Νέα

Προτάσεις για σελίδες γνωριμιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα κυνικός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Koursaros200

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
24
Πόντοι
0
Ασε ρε φιλε που θα μας κανεις και κριτικη...Τις εχουμε γαμησει ολες απο αυτα και θελουμε καινουργιες...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Ασε ρε φιλε που θα μας κανεις και κριτικη...Τις εχουμε γαμησει ολες απο αυτα και θελουμε καινουργιες...
Καλά κατουρα και λίγο που γαμησες όλο το tinder και badoo.
Αν έχεις τόση πέραση τι τα θες τα τσατ;
Θα έπρεπε να βγαίνεις έξω και να γαμας με το βλέμμα. :dancing:

manch84

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα στο forum και χρόνια πολλά,

Τελευταία έχω παρατηρήσει πως κλασικά sites γνωριμιών έχουν κλείσει και πως το άθλημα καταρρέει.
Υπάρχει άραγε κανένα app, site για καυλαντα ;

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
826
Πόντοι
96
Καλησπέρα στο forum και χρόνια πολλά,

Τελευταία έχω παρατηρήσει πως κλασικά sites γνωριμιών έχουν κλείσει και πως το άθλημα καταρρέει.
Υπάρχει άραγε κανένα app, site για καυλαντα ;
Μόνο στο εξωτερικό και αν...:(

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Νομίζω ότι οι σελίδες είναι πια old fashion. Κι επειδή οι γκόμενες συνήθως πάνε με την μόδα, δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές που ασχολούνται με το PC. Πιο πολύ με το κινητό τους παίζουν (ή το tablet) κι έτσι μάλλον θα χρησιμοποιούν περισσότερο apps όπως το Tinder και τέτοια.

manch84

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Νομίζω ότι οι σελίδες είναι πια old fashion. Κι επειδή οι γκόμενες συνήθως πάνε με την μόδα, δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές που ασχολούνται με το PC. Πιο πολύ με το κινητό τους παίζουν (ή το tablet) κι έτσι μάλλον θα χρησιμοποιούν περισσότερο apps όπως το Tinder και τέτοια.
επειδή εχω μείνει παρα πολυ πισω σε αυτα, πλεον ποιες εφαρμογές εχουν τον πιο πολυ κοσμο?

ευχαριστώ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
επειδή εχω μείνει παρα πολυ πισω σε αυτα, πλεον ποιες εφαρμογές εχουν τον πιο πολυ κοσμο?

ευχαριστώ.
Το Tinder παίζει πολύ.

Αν θες να δεις κι άλλα πήγαινε στο Play Store (ή AppStore αν έχεις iPhone) και ψάξε για "dating apps"

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Το Tinder παίζει πολύ.

Αν θες να δεις κι άλλα πήγαινε στο Play Store (ή AppStore αν έχεις iPhone) και ψάξε για "dating apps"
τιντερ αθηνα οντως παιζει αρκει να μην εχεις φεικ φωτο η τοπια, πολλες εχουν τοπια επειδη ειναι σε σχεση

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
τιντερ αθηνα οντως παιζει αρκει να μην εχεις φεικ φωτο η τοπια, πολλες εχουν τοπια επειδη ειναι σε σχεση
Ναι ε? Σωστό κι αυτό, δεν το είχα σκεφτεί!

Αν και να σου πω και κάτι κουλό? Έχω γνωρίσει πρόσφατα 2 παντρεμένες. Με κανονικές φωτογραφίες στο tinder, φαίνονται καθαρά. Την μία την συνάντησα στην πλατεία Ν. Σμύρνης πριν καμιά εβδομάδα. 48άρα αλλά δεν μου έκανε και πολύ κλικ όταν την είδα από κοντά. Τελικά, δεν...!

Η άλλη είναι μια 45άρα επίσης παντρεμένη που απλά δεν κάνει τίποτα με τον σύζυγο και θέλει πούτσο, θα συναντηθούμε την άλλη εβδομάδα. Κι αυτή με φωτογραφίες κανονικά. Σε ερώτησή μου αν έχουν την ευχαίρεια να λείπουν από το σπίτι 2-3 ώρες μου είπαν κι οι δυο "φυσικά!". Δεν ξέρω τι φάση... :confused:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ναι ε? Σωστό κι αυτό, δεν το είχα σκεφτεί!

Αν και να σου πω και κάτι κουλό? Έχω γνωρίσει πρόσφατα 2 παντρεμένες. Με κανονικές φωτογραφίες στο tinder, φαίνονται καθαρά. Την μία την συνάντησα στην πλατεία Ν. Σμύρνης πριν καμιά εβδομάδα. 48άρα αλλά δεν μου έκανε και πολύ κλικ όταν την είδα από κοντά. Τελικά, δεν...!

Η άλλη είναι μια 45άρα επίσης παντρεμένη που απλά δεν κάνει τίποτα με τον σύζυγο και θέλει πούτσο, θα συναντηθούμε την άλλη εβδομάδα. Κι αυτή με φωτογραφίες κανονικά. Σε ερώτησή μου αν έχουν την ευχαίρεια να λείπουν από το σπίτι 2-3 ώρες μου είπαν κι οι δυο "φυσικά!". Δεν ξέρω τι φάση... :S
νταξει παντρεμενες με τιντερ ειναι ρισκο

εγω εδω πεφτω πανω σε γνωστες μου και σε πρωην κολλητων μου και λεω κοιτα να δεις

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
νταξει παντρεμενες με τιντερ ειναι ρισκο

εγω εδω πεφτω πανω σε γνωστες μου και σε πρωην κολλητων μου και λεω κοιτα να δεις
Xαχαχαχαχαχα αυτό πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον!!! :tooth:

Δεν έχω πέσει πάνω σε γνωστή μέχρι τώρα πάντως.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Xαχαχαχαχαχα αυτό πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον!!! :tooth:

Δεν έχω πέσει πάνω σε γνωστή μέχρι τώρα πάντως.
εχω πεσει στην πρωην του κολλητου μου , βεβαια πολλα χρονια πρωην

του την εδειξα και του λεω κοιτα μαλακα το κοριτσι ανοιξε λογαριασμο για να σε ξεπερασει

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
οχι αυτος δεν εχει αλλα του εστειλα screen photo να την δει

του λεω κοιτα πια βρηκα χαααχ
Παίζει πολύ το tinder στις μέρες μας. Αλλά δεν έχει πολύ καλό επίπεδο...

Μπαζάκια οι περισσότερες....

Tremere

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
279
Πόντοι
21
Πολλές ερασιτέχνες, ψωνίζονται από Badoo. Πολύ λίγες από αυτές, αν μπανίσουν ομοϊδεάτη ή/και παίδαρο, κάνουν φάση και χωρίς "εισητήριο", αλλά σπάνια. Tο Badoo χάλασε πριν λίγο καιρό, με τις νέες ρυθμίσεις απορρήτου (δεν εμφανίζονται προφίλ σε δημόσια προβολή, εάν δεν το επιθυμούν) και με κάτι επιπλοκές στο τσατ (σπανίως μπορείς να μιλάς σε κάποιο άτομο κι ας έχεις υπερδυνάμεις, παλιά ήταν πολύ πιο εύκολο αυτό). Έκανες νέο προφίλ με καινούριο email, ζητούσες διαγραφή, σε δωροδοκούσε με 3 μέρες υπερδυνάμεις για να παραμείνεις κτλ. Waplog μέσα είχε επίσης πράμα, από τη Σία και τη Σόνια (τα γνωστά μιλφ), ως την αναρχικιά κομμώτρια βιζιτού (βασ.) που τώρα έχει γκαλερί στην Αθήνα και κάτι δασκάλες που ζητάνε καρτούλα για να δείξουν γυμνό στην κάμερα. Okcupid κάτι ψιλά, δεν αξίζει τον κόπο και δεν προβάλει μπόλικα αποτελέσματα. Από Tinder ποτέ δεν κατάφερα να κάνω κάτι. Αν κάποιος ξέρει τσάμπα εφαρμογή που πλοηγείται κι από υπολογιστή, με ελεύθερο τσατ, το λέει (όχι για να κάνω κάτι γιατί δύσκολα βγαίνει άκρη από αυτά, αλλά για να σκοτώσω την ώρα μου σε τσατ).

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.371
Πόντοι
456
εχω πεσει στην πρωην του κολλητου μου , βεβαια πολλα χρονια πρωην

του την εδειξα και του λεω κοιτα μαλακα το κοριτσι ανοιξε λογαριασμο για να σε ξεπερασει
Ομολογώ ότι αυτή η εξήγηση ούτε που είχε περάσει από το μυαλό μου.
Άβυσσος η ψυχή (και το μυαλό) της γυναίκας.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom