You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξυρισμα κεφαλιου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 31
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 486
προσωπικα επειδη δεν εχω μεγαλο προβλημα και ειμαι σχετικα νεος σε ηλικια..ναι αξιζει φιλε μου!Προσωπικα βαζω δαφνελαιο μερα παρα μερα και απο τον επομενο μηνα θα αρχισω τον τραυματισμο με ρολλερ υπαρχει σχετικο θρεντ στην σελιδα που εδωσα!Οσοι κανουν τραυματισμο κοπηκε μαχαιρι η τριχοπτωση και εχουν επανεκφυση περισσοτερο απο καθε αλλο τοπικο(μινοξ κτλ) μιλαω παντα για μικρα προβληματα και οχι καμπριο!
Δαφνέλαιο πολύ καλό για μαλλί, αλλά με κουράζει το συνεχές. Δλδ και βράδυ να το κάνω μετά θέλω λούσιμο, χώρια ότι δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις με αυτή τη λαδίλα στο μαλλί. 2-3 φορές το μήνα είναι οκ...Και το ρολλάρισμα μετράει επίσης φίλε το δοκιμάζω και αυτό μετά το μπάνιο αλλά μικροτραυματισμό σαν αυτό που δείχνει εκεί το παιδί που το άνοιξε δεν κάνω... Δεν ψήνομαι να δω μέσα στο αίμα όλο το κεφάλι μ. και εγώ έχω μικρό πρόβλημα αραίωσης...
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 1.796
Εγω βαζω Regaine (mynoxidil) απο το 2013 κι εχω δει μια x βελτιωση. Βεβαια παει αναλογα με τις περιοδους. Αλλες φορες ειναι φουλ ok κι αλλες λιγοτερο.
Παντως σε χαπια δεν θελω να παω.
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
με 3 φορες την εβδομαδα κατι κανεις με δαφνελαιο αλλα με 2-3 φορες δεν κανεις τπτ!Οκ ειναι κουραστικο μερα παρα μερα αλλα το προτιμω απο το να γινω πρεζακιας της μινοξ!ρολλερ ποσα χιλ κανεις?δεν χρειαζεται να βγαλεις αιμα...απλα οσο περισσοτερο τραυματισμο κανεις τοσο το καλυτερο...Δαφνέλαιο πολύ καλό για μαλλί, αλλά με κουράζει το συνεχές. Δλδ και βράδυ να το κάνω μετά θέλω λούσιμο, χώρια ότι δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις με αυτή τη λαδίλα στο μαλλί. 2-3 φορές το μήνα είναι οκ...Και το ρολλάρισμα μετράει επίσης φίλε το δοκιμάζω και αυτό μετά το μπάνιο αλλά μικροτραυματισμό σαν αυτό που δείχνει εκεί το παιδί που το άνοιξε δεν κάνω... Δεν ψήνομαι να δω μέσα στο αίμα όλο το κεφάλι μ. και εγώ έχω μικρό πρόβλημα αραίωσης...
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
τυπε η μινοξ ειναι για 2-3 μηνες μετα χανει σε αποδοση και απλα σου τρεναρει λιγο την τριχοπτωση....Εγω βαζω Regaine (mynoxidil) απο το 2013 κι εχω δει μια x βελτιωση. Βεβαια παει αναλογα με τις περιοδους. Αλλες φορες ειναι φουλ ok κι αλλες λιγοτερο.
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
ξυραφάκι
στην αρχή μέχρι να συνηθήσεις τις κινήσεις του χεριού σου θα έχεις τραυματισμούς, μετά θα πηγαίνει μόνο του, θα το κάνεις μηχανικά ;)
Ο Ragnar είναι αυτός στη photo profile σου; Προσκυνώ!
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Τι τραυματισμο?
Τι λετε ρε μαλακες??
(ειλικρινα, δεν ξερω, ουτε και μ' ενδιαφερει (αφου βολευτηκα με το ξυρισμα), αλλα ακουγεται σοκαριστικο!!!)
όταν μιλάμε για τραυματισμούς, μιλάμε για μικρά κοψίματα από το ξυραφάκι, όχι για λουτρό αίματος
Ο Ragnar είναι αυτός στη photo profile σου; Προσκυνώ!
ναι
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
δεν ειναι κατι τρομερο φιλε!Με dermaroller το κανεις!Τι τραυματισμο?
Τι λετε ρε μαλακες??
(ειλικρινα, δεν ξερω, ουτε και μ' ενδιαφερει (αφου βολευτηκα με το ξυρισμα), αλλα ακουγεται σοκαριστικο!!!)
SaintOVA
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 141
- Πόντοι
- 291
φίλος σαν το ξυραφάκι δεν έχει, μην λυπηθείς τα λεφτά πάρε έναν top αφρό και ένα καλό ξυραφάκι(προτείνω Gillete Fusion) και θα το συνηθίσεις! Τις πρώτες μέρες θα κάνεις 10 λεπτά να ξυριστείς αλλα στις 7-8 φορές θα ξυρίζεσαι σε ένα 3 λεπτό! Αν πάλι τα παίρνεις κάθε πρωί δεν θα χρειάζεσαι ούτε ένα λεπτό
Διαγραμμένο μέλος 159862
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Εγώ χρησιμοποιώ ξυραφάκι με 2 λεπίδες λόγω οικονομίας. ..αλλά τα χρησιμοποιώ μια φορά και ύστερα πέταμα. .Επίσης πάντα ξυρίζομαι με ζεστό νερό. .μαλακώνει το δέρμα όπως και την λεπίδα. .το περνάω 3 φορές κόντρα και δεν μένει τίποτα μόνο δέρμα. ..
karamba
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2009
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Ούτε ξυραφάκια με δύο-τρεις-πεντε λεπίδες, ούτε ηλεκτρικές μηχανές. ΓΙΑΟΥΡΤΙ! Ρίξτε το κατά προτίμηση σε πρόσωπο που αντιπαθείτε! Από εκεί θα σας πάνε οι αστυνομικοί στον μπαρμπέρη με τον οποίο συνεργάζονται και θα σας κάνει γλόμπους!!!! Εύκολα και άκοπα. Α, θα σας κάνουν και βόλτα στους δρόμους της πόλης κρατώντας σας αγκαζέ (άρα με ασφάλεια)! Ο Νόμος 4000 ισχύει ακόμα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K