Νέα

Ξυρισμα κεφαλιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Γεια χαρα.

Εδω και κανα 2μηνο ξυριζω το κεφαλι μου, με μια ξυριστικη μηχανη, χωρις σκαλα (δλδ κατευθειαν με τα δοντακια).
Ωστοσο, το δερμα του κεφαλιου μου ειναι ευαισθητο, και ερεθιζεται ακομα περισσοτερο με το ξυρισμα.
Επισης, τεινω να το κανω με συχνοτητα μερα-παρα-μερα.

Ερωτημα:

Να παρω μια μηχανη με κεφαλές?
Τσεκαρα τη σελιδα της Phillips, και στις περισσοτερες ανεφερε "χρηση: για προσωπο".
Τι σημαινει αυτο? Εχει διαφορά?

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Να αφησεις λιγο πιο μακρυ μαλλι...Σου πηγαινε περισσοτερο.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Το κανα και εγω παλια.
Θα σου προτεινα καλυτερα αφου το κανεις τοσο συχνα να ξεκινησεις με ξυραφακι κανονικο.

:rockon: :rockon:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ξυραφάκι

στην αρχή μέχρι να συνηθήσεις τις κινήσεις του χεριού σου θα έχεις τραυματισμούς, μετά θα πηγαίνει μόνο του, θα το κάνεις μηχανικά ;)

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Ξυραφακι ειναι καλυτερα!
Λόγω του ότι είναι τεντωμένο το δέρμα είναι πιο δύσκολο να κοπείς, απο ότι το πρόσωπο.
Μόνο είναι να μάθεις τις γωνίες και τα κρυφά σημεία καθώς η ορατότητα δεν είναι τόσο καλή

bouboukixxx

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αποτρίχωση με κερί έχεις δοκιμάσει?

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Γεια χαρα.

Εδω και κανα 2μηνο ξυριζω το κεφαλι μου, με μια ξυριστικη μηχανη, χωρις σκαλα (δλδ κατευθειαν με τα δοντακια).
Ωστοσο, το δερμα του κεφαλιου μου ειναι ευαισθητο, και ερεθιζεται ακομα περισσοτερο με το ξυρισμα.

Ερωτημα:

Τσεκαρα τη σελιδα της Phillips, και στις περισσοτερες ανεφερε "χρηση: για προσωπο".

Σα να τα παίρνεις πολύ συχνά φίλε, λογικό να ερεθίζεται το δέρμα!!!

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
Γεια χαρα.

Ερωτημα:

Παικτη εσυ πριν καποιο καιρο δεν ελεγες οτι ειχες αρχισει να χανεις και θα τα ξυριζες;

Πως εισαι με ξυρισμενα; Σου πανε;

Κι εγω εχω αρχισει να χανω και το σκεφτομουν, αλλα εχω πολυ ασχημο κρανιο  :headbang:

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Παικτη εσυ πριν καποιο καιρο δεν ελεγες οτι ειχες αρχισει να χανεις και θα τα ξυριζες;

Κι εγω εχω αρχισει να χανω και το σκεφτομουν, αλλα εχω πολυ ασχημο κρανιο  :headbang:
απλα να τα παρειςς ολα με τ μηχανη οχι με ξυραφι κ αν δε σαρεσει περουκινι

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
Φίλε μου, εγώ ξυριζω το κεφάλι 3 χρόνια τώρα. .Στην αρχή τραυματιζοταν το δέρμα πολύ με τον καιρό σκληραίνει. .Τώρα ανά 5 μέρες αφρό και κόντρα  :pipa3:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Κι εγω εχω αρχισει να χανω και το σκεφτομουν, αλλα εχω πολυ ασχημο κρανιο  :headbang:

Το 'χα σκεφτει πολυ σοβαρα.
Λιγο πριν το κανω, ειχα χεστει πανω μου, γτ δεν ηξερα πώς θα ειναι (και το κεφαλι μου δεν εχει το καλυτερο δυνατο σχημα).

Την ωρα που τα επαιρνε ο μπαρμπερης, ενιωσα πολυ περιεργα (σαν να μην αναγνωριζα τον εαυτο μου).

Λιγο αργοτερα, πηγα για καφε με κατι φιλους - ες, που μου ειπαν τα καλυτερα. Κι εγω, οσο συνηθιζα την εικονα μου, τοσο περισσοτερο μ' αρεσε.

Τωρα, δεν θα αφηνα μαλλια για κανεναν λογο. Να φανταστεις πως ξενερωνω οταν περασει 2η μερα αξυριστος.

Η μαλακια ειναι πως εμφανισα ενα δερματικο, αρκετα ασχημο, σαν ψωριαση, που υποχωρησε γρηγορα (ειχε σχεση με κακη ψυχολογια κλπ), αλλα ακομα παρατηρω ερεθισμο και λιγο ξεφλουδισμα σε διάφορα σημεια του κεφαλιου, αμεσως μετα το ξυρισμα. Εξ ου και βαζω ενυδατικη.

Το μερα παρα μερα λετε πως ειναι too much?

Κωλωνω να βαλω ξυραφι (δεν εχω βαλει  ποτε στη ζωη μου, ουτε για τα γενια)

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Καλή φάση το ξυρισμένα κεφαλιού. Εμένα δεν μου πάει όμος. Αγόρασα και μια "καράφλα" και δεν μου πάει.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
οσοι εχετε θεμα με αραιωση καντε μια βολτα απο εδω τουλαχιστον οσοι εχετε ακομα μαλλια δεν μιλαμε για καμπριο!

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Αυτες  :τις μεταμοσχευσεις κεφάλιων δεν τις εμπιστευομαι . Ειναι του σατανά λενε

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
οσοι εχετε θεμα με αραιωση καντε μια βολτα απο εδω τουλαχιστον οσοι εχετε ακομα μαλλια δεν μιλαμε για καμπριο!

Oι περισσότεροι εκεί μέσα έχουν όντως γνώσεις και βοηθιέται κάποιος.

Αξίζει όμως να εισαι με λάδια στο κεφάλι συνέχεια ή να κάνεις θεραπείες που ακομα και οι πιο light εκδοχές τους έχουν παρενέργειες + κοστος...
Και ολα αυτα για να σωσεις 10 τριχες...

Για μεταμοσχευσεις σε κάποιους το αποτελεσμα ειναι θεαματικο σε αλλους ειναι μετριο εως κακο. Σε αλλους ειναι σαν να μην εκαναν μεταμοσχευση και εχασαν τσαμπα τα λεφτα τους... ΑΚομα και σε κλινικες του εξωτερικου αντικρουομενα αποτελεσματα...
Και να ειχα στη σημερινη εποχη 10 χιλιαρικα δεν θα τα δινα για να βαλω τριχες...

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
Το 'χα σκεφτει πολυ σοβαρα.
Λιγο πριν το κανω, ειχα χεστει πανω μου, γτ δεν ηξερα πώς θα ειναι (και το κεφαλι μου δεν εχει το καλυτερο δυνατο σχημα).

Την ωρα που τα επαιρνε ο μπαρμπερης, ενιωσα πολυ περιεργα (σαν να μην αναγνωριζα τον εαυτο μου).

Λιγο αργοτερα, πηγα για καφε με κατι φιλους - ες, που μου ειπαν τα καλυτερα. Κι εγω, οσο συνηθιζα την εικονα μου, τοσο περισσοτερο μ' αρεσε.

Τωρα, δεν θα αφηνα μαλλια για κανεναν λογο. Να φανταστεις πως ξενερωνω οταν περασει 2η μερα αξυριστος.

Η μαλακια ειναι πως εμφανισα ενα δερματικο, αρκετα ασχημο, σαν ψωριαση, που υποχωρησε γρηγορα (ειχε σχεση με κακη ψυχολογια κλπ), αλλα ακομα παρατηρω ερεθισμο και λιγο ξεφλουδισμα σε διάφορα σημεια του κεφαλιου, αμεσως μετα το ξυρισμα. Εξ ου και βαζω ενυδατικη.

Το μερα παρα μερα λετε πως ειναι too much?

Κωλωνω να βαλω ξυραφι (δεν εχω βαλει  ποτε στη ζωη μου, ουτε για τα γενια)

Νομιζω οτι ειναι υπερβολη καθε 2 μερες.

Μπορει να σου εμφανισει κι αλλο δερματικο.

Εγω απλα τα εχω ολη την ωρα πολυ κοντα. Στο 1-2 με την μηχανη.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Oι περισσότεροι εκεί μέσα έχουν όντως γνώσεις και βοηθιέται κάποιος.

Αξίζει όμως να εισαι με λάδια στο κεφάλι συνέχεια ή να κάνεις θεραπείες που ακομα και οι πιο light εκδοχές τους έχουν παρενέργειες + κοστος...
Και ολα αυτα για να σωσεις 10 τριχες...

Για μεταμοσχευσεις σε κάποιους το αποτελεσμα ειναι θεαματικο σε αλλους ειναι μετριο εως κακο. Σε αλλους ειναι σαν να μην εκαναν μεταμοσχευση και εχασαν τσαμπα τα λεφτα τους... ΑΚομα και σε κλινικες του εξωτερικου αντικρουομενα αποτελεσματα...
Και να ειχα στη σημερινη εποχη 10 χιλιαρικα δεν θα τα δινα για να βαλω τριχες...
προσωπικα επειδη δεν εχω μεγαλο προβλημα και ειμαι σχετικα νεος σε ηλικια..ναι αξιζει φιλε μου!Προσωπικα βαζω δαφνελαιο μερα παρα μερα και απο τον επομενο μηνα θα αρχισω τον τραυματισμο με ρολλερ υπαρχει σχετικο θρεντ στην σελιδα που εδωσα!Οσοι κανουν τραυματισμο κοπηκε μαχαιρι η τριχοπτωση και εχουν επανεκφυση περισσοτερο απο καθε αλλο τοπικο(μινοξ κτλ) μιλαω παντα για μικρα προβληματα και οχι καμπριο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom