stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Ιλια ιλια ιλια μαλακα αδερφε μου ηπιες ολη την μποτιλια!!!Στρατηγε πουστρακι , βαλε ακομα ενα σφηνακι !!!
Ιλια ιλια ιλια μαλακα αδερφε μου ηπιες ολη την μποτιλια!!!Στρατηγε πουστρακι , βαλε ακομα ενα σφηνακι !!!
Κι εγω για μαλακια το περασα, απο δω ομως δεν απεδρασα!Αλλο ενα thread που ειναι μαλακια.
Γαμω την Παναγια.
Αλλο ενα thread που ειναι μαλακια.
Γαμω την Παναγια.
Αλλο ενα thread που ειναι μαλακια.
Γαμω την Παναγια.
Εντο εντο εντο τελικα εισαι μεγαλο ταλεντο!!!!Κι εγω για μαλακια το περασα, απο δω ομως δεν απεδρασα!
Παρεμεινα και επεμεινα, α ρε μαλακα ελληνα!
Τώρα που είπες για την μαλακία εμένα μου βγάζει λίγο κακία!!!!Ασε ησυχη την παναγια και συνεχισε να παιζεις μαλακια
Να κλεισω σκεφτομαι ευθυς, να κοιμηθω ευθυτενης.
Μηπως ομως να παιξω στοιχημα, τα οβερ και τα αντερ? Τι λεει αραγε γι αυτο ο φιλος αναλ χαντερ?
Μουνιτσα τριανταχρονη, μουνιτσα αγουροξυπνημενη, αν θες να μεινω κρατα με, αλλιως σκυψε ευλογημενη!
Όπως είσαι έτσι σκυμμένη πρόσεξε μην ξυπνήσεις συγκαμένη!!!με πεθανες αλεξανδρε με πεθανες αλεξη....η τοσο καβλα ριμα σου με κρατησε σκυμμενη
Όπως είσαι έτσι σκυμμένη πρόσεξε μην ξυπνήσεις συγκαμένη!!!
Γουστάρω να με αποπλανήσεις...βαζω κρεμουλες θαυματα που κρυβουν τα συγκαματα...
μειναμε μονοι μας νομιζω ίσως να σε αποπλανησω
Γουστάρω να με αποπλανήσεις...
αρκεί παρά έξω να μην το ομολογήσεις!!!
Με πονεσε το ουλο εγω παιρνω τον πουλο !
Γέρο μακριά από την μουνίτσαΜουνιτσα μου, γιατι ειναι τα μπουτακια σου συγκαμμενα?
Μηπως ο αθλιος σε ζορισα πολυ, ματακια μου θλιμμενα?
Λενε δεν μασας, παλιοσειρα λενε εισαι...
Εγω ομως σου το ζηταω ταπεινα, για χαρη μου ελα χυσε...
Όλα καλά λοιπόν... άντε έλα πιάσε...θα μεινει μεταξυ μας αυτη η συναλλαγη μας...τη νιτσα μη φοβασαι τον κωλο της να θυμασαι
Μουνιτσα μου, γιατι ειναι τα μπουτακια σου συγκαμμενα?
Μηπως ο αθλιος σε ζορισα πολυ, ματακια μου θλιμμενα?
Λενε δεν μασας, παλιοσειρα λενε εισαι...
Εγω ομως σου το ζηταω ταπεινα, για χαρη μου ελα χυσε...