tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Άποψή σου αυτή..
Δεν είναι υποχρεωτικό να την ασπαστούμε όλοι.
ειπα κάτι τέτοιο εγώ
Άποψή σου αυτή..
Δεν είναι υποχρεωτικό να την ασπαστούμε όλοι.
υπό αυτές τις συνθήκες φυσικά και όχι.ρε φίλε ποιός σοβαρός άνθρωπος θα γίνει ποτέ πολιτικός στην ελλάδα δες το παραπάνω ποστ μου γαι τον λόγο.. εσύ θα ανεχόσουν τον κάθε μαλάκα να έρχεται στο γραφείο σου και να σου λέει "εγω σε ψήφισα, θα μου νομιμοποιήσεις το αυθαίρετο", "εγώ σε ψήφισα, θα μου διορίσεις το παιδί", "εγώ σε ψήφισα, θα φροντίσεις να πέσει μαλακά ο ξάδελφος μου για κείνη την υπόθεση με τα χασίσια"...
θα το ανεχόσουν ????????????????
Αδερφε η ΕΕ επρεπε απο την αρχη να προστατεψει μια χωρα μελος της με το να καταστησει σαφες οτι δεν θα επιτρεψει σε κανεναν να εκμεταλλευτει καταστασεις. Και δεν το εκανε, σκοπιμως εγω πιστευω για να γινουν ακομα πιο πλουσιοι οι τραπεζιτες που δανειζουν σε κρατη και χρηματοδοτουν πολεμους.
ανθρωπος με πολυ καλη πληροφορηση μεσα απο το κυβερνων κομμα μου ελεγε προχτες οτι μετα το πασχα ερχονται τα καλυτερα! (θα μπει χερι και στους μισθους και οχι μονο στα επιδοματα,οπως εγινε ως τωρα, και θα τεθει θεμα μονιμοτητας)αν κρινω οτι ο ιδιος μου ειχε πει για το διαγγελμα του πρωθυπουργου 5 μερες πριν και το τι ακριβως θα πει, περιμενω να επαληθευτει και τωρα! ο θεος να βαλει το χερι του! ουτε σε 10 χρονια δε προκειται να ανασανει αυτη η χωρα, εχουμε υποθηκευσει το μελλον των παιδιων μας για τα καλα. [size=12pt]εχω να παω να ψηφισω απο το 2004, αλλα τι να το κανεις αργα ξυπνησα![/size] βεβαια οι περισσοτεροι κοιμουνται ακομη θα τρεξουν να τους ψηφισουν με τι πρωτη υποσχεση τους και κανενας απο αυτους που υποθηκευσαν το μελλον των παιδιων μας δεν πηγε φυλακη ρε πουστη μου
Το είπε και ο Πάγκαλος χθες...δεν θα αρθεί η μονιμότητα,απλά θα καταργηθούν κάποιες θέσεις!ανθρωπος με πολυ καλη πληροφορηση μεσα απο το κυβερνων κομμα μου ελεγε προχτες οτι μετα το πασχα ερχονται τα καλυτερα! (θα μπει χερι και στους μισθους και οχι μονο στα επιδοματα,οπως εγινε ως τωρα, και θα τεθει θεμα μονιμοτητας)αν κρινω οτι ο ιδιος μου ειχε πει για το διαγγελμα του πρωθυπουργου 5 μερες πριν και το τι ακριβως θα πει, περιμενω να επαληθευτει και τωρα! ο θεος να βαλει το χερι του! ουτε σε 10 χρονια δε προκειται να ανασανει αυτη η χωρα, εχουμε υποθηκευσει το μελλον των παιδιων μας για τα καλα. εχω να παω να ψηφισω απο το 2004, αλλα τι να το κανεις αργα ξυπνησα! βεβαια οι περισσοτεροι κοιμουνται ακομη θα τρεξουν να τους ψηφισουν με τι πρωτη υποσχεση τους και κανενας απο αυτους που υποθηκευσαν το μελλον των παιδιων μας δεν πηγε φυλακη ρε πουστη μου
υπό αυτές τις συνθήκες φυσικά και όχι.
υπό άλλες συνθήκες ναι... γιατί τώρα έχουν σηκώσει κεφάλια και οι πέτρες.
και ποια ειναι η λυση ρε φιλε?νομίζεις ότι αυτό είναι η λύση ??
και ποια ειναι η λυση ρε φιλε?
ελα μου ντε...
ισως η συμμετοχή,ο έλεγχος, το κράξιμο... η υποστήριξη των νέων...
Nα προστατέψει χώρα μέλος άμα όντως έχει υπσοτεί επίθεση. Όταν όμως η χώρα μέλος έφερνε ψεύτικα στατιστικά ήταν καλά ε? Όταν διασπάθιζε τις επιδοτήσεις σε άσχετους λόγους για τους οποίους δόθηκαν ήταν καλά? Όταν αγνοεί τις συστάσεις που κάνει είναι καλά? Μόνο δικαιώματα σε αυτή την κολοένωση? Στο κάτω κάτω τι να προστατέψει ( προστασία σημαίνει χρήμα οκ? Τα λόγια είναι λόγια απλός αέρας), όταν καλά καλά οι ίδιοι δεν έχουν? Δεν έχετε αντιληφθεί τι συμβαίνει μου φαίνεται.
Μιλαμε για ενα κρατος (Γερμανια) οπου το λαδωμα ειναι απλο πλημμελημα, και στην ουσια το ιδιο το κρατος εγκρινει αυτες τις τακτικες για να δουλευει η βιομηχανια του. Επομενως ειναι συνυπευθυνοι στην διαφθορα οσο και οι αποδεκτες του λαδωματος. Και θα ξαναπω πως οι ιδιοι οι Γερμανοι καταπατουν την νομοθεσια της ΕΕ και πρακτικα προστατευουν την βιομηχανια τους απο εξαγορες. Αλλα φυσικα κανεις δεν εχει τα αρχιδια να βγει να τους κραξει.
Περι αποζημιωσεων τωρα, αυτα επρεπε να ειχαν διευθετηθει δεκαετιες πριν, και οχι τωρα που μας μπηκε το αγγουρι στον κωλο. Ομως ναι μας χρωστανε χρημα.
Τα υπολοιπα ολα ειναι δικη μας ευθυνη. Διαφθορα, αναξιοκρατια, ελλειψη μηχανοργανωσης, εργαζομενοι χωρις φιλοτιμο, μεγαλο εργοδοτες καρχαριες, κομπιναδοροι του χρηματιστηριου κτλ μας εφεραν εδω που μας εφεραν.
Δεν μιλησα για χρημα. Μιλησα για δανεισμο με λογικους ορους απο τις αγορες (εγω τους λεω τοκογλυφους).
Αφησε να αιωρειται μια κατασταση πανω απο την χωρα μας για μηνες η οποια τα γαμησε ολα. Φυσικα οι πολιτικοι μας εκαναν και αυτοι οτι μπορουσαν για να κανουν την κατασταση χειροτερη. Μην προσβαλεις τους υπολοιπους λεγωντας οτι δεν καταλαβαινουν.
Ειδικα οι Γερμανοι δεν θα επρεπε να μιλανε:
Όταν κάποια μέρα ξυπνήσεις και καταλάβεις τόσα χρόνια τι γίνεται σε αυτή τη παντέρμη την ΕΕ, έλα να συζητήσουμε.Nα προστατέψει χώρα μέλος άμα όντως έχει υπσοτεί επίθεση. Όταν όμως η χώρα μέλος έφερνε ψεύτικα στατιστικά ήταν καλά ε? Όταν διασπάθιζε τις επιδοτήσεις σε άσχετους λόγους για τους οποίους δόθηκαν ήταν καλά? Όταν αγνοεί τις συστάσεις που κάνει είναι καλά? Μόνο δικαιώματα σε αυτή την κολοένωση? Στο κάτω κάτω τι να προστατέψει ( προστασία σημαίνει χρήμα οκ? Τα λόγια είναι λόγια απλός αέρας), όταν καλά καλά οι ίδιοι δεν έχουν? Δεν έχετε αντιληφθεί τι συμβαίνει μου φαίνεται.
Φιλαράκι πως θα σε δανείσουν οι αγορές άμα βλέπουν , τεχνικά , ότι είσαι με κίτρινη κάρτα? Πλέον το ζήτημα είναι καθαρά τεχνοκρατικό, μαθηματικό. Μετράνε κουκιά οι άνθρωποι, αξιολογούν κίνδυνο και προσδοκόμενη απόδοση. Βλέπουν την Ελλάδα ως έναν ακόμη οικονομικό δρωντα, σαν κάποια επιχείρηση π.χ. Όταν μιλάς για χρήμα, τότε τα λόγια του αέρα δεν έχουν θέση, παρά μόνο οι σκληρή αλήθεια των αριθμών.
Όταν κάποια μέρα ξυπνήσεις και καταλάβεις τόσα χρόνια τι γίνεται σε αυτή τη παντέρμη την ΕΕ, έλα να συζητήσουμε.
Το λάθος μας με την ΕΕ δεν είναι οτι φάγαμε τα λεφτά τους, ενα μέρος των οποίων είναι και η δική μας συνεισφορά στον ετήσιο προϋπολογισμό της ΕΕ, αλλά οτι δεν έχουμε μια προσωπικότητα σαν τον Α. Παπανδρέου να τους τρίβει τις δικές τους μαλακίες στην μούρη.
Άσε το φτυάρισμα μα δεν είναι ακόμα η ώρα του
Φιλαράκι πως θα σε δανείσουν οι αγορές άμα βλέπουν , τεχνικά , ότι είσαι με κίτρινη κάρτα? Πλέον το ζήτημα είναι καθαρά τεχνοκρατικό, μαθηματικό. Μετράνε κουκιά οι άνθρωποι, αξιολογούν κίνδυνο και προσδοκόμενη απόδοση. Βλέπουν την Ελλάδα ως έναν ακόμη οικονομικό δρωντα, σαν κάποια επιχείρηση π.χ. Όταν μιλάς για χρήμα, τότε τα λόγια του αέρα δεν έχουν θέση, παρά μόνο οι σκληρή αλήθεια των αριθμών.
Η Ευρωπη εσπρωξε την κατασταση προς το χειροτερο. Αυτο ειναι γεγονος νομιζω. Για τα περι Γερμανιας διαφωνεις καπου?