Νέα

Ξύπνα! Ξεπουλάνε τις παραλίες μας! Υπογράφουμε εδώ "ΟΧΙ"!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 981
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Κάποιος νόμος μαγειρεύεται πάλι (νομίζω πως είναι στο στάδιο της "διαβούλευσης") που θα επιτρέψει στις διάφορες επιχειρήσεις να μαντρώνουν τις ακτές, και να βάζουν είσοδο για να μπει κανείς μέσα.
Ως συνήθως, θα τον περάσουν νύχτα, και με "κομματική πειθαρχία για να μην αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση".

Σχετικό δημοσίευμα εδώ:
Έχουν ξεκινήσει αντιδράσεις, δηλαδή (εγώ βρήκα δυο) συστήματα συλλογής υπογραφών πολιτών που ζητάνε να ΜΗ γίνει αυτό.

Νομίζω αξίζει τον κόπο να βοηθήσουμε αυτούς που το κάνουν.

Τα δυο site συλλογής υπογραφών είναι:

και

Συνημμένα

• Eisodos.jpg
    Eisodos.jpg
    90,3 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
Κάποιος νόμος μαγειρεύεται πάλι (νομίζω πως είναι στο στάδιο της "διαβούλευσης") που θα επιτρέψει στις διάφορες επιχειρήσεις να μαντρώνουν τις ακτές, και να βάζουν είσοδο για να μπει κανείς μέσα.
Ως συνήθως, θα τον περάσουν νύχτα, και με "κομματική πειθαρχία για να μην αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση".

Σχετικό δημοσίευμα εδώ:
Έχουν ξεκινήσει αντιδράσεις, δηλαδή (εγώ βρήκα δυο) συστήματα συλλογής υπογραφών πολιτών που ζητάνε να ΜΗ γίνει αυτό.

Νομίζω αξίζει τον κόπο να βοηθήσουμε αυτούς που το κάνουν.

Τα δυο site συλλογής υπογραφών είναι:

και

υπογράφω να γίνει...

είμαι υπέρ των μεγάλων επιχειρήσεων που απασχολούν εκατοντάδες ή και χιλιάδες εργαζομένους τόσο κατά το στήσιμο όσο και κατά τη λειτουργία τους

Είμαι κατά των ντόπιων "νταβατζήδων" των ακτών και των κληρονόμων "κυρά-Λενιάδων" που μετέτρεψαν μπαξέδες και μονοκατοικίες σε "ενοικιαζόμενα" δωμάτια και μη απασχολώντας προσωπικό και μη πληρώνοντας φόρους, το μόνο που κάνουν στη χώρα είναι να φουσκώνουν το λογαριασμό της προθεσμιακής τους, μακαρίζοντας την τύχη τους...

Χίλιες φορές να χτιστούν 500 υπερπολυτελή ξενοδοχεία, παρά ακόμη 50.000 ενοικιαζόμενα δωμάτια της κυρά Λένης και της κύρα Μάρως

Όσο για τις παραλίες, δόξα τω Θεώ η Ελλάδα έχει περισσότερες ακτογραμμές από την Γαλλία και την Ισπανία μαζί, κάπου θα βρούμε να κάνουμε 10 μπάνια το καλοκαίρι...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.948
Πόντοι
6.515
θα τα ξεπουλησει όλα ο αντωνης. Παραλιες, λιμανια, νερα, ρευματα. Κι αν δεν φτασουν να ξεπληρωσει τ' αφεντικα του να πουλησει και τα παιδια μας για σκλαβους  :uglystupid:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
απόψεις είναι αυτές...
εγώ πάλι προτιμώ να μην περιορίζομαι στο που θα κάνω μπάνιο ή θα αράξω...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Συγγνώμη, πιστεύει κανείς ότι με διαδικτυακές "υπογραφές" γίνεται κάτι;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
θα τα ξεπουλησει όλα ο αντωνης. Παραλιες, λιμανια, νερα, ρευματα. Κι αν δεν φτασουν να ξεπληρωσει τ' αφεντικα του να πουλησει και τα παιδια μας για σκλαβους  :uglystupid:
Aπό τότε που θυμαμαι τον εαυτο μου, παντα καποιοι γκρινιαζουν οτι οι κυβερνωντες "ξεπουλανε τα παντα".
Τωρα πώς γινεται, με τοσο ξεπουλημα, να εχουμε το μεγαλυτερο σε ογκο κρατος, δεν το καταλαβαινω...
Μαλλον λετε μαλακιες...

Επισκέπτης
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω, αφού κάθε κυβικό μέτρο ή εκατοστό αυτού του κόσμου είναι εμπορεύσιμο (από διαμάντια, μέχρι χάλυβα, Γη, χωράφια, νερό κλπ) γιατί οι θάλασσες να μην είναι;

Γιατί να μη μπορεί ο πλούσιος να αγοράσει θάλασσα και να την εκμεταλλευτεί;

Γη πως αγοράζει; Ποια είναι η διαφορά;

Και τέλος γιατί η κυρά Λενιώ-κληρονόμος της παράγκας με τον μπαξέ απ τον παππού της να απολαμβάνει επί χρήμασι την γειτνίαση δίπλα σε μια παραδεισένια παραλία (σαν να ήταν δικιά της)και να μην έχει άλλος κανένας στον πλανήτη το δικαίωμα να γειτνιάσει ή να εκμεταλλευτεί την παραδεισένια παραλία;

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Aπό τότε που θυμαμαι τον εαυτο μου, παντα καποιοι γκρινιαζουν οτι οι κυβερνωντες "ξεπουλανε τα παντα".
Τωρα πώς γινεται, με τοσο ξεπουλημα, να εχουμε το μεγαλυτερο σε ογκο κρατος, δεν το καταλαβαινω...
Μαλλον λετε μαλακιες...
διαβασε το νομοσχεδιο και μετα μιλα . Σε ποιον απαγορευσε την προσβαση η κυρα    λενιω; εδω μιλαμε για παραχωρηση αιγιαλου και παραλιας , πωληση στην ουσια , εκτος και αν οι παραλιες δεν ανηκουν σ εμας ολους και εχει δικαιωμα το κρατος να τις πουλαει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και κάτι ακόμη:

Τώρα δεν είναι καβαντζωμένες οι παραλίες από νταβάδες με ομπρέλες;

Που τις καβαντζώνουν με ένα ψυγείο παγωτά μια ψάθα και 4 παλέτες στην άμμο (ήτοι beach bar)

Προτιμώ να βλέπω δίπλα στα 200 μέτρα καβαντζωμένης ακτής ένα πεντάστερο με 1.000 άτομα τριπλοβάρδια και μπόλικα μωράκια να τρώνε ψωμάκι από κείνο το μαγαζί...
Ε ναι, αλλά αυτο δεν μας πειραζει.
Μην "ξεπουληθουν" τρεμουμε...  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
διαβασε το νομοσχεδιο και μετα μιλα . Σε ποιον απαγορευσε την προσβαση η κυρα    λενιω; εδω μιλαμε για παραχωρηση αιγιαλου και παραλιας , πωληση στην ουσια , εκτος και αν οι παραλιες δεν ανηκουν σ εμας ολους και εχει δικαιωμα το κρατος να τις πουλαει
Το νομοσχεδιο δεν λεει τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο απο ο,τι ισχυει παντου στην Ευρωπη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
υπογράφω να γίνει...

είμαι υπέρ των μεγάλων επιχειρήσεων που απασχολούν εκατοντάδες ή και χιλιάδες εργαζομένους τόσο κατά το στήσιμο όσο και κατά τη λειτουργία τους

Είμαι κατά των ντόπιων "νταβατζήδων" των ακτών και των κληρονόμων "κυρά-Λενιάδων" που μετέτρεψαν μπαξέδες και μονοκατοικίες σε "ενοικιαζόμενα" δωμάτια και μη απασχολώντας προσωπικό και μη πληρώνοντας φόρους, το μόνο που κάνουν στη χώρα είναι να φουσκώνουν το λογαριασμό της προθεσμιακής τους, μακαρίζοντας την τύχη τους...

Χίλιες φορές να χτιστούν 500 υπερπολυτελή ξενοδοχεία, παρά ακόμη 50.000 ενοικιαζόμενα δωμάτια της κυρά Λένης και της κύρα Μάρως

Όσο για τις παραλίες, δόξα τω Θεώ η Ελλάδα έχει περισσότερες ακτογραμμές από την Γαλλία και την Ισπανία μαζί, κάπου θα βρούμε να κάνουμε 10 μπάνια το καλοκαίρι...
Nα χτιστουν ξενοδοχεια δεν λεει κανεις το αντιθετο,οι παραλιες ομως να παραμεινουν ελευθερες.

Επισκέπτης
Και κάτι ακόμη:

Που τις καβαντζώνουν με ένα ψυγείο παγωτά μια ψάθα και 4 παλέτες στην άμμο (ήτοι beach bar)

Προτιμώ να βλέπω δίπλα στα 200 μέτρα καβαντζωμένης ακτής ένα πεντάστερο με 1.000 άτομα τριπλοβάρδια και μπόλικα μωράκια να τρώνε ψωμάκι από κείνο το μαγαζί...

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Το νομοσχεδιο δεν λεει τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο απο ο,τι ισχυει παντου στην Ευρωπη.
αποκλειστικοτητα χρησης λεει , σημαινει κανει οτι θελει ακομη και να σου απαγορευσει την εισοδο στην παραλια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Στην ιταλια και στην ισπανια τι λεει Αλεξ για πες μας.
Μηπως να ακολουθησουμε τι γινεται στη Ζιμπαμπουε??

αυτό το νομοσχέδιο ασφαλώς και δεν είναι άσχετο με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο χερσαίας-θαλάσσιας πολιτικής (European terrestrial-marine policy framework), ούτε μπορεί να το δει κανείς ανεξάρτητα από τον «θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό» (maritime spatial planning) για τον οποίο πρόσφατα εξεδόθη Ευρωπαϊκή Οδηγία... ούτε από τον ήδη υπάρχοντα Οδικό χάρτη για τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό... ούτε, εν τέλει, από τη «Γαλάζια ανάπτυξη» (Blue Growth) που είναι η θαλάσσια διάσταση της Στρατηγικής Ευρώπης 2020.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τον κώλο σας να χτυπατε κατω, ειναι ευρωπαικη οδηγια και θα εφαρμοσθει σε ολη την Ευρωπη.
Οποιανου δεν του αρεσει, να παει στη Βορεια Κορεα.

Επισκέπτης
Και κάτι ακόμη:

τοσα ξερεις τοσα λες τυπε...
Με το 5* θα δουλεψουν 500 τετράωροι και θα κλεισουν τα εστιατόρια, τα καφε και τα μπαρ της περιοχης επισης θα χρεωνουν 20€ με ημιδιατροφή και 45 all inclusive το δωματιο σε πρακτορες της Αγγλιας η της Ρωσιας και θα βλέπεις χοντρους με βραχιολακια, μπανανες και τζαμπα μπυρες να τρεκλιζουν...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ρε σεις ακόμα και τώρα όπου υπάρχουν beach bar και ομπρελίτσες δεν απαγορεύεται να έρθει κάποιος με τις πετσετούλα του και να αράξει... αυτό αλλάζει;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
προκαλώ τις μεγαλύτερες παραλίες του κόσμου, να παρατήσουν ότι κάνουν και να ασχοληθούν αποκλειστικά με τον "περιορισμό" των ελληνικών παραλιών

αν καταφέρουν το 10% σε 50 χρόνια (πληρώνοντας τα μαλλιοκέφαλά τους) θα τους πω μπράβο...
Πόσο δίκιο εχεις.
Αντι να ασχολουμαστε με το κατα πόσο θα εκμεταλλευθουμε στο επακρο καποια πραγματα, αντιδραμε σαν παιδακια...

Επισκέπτης
ρε σεις ακόμα και τώρα όπου υπάρχουν beach bar και ομπρελίτσες δεν απαγορεύεται να έρθει κάποιος με τις πετσετούλα του και να αράξει... αυτό αλλάζει;
ναι αλλαζει θα μπορουν να βαλουν εισοδο όπως στον Αστερα και στο grand resort.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom