YourAngels
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2015
- Like
- 27.557
H Barbie έχει καιρό που έρχεται σίγουρα δεν έχει γραφτεί κάτι;Πως και δεν έχει γραφτεί τίποτα για mairy, barbie και κυρίως nikol που είναι καιρό εδώ? Έχει κανείς άποψη?
Μιλένα7 γυναικάρα....Α ρε Μιλένα που να είσαι... Αυτή και η Μίλα για μένα είναι από τα καλύτερα του γραφείου.
Για Μαίρη υπάρχει κριτική με τα καλύτερα λόγια στο sexclub. Για Νικόλ απορώ και εγώ, οι τηλεφωνήτριες όπως πάντα λένε υπέροχηΠως και δεν έχει γραφτεί τίποτα για mairy, barbie και κυρίως nikol που είναι καιρό εδώ? Έχει κανείς άποψη?
πεθ κι εθύ Λίλυθ
Στη πόλη πάντως μόνο νέα άφιξη δεν είναι
Η Νικόλ βλέπω ήρθε και έφυγε χωρίς καμία κριτική. Ήταν πολύ καλή και ήθελαν να την κρατήσουν για τον εαυτό τους ή τόσο χάλια που ντρέπονταν να παραδεχτούν ότι της έδωσαν 160Στη πόλη πάντως μόνο νέα άφιξη δεν είναι
Αν έρθει ως ανταλλαγή μπουγάτσα Θεσσαλονίκης ή τρίγωνα κάτι μπορεί να γίνειΣτείλτε πίσω στην Θεσσαλονίκη την Έντα, αλλιώς θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δυο...
Εναλλακτικά να μου πληρώσετε κέντρο απεξάρτησης
Στείλτε πίσω στην Θεσσαλονίκη την Έντα, αλλιώς θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δυο...
Εναλλακτικά να μου πληρώσετε κέντρο απεξάρτησης
Αν έρθει ως ανταλλαγή μπουγάτσα Θεσσαλονίκης ή τρίγωνα κάτι μπορεί να γίνει
Πάρτε και Λευκό Πύργο αν θέλετε + μπουγάτσα + τρίγωνα + κουλούρι αλλά Μιλένα2, Βλάντα και Έντα για πάντα Σαλονίκη...Αν έρθει ως ανταλλαγή μπουγάτσα Θεσσαλονίκης ή τρίγωνα κάτι μπορεί να γίνει