Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
νομιζω αν ειναι και ξυρισμενο το πουλακι φαινεται και πιο μεγαλοΤην πρώτη φορά που ξύρισα τα αρχιδάκια και το πουλάκι μου, το είπα στην τότε κοπέλα μου... Περπατούσαμε στον δρόμο και τα έτριβα διαρκώς πάνω από το τζήν...
Μόλις της το είπα, μου απάντησε πως ήθελε να το δει γιατί δεν είχε λέει ξαναδεί ξυρισμένο πούτσο σε άντρα!
Βρεθήκαμε στο σπίτι μου να χαμουρευόμαστε και δοκίμασα το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχει κάνει γκόμενα.
Την άλλη μέρα αποτρίχωσε κι αυτή το πιπί της.
Όποιοι έχετε τρίχες, δοκιμάστε να τις ξυρίσετε και κάντε έκλπληξη στην κοπέλα σας...
νομιζω αν ειναι και ξυρισμενο το πουλακι φαινεται και πιο μεγαλο
Γνώμη μου..Όπως δεν του αρέσει του άντρα να βλέπει αξύριστο αιδοίο έτσι πιστεύω είναι και για τη γυναίκα..Πριν 30 χρόνια που κάναν στην Ελλάδα σεξ κυρίως παντρεμένοι κάτω από την κουβέρτα μια στάση χωρίς προκαταρκτικά δεν τους ένοιαζε να το ξυρίσουν ούτε και οι γυναίκες..Τώρα όσο να ναι δεν είναι ωραίο αισθητικά για κοπέλα να θέλει να κάνει σεξ και να δει θάμνο..Είναι λίγο αποκρουστικό.Αν κάποιος θέλει καλό στοματικό και να μην ντρέπεται να τη δείξει πιστεύω ότι αξίζει.Και γενικά στις γυναίκες όταν βλέπουν αξύριστο πέος μηνών και βάλε δηλαδή ένα θάμνο τους περνά έντονα η ιδέα ότι ο άλλος είναι αγάμητος.Και πάλι βέβαια δεν χρειάζονται υπερβολές.Αν κάποιος έχει κοπέλα και κάνουν σεξ και 3 φορές την εβδομάδα τότε ξύρισέ το και κάθε βδομάδα.Αλλά αλλιώς κάθε 15 μέρες είναι εντάξει πιστεύω.Πολλοί εδώ και δεκαετία ξυρίζουν και τις μασχάλες και όχι άδικα αφού όσο σαπούνι και να βάλεις,κάθε μέρα μπάνιο να κάνεις είναι χαρακτιριστική η μπόχα του ιδρώτα..
εσυ να δεις πρεπει να εισαι η πεθερα μου!!!!!!!!!!!ολο μου την θυμιζεις!!!!1τυπε δεν θα πας την φωφω στο ρεβεγιον?
εσυ να δεις πρεπει να εισαι η πεθερα μου!!!!!!!!!!!ολο μου την θυμιζεις!!!!1
φαγαμε ηδη!!!πηγε να με ξεκανει με το κωλοφαγητο της αλλα τη γλυτωσα!εχω παθει ανοσια με τα φαγητα της κια η φαση ειναι με ρωταει αν ειναι και καλα και αντε να απαντησεις οχι!!!! την πουτσισες!!!!
μοα ειπε πρωτα να φαω απο την μουνοσουπα της και της ειπα δεν βαριεσε ειμαι χορτατος!!1τι φαι εφτιαξε η φωφω τυπε?
μοα ειπε πρωτα να φαω απο την μουνοσουπα της και της ειπα δεν βαριεσε ειμαι χορτατος!!1
τελικα μαγειρεψε χοιρινια με κεφτεδακια και κοκκορα κρασατα που τελικα το κρασι ειχε γινει ξυδι :'( :'(
η μηπως ηθελε να με ξεκανει!!!!!!
ασε που μεταα μου εκανε το τερας και γουτσου γουτσου μπλιαχ
σε μενα το λες καριολες!!!!!!!!!!Ευτυχώς που χώρισα και ξέφυγα από αυτό το μαλακισμένο πρωτόκολλο των γυναικών...
"Την Κυριακή θα πάμε να φάμε στη μαμά μου!"
" Την Πρωτοχρονιά μας έχει καλεσμένους ο αδερφός μου "
"Το Πάσχα θα ψήσουμε στο χωριό"
Αντε γαμηθείτε καριόλες.
σε μενα το λες καριολες!!!!!!!!!!
σα σαρακι τρωνε την ψυχη!!!!
ασε που τις παιρνεις 50 κιλα και καθε χρονο αυξανονται με γεωνετρικη προοοδο!
ο παππας ειπε αυξανεστε και πληθενεστε για τα ατομα στην οικογενεια οχι για τα κιλα της νυφης :'( :'(
και αμα τοαν ξυριζονται πουλακια η μουνακια ερεθιζεται απο τα ξυραφακια τι γινεται???????????Είναι κ θέμα αισθητικο κ θέμα υγιεινής. Δεν μπορώ να λέω στην κοπέλα να με γλείφει στα αρχιδια κ να ναι μές στις τρίχες κ να μένουν στο στομα της. Ομοίως όπως είμαι εγώ περιποιημένος θέλω κ η κοπέλα να ναι ξυρισμενη ώστε να απολαμβάνω κάθε εκατοστό της περιοχης κ να μη φοβάμαι για μουνοψειρες και λοιπές ασθένειες...
οταν κανείς λεπτή "λεπτη δουλεια" είσαι διπλα προσεκτικός!!και αμα τοαν ξυριζονται πουλακια η μουνακια ερεθιζεται απο τα ξυραφακια τι γινεται???????????
ακομα και αν χρησιμοποιουνται καλα ξυραφια και καλο αφτερ σειβ!??
και αμα τοαν ξυριζονται πουλακια η μουνακια ερεθιζεται απο τα ξυραφακια τι γινεται???????????
ακομα και αν χρησιμοποιουνται καλα ξυραφια και καλο αφτερ σειβ!??
τωρα μου το λε ςβρε ποδολαγνε??????ουααααααααααααααααααα τσουζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι λες ρε χριστιανέ μου;
Αφτερ σεηβ στον πούτσο και στα αρχίδια μετά το ξύρισμά τους;
Θα πηδήσεις μέχρι το ταβάνι από το τσούξιμο!
Κρεμούλα ειδική για μετά το ξύρισμα.