευεις

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
247
Πόντοι
26
badoo, twoo, tinder... τα καλύτερα... είναι δοκιμασμένα... έχω κάνει τα καλύτερα γαμήσια μου εκεί...
στο tinder εχει πολλες κοπέλες απο αφρική που μενουν Αθηνα
ειναι καλές ,αξιζουν , ειναι απατεώνες?

Koukos71

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2024
Like
180
Πόντοι
0
Γνωρίζετε κάποιο καλό ελληνικό τσατ σάιτ για γνωριμίες;

Elapo