παω μια φορα σ ενα κλαπ με μια γκομενα, δηλαδι δεν ηταν γκομενα μου αλλα ειχαμε βγη μαζι και επηδη εβρεχε παρκαρω μπροστα στο κλαμπ και ο πορτιερης μου λεη παρτο απο δω ενοχλης. κι εγω του λεω θα παω να παρκαρω κι αυτος μου λεη αγρια παρτο σου ειπα. εγω δεν απανταω αφηνω να κατεβη η κοπελα παω παρκαρο και μετα παω τον πιανω και του λεω να μιλας καλητερα στους πελατες. κι αυτος μου λεη κατι μαλακιες κι εγω εχω νεβριαση και του λεω να προσεχη γιατι ο θεος συχωραη ο αλεκος ομος οχι. μπενω στο κλαπ και αυτο ερχετε μεσα και ολο με κοιταη εμενα και τη γκομενα και εγω παω και το λεω τι γουσταρης ρε μαγκα και αυτος παλι λεη μαλακιες οτι τον μπροκαλω. και εγω σκεφτομε να του σκασω καμια μπουνια αλλα επηδη ειμαι με γκομενα θελω να ειμαι κυριος και δινω τοπο στην οργη
μετα ομως εχω πιη κατι ουισκια και παω εξω και αυτος παλι με κοιταει και εγω του λεω τι κοιτας ρε μαλακα και αυτος κανει κηνιση να μου επιτεθει αλλα εγω του λεω φωναξε το αφεντικο σου και μετα ηρθς το αφεντικο τα ειπαμε και μου ζητησε συγνωμη. ετσι πρυτανεφσε η λογικη και δεν ειχαμε καποιο τραγικο αποτελεσμα.