Νέα

Ξυπντάτε!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LeonAth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Επισκέπτης
Να πάει να γαμηθεί ο πούστης που έφτιαξε το βίντεο και όλοι που προσπαθούν να "ξυπνήσουν" υον κόσμο.... :birdman:

Και ποιος θέλετε να σας κυβερνά;ει ρε ζώα;

Επισκέπτης
Στο βίντεο δεν αναφέρετε ο πούστης,το αρχίδι ο Γιώργος Παπαδόπουλος.....αυτό το σίχαμα με την κωλοδικτατορία του...γιατί τον ξεχάσατε; ;)

Λεωνίδα και συ είσαι επίσης μαλάκας,που ακολούθησες την εντολή του καμμενου που έκανε το βίντεο...ένας πανηλίθιος που τη βγάζει με 800 € το μήνα,και τον πηδάνε στη δουλειά του..........και έχει το θράσος να τα βάζει με πρόσωπα που έχουν γινει βουλευτές και υπουργοί.....ουστ από'δω γαμημένε!!!!

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Πολυ καλο,μπραβο,δυο μονο παρατηρησεις θελω να κανω.
Υπαρχουν στη  Μπίλντερμπεργκ μελη που  εναλλασσονται,αλλα και αλλα που  ειναι μονιμα,οπως  ο Δαυίδ της Coca-Cola  απο  την Ελλαδα και  η  βασιλισσα της Ισπανιας Σοφία.
Το  μουνόπανο  ο Τσιπρας  προβαλλεται  απο μαθητής( εδω που δινει συνεντευξη  στην Πατσαβουρεα ειναι μαθητης),και φυσικα  ο κλεφτοεργολαβος μπαμπακας του,Κυριος οιδε ποσα εχει δωσει στους ρουφιανοδημοσιογραφους του  ειδους  αυτου για να διαφημιζουν τον κανακάρη του.
Και  εννοείται οτι ολα τα μουνοπανα της πολιτικης  συνωθουνται  για μια προσκληση  στη Μπίλντερμπεργκ
[Ξεχασες να βαλεις και τον  αρχικαραγκιοζη  Αντωνακη  Σαμαρα,εχει  παει  τρεις φορες  νομιζω...]

Επισκέπτης
Και  εννοείται οτι ολα τα μουνοπανα της πολιτικης

Λοιπόν επειδή έχει ξεφύγει το θέμα...από δω και μπρος πρέπει να τρώει κατσάδα όποιο άτομο δεν ανήκει στο χώρο της πολιτικής και βρίζει κάθε λογής πολιτικό......ήρθε τώρα ο κάθε βλάχος από το χωριό του να μιλήσει με την πολιτική :jerking:

Επισκέπτης
ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΦΛΑΓΚ ΣΤΟ ΚΩΛΟΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!!!!!!!!

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Να πάει να γαμηθεί ο πούστης που έφτιαξε το βίντεο και όλοι που προσπαθούν να "ξυπνήσουν" υον κόσμο.... :birdman:

Και ποιος θέλετε να σας κυβερνά;ει ρε ζώα;

κάποιος που να θέλει το καλό της ελλάδας και να μην είναι πρακτορας πουθενά μήπως?  :think:

τεσπα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αποστολέας Θέμα: Ξυπντάτε   :think: :think: :think: :think:

mnr41

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχεις πολυ μεγαλη φαντασια λεμε

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
εχω και εγω μια απορια, Δεν ειδα καποιον απο το ΚΚΕ στο βιντεακι. Αυτο σημαινει ειτε οτι αυτος που το εφτιαξε ειναι κομμουνιστης ειτε οτι το ΚΚΕ ειναι "αμολυντο" σε σχεση με τα λλα κομματα, πραγματικα δεν ξερω

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
εχω και εγω μια απορια, Δεν ειδα καποιον απο το ΚΚΕ στο βιντεακι. Αυτο σημαινει ειτε οτι αυτος που το εφτιαξε ειναι κομμουνιστης ειτε οτι το ΚΚΕ ειναι "αμολυντο" σε σχεση με τα λλα κομματα, πραγματικα δεν ξερω

Συγγνωμην,αλλα  αν θεωρεις οτι οι λεχριτες του περισσου εχουν  σχεση με τον κομμουνισμο,εισαι  η  ασχετος  με το θεμα η αφελης.
Οσο  για το "αμολυντο",οταν  μιλησουν γιΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ  ΟΙ ΛΕΧΡΟΙ  ΑΥΤΟΙ,ΣΦΥΡΑ  ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΙΚΑ...Βεβαιως  εξαιρειται  η  μεγαλη  αγωνιστρια κανελλη...κομμουνιστρια  απο  τα ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΗς...

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
είδα το video το θέμα είναι για μένα προσωπικά αν αυτά που λέει στέκουν-είναι αλήθεια?

Επισκέπτης

Από το ΚΚΕ ποιός να ήταν;
Ο Σιμόν Κοέν , ο Αβραάμ Μπεναρόγια , ο Κουν Βεντούρα και ο Αλμπέρτο Κουριέλ που το ίδρυσαν ήταν 100% ΈΛληνες.
Απλά ο Μπεναρόγια πέθανε στο Ισραήλ ,
επειδή είχε πάει εκεί γιατί του έκανε καλό το νερό
και έκανε και ιαματικά για τους ρευματισμούς.

ganger

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος να μου πει ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται κατά τη διάρκεια του video?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom