busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Δεν έφτασα μέχρι εκει. Αν σου αρέσει στην φωτό με τις μπότες και το διχτυωτό πήγαινε. Αλλιώς κάτσε στα αυγά σου.ναι... αλήθεια... δηλαδή κώλο η Αλόνα γιόκ?
Δεν έφτασα μέχρι εκει. Αν σου αρέσει στην φωτό με τις μπότες και το διχτυωτό πήγαινε. Αλλιώς κάτσε στα αυγά σου.ναι... αλήθεια... δηλαδή κώλο η Αλόνα γιόκ?
Δεν θα το γαμήσεις «αυτό» το κορίτσιξερω οτι παλι θα με μαλωσει ο αγαπητος busterd,αλλα θα το ομολογησω,δεν κρατιεμαι,μετα τη βαννα χθες ,το γραφειο μου προτεινε & την αλονα,αλλα κωλωσα να κανω τον κασκαντερ-στις ταινιες που παιζω εξαλλου,πληρωνω κοσμο για να κανει αυτη τη δουλεια & δεν εχω συνηθισει να το κανω εγω,λεω οτι το κανω,αλλα ειναι ψεματα-& δεν την πηρα.φταιω εγω ρε γαμωτο που εχει εντελως διαφορετικες φωτογραφιες????
κ εξηγουμαι,εγω θελω να γαμησω αυτο το κοριτσι:
πρεπει να επιληφθει του θεματος ο αγαπητος μας μεγας κασκαντερ παπαροβιτς για να ξερουμε τι θα συναντησουμε.Ἐγώ προτιμῶ τὴν ἄγρια...
ωχ κατι ξερεις μαλλον φιλε μου,Δεν θα το γαμήσεις «αυτό» το κορίτσι
Την εμπειρία μου λέω. Τον γλύτωσα ήδη απο τα μισά φράγκα
ολοι το αποθεωνετε αυτο το κοριτσι,αρα σιγουρα ειναι καλο στη δουλεια του,δε μπορω τα πλαστικα δυστυχως,οποτε δεν θα εχω την ευχαριστηση να τη γνωρισω.Αν μου επιτρέπεις και εφόσον δεν έχεις δοκιμάσει σου προτείνω Dida.
Ας τους άλλους να τρολάρουν.
Είμαι σίγουρος ότι θα περάσεις πολύ καλά ειδικά αν σου αρέσουν οι γυμνασμένες στριπτιζέζ.
Οκ το μόνο αρνητικό είναι η μέτρια δουλειά στο στήθος.
Κατά τα άλλα όμως είναι εξαιρετική.
ολοι το αποθεωνετε αυτο το κοριτσι,αρα σιγουρα ειναι καλο στη δουλεια του,δε μπορω τα πλαστικα δυστυχως,οποτε δεν θα εχω την ευχαριστηση να τη γνωρισω.
σε μενα παει το παραπανω?σιγά ρε τι θα πάθεις... μου γίνατε όλοι μοντελοπνίχτες!
καλο βολι παικτη!Μάγκες πρέπει να φύγω τώρα και εκεί που πάω δεν μπορείτε να με ακολουθήσετε.
Μάγκες πρέπει να φύγω τώρα και εκεί που πάω δεν μπορείτε να με ακολουθήσετε.
πολυ καλη κοπελαΦέρτε την Jasmin κάτω. Αρκετά έμεινε στα καρντάσια.