clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.321
- Πόντοι
- 5.946
σε όλες τις φωτό έτσι είναι...Σε αυτή τη φωτογραφία η φάτσα είναι σα στραβοχυμένος λουκουμάς
σε όλες τις φωτό έτσι είναι...Σε αυτή τη φωτογραφία η φάτσα είναι σα στραβοχυμένος λουκουμάς
Είναι όπως στις φωτογραφίες;Πολύ γυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα.
Ατελείωτο μακρί πόδι.
Καλό πρόσωπο.
Περίπτωση που οι φωτογραφίες την αδικούν κατάφορα.
Εξαιρετικό sex.
Εξαιρετική επιλογή !!!
Είναι όπως στις φωτογραφίες;
Είσαι κι εσυ που απαντάς…Πολύ καλύτερη.
Οι φωτογραφίες την αδικούν.
IQ ραδικιού
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι κι εσυ που απαντάς…
Tom ψάχνεις να γυρίσεις νέο Mission Impossible; Έλεοοοοοος
βαννα
εχει αποψη κανεις?
Γιατί διάβασα ότι απεχει λίγο από φωτό.Πολύ καλύτερη.
Οι φωτογραφίες την αδικούν.
στην κοσμαρα του ο τυπος, ατελειωτα ποδια... ατελειωτηκι εγώ νόμιζα που έλεγες για την Ντίντα... IQ ραδικιού... και ανησύχησα
εχω τρωγομαι για επικινδυνες αποστολες με Στεφανια, ειδα επεστρεψεπάντως... η τετράδα Αλεξάνδρα, Αλόνα, Μία και Ντίντα... που δυνητικά δίνουν όλες κώλο!
με έχει βάλει σε σκέψεις... καθ' ότι θα με βάλει μέσα τουλάχιστον 840 ευρώ...
Στον άλλον πήγαινε το σχόλιο. Που σε ρωτάει ξανά για να επαναλάβεις τα ευκόλως εννοούμενα που δεν τα πιάνει με την πρώτη…IQ ραδικιού
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι κι εσυ που απαντάς…
Στον άλλον πήγαινε το σχόλιο. Που σε ρωτάει ξανά για να επαναλάβεις τα ευκόλως εννοούμενα που δεν τα πιάνει με την πρώτη…
ειχα χρυση ευκαιρια να τη δοκιμασω χθες που εστειλα μηνυμα για διαθεσιμοτητα κοριτσιων,αλλα ειδα 27 ετων & λεω εχω ηδη κανει 6 μισιον ιμποσιμπλε,καλυτερα να μη ζορισω την τυχη μου...Tom ψάχνεις να γυρίσεις νέο Mission Impossible; Έλεοοοοοος
βαριεμαι να σε γλεντησω σημερα(σε γλεντανε τοσοι ουτως ή αλλως), εκανες κανενα κλωνο παλι να κανεις like στις κριτικες σου ή εμαθες απο την πρωτη φορα που εφαγες ban?Ξέχασα να αναφέρω στους αναγνώστες του νήματος ότι σε όποιο νήμα πάω... έχω και τους followers μου ...
Σιγά σιγά θα μαζευτούν ένας ένας να τρολάρουν ...