House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Σκατά ανάπτυξη Άγιε μου.
όχι ρε ξεπλένη κι είχα παραγγείλει τσιμεντολίθια να ρίξουμε στο Μελίσσι..
Σκατά ανάπτυξη Άγιε μου.
OXI ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ........ΓΙΑΤΥΥΥΥΥ???????WHIIIII???? παει το παρκινγκ στο πορτο κατσικι?παει το χεσιμο οσων εχουν λεφτα,εκει,χωρις να χεζει διπλα τους η πλεμπα???ΠΟΥΤΑΝΑ ΖΩΗ,ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΛΑ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!!
Η παραλία από την Γαλάζια Ακτή μέχρι την Ανάβυσσο είναι ήδη μισθωμένη από τον Τσοχατζόπουλο.
Απλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να την κλείσουν.
κρατα τα να τα ριξουμε στη θαλασσα για κουρουπια για τα χταποδια
....ΡΕ αιδοια,ποτε κλεισατε επιχειρηματικο ντηλ???? στην απεξω με αφησατε,ουτε ενα πμ.....θα φταιω αμα παρω τα κεφαλαια μου και τα χωσω με τον ματζεστικ στην λιμνη κομο?Όχι ρε πούστη μου!!!
Μια δουλειά είπαμε να ανοίξουμε με τον κ. Ζμπούτσο, και μας παίρνουν τις κουράδες απ τα χέρια...
Ήμαρτον πιά μ΄αυτή την χώρα... Δεν πρόκειται να προοδεύσουμε ποτέ.
Θα εκτρέφει μαρίδα;
OXI ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ........ΓΙΑΤΥΥΥΥΥ???????WHIIIII???? παει το παρκινγκ στο πορτο κατσικι?παει το χεσιμο οσων εχουν λεφτα,εκει,χωρις να χεζει διπλα τους η πλεμπα???ΠΟΥΤΑΝΑ ΖΩΗ,ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΛΑ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!!
...να σε δωσει κανα κεφτε η κυρα μαρια απο το ταπερ...οχι ξεροσφυρι!!!1Μου γάμησες την ψυχολογία τώρα.Πάω τώρα σε λαϊκιά παραλία να πλακωθώ στις μπύρες να ξεχαστώ..
Όχι θα βάλει τη μαρίδα να πληρώνει για να έχει πρόσβαση...
Όχι θα βάλει τη μαρίδα να πληρώνει για να έχει πρόσβαση...
Ααα να γειά του... Αυτές είναι δουλειές...
Φαντάζομαι ότι θα αφησει στη Σήλια καμια 200 μετρα να παίρνει το μπιντέ της.
Δεν αντιλαμβάνομαι ποια είναι η Σήλια που προφανώς έχει αιμοροείδες για να κάνει μπιντέ όμως γνωρίζω πολύ καλά περί συμφωνίας Τσοχατζόπουλου, Πάγκαλου και Μαντωνανάκη...
Η Σήλια Κριθαριώτη.
Απο την Γαλάζια Ακτή μεχρι την Παλαιά Φώκαια, μεσολαβούν διάφοροι γνωστοί με Βίλες. Η Σήλια είναι η πιό άσημη.
;)
Βέβαια υπάρχει και το Grand Resort, το Μαύρο Λιθάρι και λοιπά ξενοδοχεία, αλλά φαντάζομαι οτι γι΄αυτά θα υπάρξει μέριμνα. Η απορία μου είναι τι θα κάνει την νταμαροθάλασσα στα Καλύβια;
στη γαλαζια ακτη μενει ρεστης μανα ρεστη και Πατερας κολλητα κ.α λες να μπορεσουν ? εγω το θεωρω δυσκολοΗ Σήλια Κριθαριώτη.
Απο την Γαλάζια Ακτή μεχρι την Παλαιά Φώκαια, μεσολαβούν διάφοροι γνωστοί με Βίλες. Η Σήλια είναι η πιό άσημη.
;)
Βέβαια υπάρχει και το Grand Resort, το Μαύρο Λιθάρι και λοιπά ξενοδοχεία, αλλά φαντάζομαι οτι γι΄αυτά θα υπάρξει μέριμνα. Η απορία μου είναι τι θα κάνει την νταμαροθάλασσα στα Καλύβια;
στη γαλαζια ακτη μενει ρεστης μανα ρεστη και Πατερας κολλητα κ.α λες να μπορεσουν ? εγω το θεωρω δυσκολο
ουτε μια περιπτωση στο εκατομμυριο δεν υπαρχειΚι εγώ για δύσκολο το κόβω. Ρέστης, Πατέρας και ο Ιταλός, έχουν "μπίζνες" στην περιοχή.