HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 175
- Like
- 27.968
- Πόντοι
- 32.548
+μαγαζιά με πατσά!!Πάρτε και Λευκό Πύργο αν θέλετε + μπουγάτσα + τρίγωνα + κουλούρι αλλά Μιλένα2, Βλάντα και Έντα για πάντα Σαλονίκη...
+μαγαζιά με πατσά!!Πάρτε και Λευκό Πύργο αν θέλετε + μπουγάτσα + τρίγωνα + κουλούρι αλλά Μιλένα2, Βλάντα και Έντα για πάντα Σαλονίκη...
Όχι όποιο και όποιο μαγαζί, τον Τσαρούχα θα σας στείλουμε να ανοίξει ένα υποκατάστημα σε κάθε περιοχή... Εκτός Μεταξουργείου φυσικά γιατί κάπου άκουσα ότι έχει ήδη πολλούς πατσάδες εκεί...+μαγαζιά με πατσά!!
Μα για τον Τσαρούχα μιλούσα!Όχι όποιο και όποιο μαγαζί, τον Τσαρούχα θα σας στείλουμε να ανοίξει ένα υποκατάστημα σε κάθε περιοχή... Εκτός Μεταξουργείου φυσικά γιατί κάπου άκουσα ότι έχει ήδη πολλούς πατσάδες εκεί...
Στείλτε πίσω στην Θεσσαλονίκη την Έντα, αλλιώς θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δυο...
Εναλλακτικά να μου πληρώσετε κέντρο απεξάρτησης
Η Νικόλ βλέπω ήρθε και έφυγε χωρίς καμία κριτική. Ήταν πολύ καλή και ήθελαν να την κρατήσουν για τον εαυτό τους ή τόσο χάλια που ντρέπονταν να παραδεχτούν ότι της έδωσαν 160
Δε είναι θέμα ότι δε παραδέχτηκα πως έδωσα 160. Δεν έχει καρτέλα κριτικών σε ερώτηση μου στο γραφείο είπαν ότι θα άνοιγε τη επόμενη μέρα Και θα με ενημέρωναν . Περίμενα 4-5 μέρες που αφού ξαναρώτησα μου απάντησαν πως δε θα ανοιχτεί ποτέ και αν θέλω να γράψω κάτι εδώ .Η Νικόλ βλέπω ήρθε και έφυγε χωρίς καμία κριτική. Ήταν πολύ καλή και ήθελαν να την κρατήσουν για τον εαυτό τους ή τόσο χάλια που ντρέπονταν να παραδεχτούν ότι της έδωσαν 160
Δεν ξέρω ποια είναι η Μιλενα2, αλλά η Μιλενα7 δεν ανταλλάζεται με τίποτα!!!Πάρτε και Λευκό Πύργο αν θέλετε + μπουγάτσα + τρίγωνα + κουλούρι αλλά Μιλένα2, Βλάντα και Έντα για πάντα Σαλονίκη...
Εντάξει φίλε, κανένα πρόβλημα, να περνάς καλάΔε είναι θέμα ότι δε παραδέχτηκα πως έδωσα 160. Δεν έχει καρτέλα κριτικών σε ερώτηση μου στο γραφείο είπαν ότι θα άνοιγε τη επόμενη μέρα Και θα με ενημέρωναν . Περίμενα 4-5 μέρες που αφού ξαναρώτησα μου απάντησαν πως δε θα ανοιχτεί ποτέ και αν θέλω να γράψω κάτι εδώ .
Κλωνοποιήστε την Μαίρη, να έχετε 10 τέτοιες
Στις φωτογραφίες είναι η ίδια αλλά αυτό που λέμε για το ινσταγκραμ. Στην πραγματικοτητα δεν έχει τόσο την φανταχτερη όσο την φυσική ομορφιά και φουλ διάθεση. Φιλια όσα θες. Net δεν είπε ποτε μόνο da και πολλες φορές. Στηθος σιλικόνης οκ, κώλος δεν είναι Λατινικός, μικροκαμωμένη αλλά δυναμίτης. Χαμόγελο από την αρχή μέχρι το τέλοςΤόσο καλή η Μαίρη; Οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα; Από υπηρεσίες;

Στις φωτογραφίες είναι η ίδια αλλά αυτό που λέμε για το ινσταγκραμ. Στην πραγματικοτητα δεν έχει τόσο την φανταχτερη όσο την φυσική ομορφιά και φουλ διάθεση. Φιλια όσα θες. Net δεν είπε ποτε μόνο da και πολλες φορές. Στηθος σιλικόνης οκ, κώλος δεν είναι Λατινικός, μικροκαμωμένη αλλά δυναμίτης. Χαμόγελο από την αρχή μέχρι το τέλος
Βασικα απ ότι φαίνεται λίγες λέξεις ξέρει οπότε θα το λέει πολλές φορέςΑν λέει da da daaaa τόσο καλά όσο κάποιες πολύ αγαπημένες Ρωσίδες, θα πάω.
Thanks.
Προσωπικά τελευταία φορά που περασα εξίσου καλά ήταν με την Μπερνα. Η Μαίρη είναι από τις περιπτώσεις που η συννενόηση γίνεται άψογα στην γλώσσα του έρωταΑν λέει da da daaaa τόσο καλά όσο κάποιες πολύ αγαπημένες Ρωσίδες, θα πάω.
Thanks.