Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 1.686
για να σου συστήσουν εσένα το σάιτ αξιόλογησαν μάλλον οτι στο συγκεκριμένο χώρο θα έβρισκες θαλπωρή .....ναι ναι σε καποιους που μου συστησαν το σαιτ τα δειχνω και τωρα χαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
για να σου συστήσουν εσένα το σάιτ αξιόλογησαν μάλλον οτι στο συγκεκριμένο χώρο θα έβρισκες θαλπωρή .....
μην σπαμαρετε πρωι πρωι κυρια μου
επι του θεματος
ωρα για το επομενο μεγαλο βημα να κανεις καινουργια..... ξερεις εσυΝαι έκανα καινούργιο συκώτι
εγω τελικα αποφασισα οτι θελω να πουληθει ο αιγιαλος και να φαει τις κουραδες του σειχη ο κάθε πλουσιος μπουρδελιαρης μιας και εχουμε πολλους εδω. Επισης για λογου αισθητικής θελω να στειλλουν τους γερους σε κανα ξερονησι γιατι μου χαλάνε την μοστρα και φυσικα εννοείται ούτε για πλακα στις παραλίες με τα γερικα κορμια τους ολο βρωμα μπίχλα γεροντικη κτλ.. επισης κομμενα τα μπουρδελα γιατι χαλανε τους δρομους και τις πολεις. και το ηθών να πιασει ολα τα σιτζι τα παρανομα. φυλακα και ξερο ψωμι. χαλανε τον τουρισμο του πλουσιου οικογενειαρχη ολα αυτα. και πανω απο ολα η οικογενεια μαγκες
εγω τελικα αποφασισα οτι θελω να πουληθει ο αιγιαλος και να φαει τις κουραδες του σειχη ο κάθε πλουσιος μπουρδελιαρης
Nαι, ο σεϊχης σε πεντάστερο ξενοδοχείο θα πάει.
Από οικονομικό επίπεδο Μενεγάκη και πάνω, τις διακοπές τις κάνουν σε απομονωμένες βίλες.
Τα πεντάστερα είναι για την πλέμπα που νομίζει πως είναι Ροκφέλερ.
Για να αισθάνονται σημαντικοί κάτι τελευταίοι του τύπου τραβατρόμπα..
που να τα ξερω αυτα γλυκιε μου.. εγω ειμαι απο χωριο και ξες στο χωριό μου δεν εχουμε βιλες απομονωμένες ούτε ολόκληρες παραλίες κλειστές απο τις βίλες, ούτε βέβαια μπλεμπα που θέλει να νοιώθει σημαντική και τώρα δεν έχει βρακι να βάλλει..Nαι, ο σεϊχης σε πεντάστερο ξενοδοχείο θα πάει.
Από οικονομικό επίπεδο Μενεγάκη και πάνω, τις διακοπές τις κάνουν σε απομονωμένες βίλες.
Τα πεντάστερα είναι για την πλέμπα που νομίζει πως είναι Ροκφέλερ.
Για να αισθάνονται σημαντικοί κάτι τελευταίοι του τύπου τραβατρόμπα..
Καλώς. Να μαζεύουμε τότε τις κουράδες του Σεΐχη από την Οξυά, και να τις αμολάμε στον Αστέρα.
που να τα ξερω αυτα γλυκιε μου.. εγω ειμαι απο χωριο και ξες στο χωριό μου δεν εχουμε βιλες απομονωμένες ούτε ολόκληρες παραλίες κλειστές απο τις βίλες, ούτε βέβαια μπλεμπα που θέλει να νοιώθει σημαντική και τώρα δεν έχει βρακι να βάλλει..