Νέα

Ξύλο-βία-τσαμπουκάδες σε κλαμπ,μπαρ,δρόμο,καφετέριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
τυπε στα μπουρδελα δεν πάμε να παιξουμε ξύλο :grin: ουτε να τσακωθούμε με τις τσατσάδες. Πάμε για γαμησάκι ;)

εκτος απο κατι ατακτα αγορακια που γουσταρουν ανωμαλα πραγματα οπως σκαμπιλακια κτλ που ομως οι πουτανες δεν εκτιμανε!  :S

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.417
Πόντοι
3.656
καλο ειναι να γραψουμε κ σκηνικα με ξυλο μεσα σε μπουρδελα

θυμαμαι σενα θρεντ που ειχε γραψει ενας οτι φωναζε ενας αλβανος νομιζω στην πουτανα κ μπαινει μεσα ενας μπραβος κ τον ελιωσε στο ξυλο
=== :takethis:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Γραφτεί ρε βρωμιαριδες πορδελιαριδες κανα σκηνικό.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Βγήκατε όλοι έξω να γαμήσετε

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
:grin:

Συνημμένα

• Flag_of_Serbia.svg.png
    Flag_of_Serbia.svg.png
    136,3 KB · Εμφανίσεις: 19

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Γραφτεί ρε βρωμιαριδες πορδελιαριδες κανα σκηνικό.

παω μια φορα σ ενα κλαπ με μια γκομενα, δηλαδι δεν ηταν γκομενα μου αλλα ειχαμε βγη μαζι και επηδη εβρεχε παρκαρω μπροστα στο κλαμπ και ο πορτιερης μου λεη παρτο απο δω ενοχλης. κι εγω του λεω θα παω να παρκαρω κι αυτος μου λεη αγρια παρτο σου ειπα. εγω δεν απανταω αφηνω να κατεβη η κοπελα παω παρκαρο και μετα παω τον πιανω και του λεω να μιλας καλητερα στους πελατες. κι αυτος μου λεη κατι μαλακιες κι εγω εχω νεβριαση και του λεω να προσεχη γιατι ο θεος συχωραη ο αλεκος ομος οχι. μπενω στο κλαπ και αυτο ερχετε μεσα και ολο με κοιταη εμενα και τη γκομενα και εγω παω και το λεω τι γουσταρης ρε μαγκα και αυτος παλι λεη μαλακιες οτι τον μπροκαλω. και εγω σκεφτομε να του σκασω καμια μπουνια αλλα επηδη ειμαι με γκομενα θελω να ειμαι κυριος και δινω τοπο στην οργη
μετα ομως εχω πιη κατι ουισκια και παω εξω και αυτος παλι με κοιταει και εγω του λεω τι κοιτας ρε μαλακα και αυτος κανει κηνιση να μου επιτεθει αλλα εγω του λεω φωναξε το αφεντικο σου και μετα ηρθς το αφεντικο τα ειπαμε και μου ζητησε συγνωμη. ετσι πρυτανεφσε η λογικη και δεν ειχαμε καποιο τραγικο αποτελεσμα.  :rockon: :rockon:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
παω μια φορα σ ενα κλαπ με μια γκομενα, δηλαδι δεν ηταν γκομενα μου αλλα ειχαμε βγη μαζι και επηδη εβρεχε παρκαρω μπροστα στο κλαμπ και ο πορτιερης μου λεη παρτο απο δω ενοχλης. κι εγω του λεω θα παω να παρκαρω κι αυτος μου λεη αγρια παρτο σου ειπα. εγω δεν απανταω αφηνω να κατεβη η κοπελα παω παρκαρο και μετα παω τον πιανω και του λεω να μιλας καλητερα στους πελατες. κι αυτος μου λεη κατι μαλακιες κι εγω εχω νεβριαση και του λεω να προσεχη γιατι ο θεος συχωραη ο αλεκος ομος οχι. μπενω στο κλαπ και αυτο ερχετε μεσα και ολο με κοιταη εμενα και τη γκομενα και εγω παω και το λεω τι γουσταρης ρε μαγκα και αυτος παλι λεη μαλακιες οτι τον μπροκαλω. και εγω σκεφτομε να του σκασω καμια μπουνια αλλα επηδη ειμαι με γκομενα θελω να ειμαι κυριος και δινω τοπο στην οργη
μετα ομως εχω πιη κατι ουισκια και παω εξω και αυτος παλι με κοιταει και εγω του λεω τι κοιτας ρε μαλακα και αυτος κανει κηνιση να μου επιτεθει αλλα εγω του λεω φωναξε το αφεντικο σου και μετα ηρθς το αφεντικο τα ειπαμε και μου ζητησε συγνωμη. ετσι πρυτανεφσε η λογικη και δεν ειχαμε καποιο τραγικο αποτελεσμα.  :rockon: :rockon:
To μόνο τραγικό είναι το γαμήσι της ελληνικής γλώσσας.
Μας γάμησες ρε φίλε πρωί πρωί!!!

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
κανα καλο μαχαιρωμα εχει δει κανενας?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εμενα με εχει αρπαξει μπραβος στο κλαμπακι απεναντι απο σοσιαλιστα για γκομενικο λογο και εκει που του εξηγω και τα βρισκουμε ερχεται ενας αλλος πιο τερας με ενα κρανος μηχανης και παει να μου χωθει αλλα ευτυχως τον ηρεμησε ο πρωτος και μετα τα λεγαμε

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχω δει και σκηνικο τραγικο στη φυλλης εξω απο το μπραζιλ

το εχω ξαναφραψει

νταβας μαλλον ξυλοφορτωσε την κοπελα με πολλυ ξυλο
αναγκαστηκα πηρα την αστυνομια

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
εμενα με εχει αρπαξει μπραβος στο κλαμπακι απεναντι απο σοσιαλιστα για γκομενικο λογο και εκει που του εξηγω και τα βρισκουμε ερχεται ενας αλλος πιο τερας με ενα κρανος μηχανης και παει να μου χωθει αλλα ευτυχως τον ηρεμησε ο πρωτος και μετα τα λεγαμε

ποιο λες  το  s cape?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
otan sthn epese ο μπραβος εσυ τι εκανες?

ημουνα κουλ και τον επιασα και μιλησαμε σε μια γωνια δεν ηθελε να γινει φασαρια μεσα στο μαγαζι απο μεριας μου απ ο,τι θυμαμαι γι αυτο δεν με αφησε να ξαναμπω αλλα με τα πολλα του εξηγησα και μου εδινε φιλικες συμβουλες μετα απο λιγο εφυγα

η ντουλαπα που ηρθε μετα επειδη ειχε δει το σκηνικο ηταν ετοιμος για καυγα αλλα του μιλησε ο αλλος ο πιο νορμαλ και τα ειπα και με αυτον

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχω και αλλες ιστοριες με οδηγηση στο δρομο αλλα αυτα δεν τα γραφω διοτι σε μια περιπτωση καταληξαμε στο ατ επειδη ηταν πολυ σοβαρο

αλλα ενα αλλο που θυμαμαι ηταν δυο μαλακες στο μπροστα φαναρι που εβγαλε οπλο απο το τζαμι του συνοδηγου ο ενας στον αλλο και μετα βγαλανε αλαρμ και δεν ξερω τι εγινε διοτι δεν υπηρχε λογος να σταματησω ουτε μια στο εκκατομυριο να δω τι εγινε
μπορει να ηταν μαζι και να καναν χαβαλε

μια αλλη φορα κατι κωλοπαιδα στο μεταξι με δικαβαλο παπι τους λεω εχει μπατσους πιο κατω και μου λεγανε ξερεις τωρα ειμαι κοκκαλο και με ρωταγανε αν θελω κοκα

γενικα αμα κυκλοφορεις νυχτα συναντας μονο τρελα ατομα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
στην αγγλια θυμαμαι μερα μεσημερι σε εμπορικο ενας μεθυσμενος εκανε ανω κατω το μερος μεχρι που ηρθε η αστυνομια και τον εβγαλε νοκ αουτ . εκει τετοια γινονται συνεχεια

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
2 σχόλια :

1. Οι δολοφόνοι του μαύρου συνελήφθησαν λόγω των καμερών. Συμπέρασμα ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. οι νομοταγείς δεν έχουν κανένα πρόβλημα, αντιθέτως μάλιστα
2. Οι Σέρβοι δεν είναι όλοι μαλάκες. Από Σέρβους έχω τις καλύτερες εντυπώσεις στο Βελιγράδι. Απλώς το θύμα έπεσε στη περίπτωση να μπλέξει με κάφρους και κάφροι υπάρχουν παντού. Και τα Ελληνικά καμάκια στα νησιά στη μεγάλη πλειοψηφία τους είναι κάτι μοσχάρια .....

Το 1990 στο μπαρ "Συνεργειο" στη Πάτρα μπαίνουν 3 φοιτητές χεβυμεταλάδες ψιλομεθυσμένοι. Ο πορτιέρης ο οποίος είχε την φήμη μαχαιροβγάλτη τους άφησε να μπουν, αλλά γενικώς τους τσαμπουκαλεύτηκαν οι υπάλληλοι. Ο ένας από τους χεβιμεταλάδες ρίχνει κάτι ποτήρια κάτω και τους ορμούν 3 γκαρσόνια, ο πορτιέρης και ο dj. Οι 2 άρχισαν να τρώνε κάτι ψηλές και γρήγορα τους άφησαν για να πιάσουν τον 3ο. Ο 3ος όμως ήταν judoka ο οποίος κατέβαινε σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Τους έριξε το ξύλο της αρκούδας. Εντέλει με 1000 παρακάλια τους έπεισαν να φύγουν από το μαγαζί πληρώνοντας τους μάλιστα και την είσοδο.

Η παρέα κατέβηκε προς την κατηφόρα (οποιος είναι από την Πάτρα και θυμάται το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ξέρει για ποιο δρόμο μιλαω) και ο 3ος λέει "ρε πούστη μου το ξέχασα" και γυρνάει πίσω στο μαγαζί. Χτυπάει την πόρτα, ο πορτιέρης ανοίγει το παραθυράκι και ο 3ος του λέει "ανμε ξαναδείς στην είσοδο του μαγαζιού, σε συμβουλεύω να μην μου ανοίξεις, γιατί αν μου ανοίξεις θα σε κάνω τόπι στο ξύλο" και έφυγε.

Σε όλες τις σχολές πολεμικών τεχνών που σέβονται τον εαυτό τους αυτό που προσπαθούν να σου μάθουν είναι να αποφεύγεις οπωσδήποτε το τσακωμό για να γυρίσεις πίσω σε αυτούς που σε περιμένουν.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
2 σχόλια :

1. Οι δολοφόνοι του μαύρου συνελήφθησαν λόγω των καμερών. Συμπέρασμα ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. οι νομοταγείς δεν έχουν κανένα πρόβλημα, αντιθέτως μάλιστα
2. Οι Σέρβοι δεν είναι όλοι μαλάκες. Από Σέρβους έχω τις καλύτερες εντυπώσεις στο Βελιγράδι. Απλώς το θύμα έπεσε στη περίπτωση να μπλέξει με κάφρους και κάφροι υπάρχουν παντού. Και τα Ελληνικά καμάκια στα νησιά στη μεγάλη πλειοψηφία τους είναι κάτι μοσχάρια .....

Το 1990 στο μπαρ "Συνεργειο" στη Πάτρα μπαίνουν 3 φοιτητές χεβυμεταλάδες ψιλομεθυσμένοι. Ο πορτιέρης ο οποίος είχε την φήμη μαχαιροβγάλτη τους άφησε να μπουν, αλλά γενικώς τους τσαμπουκαλεύτηκαν οι υπάλληλοι. Ο ένας από τους χεβιμεταλάδες ρίχνει κάτι ποτήρια κάτω και τους ορμούν 3 γκαρσόνια, ο πορτιέρης και ο dj. Οι 2 άρχισαν να τρώνε κάτι ψηλές και γρήγορα τους άφησαν για να πιάσουν τον 3ο. Ο 3ος όμως ήταν judoka ο οποίος κατέβαινε σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Τους έριξε το ξύλο της αρκούδας. Εντέλει με 1000 παρακάλια τους έπεισαν να φύγουν από το μαγαζί πληρώνοντας τους μάλιστα και την είσοδο.

Η παρέα κατέβηκε προς την κατηφόρα (οποιος είναι από την Πάτρα και θυμάται το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ξέρει για ποιο δρόμο μιλαω) και ο 3ος λέει "ρε πούστη μου το ξέχασα" και γυρνάει πίσω στο μαγαζί. Χτυπάει την πόρτα, ο πορτιέρης ανοίγει το παραθυράκι και ο 3ος του λέει "ανμε ξαναδείς στην είσοδο του μαγαζιού, σε συμβουλεύω να μην μου ανοίξεις, γιατί αν μου ανοίξεις θα σε κάνω τόπι στο ξύλο" και έφυγε.

Σε όλες τις σχολές πολεμικών τεχνών που σέβονται τον εαυτό τους αυτό που προσπαθούν να σου μάθουν είναι να αποφεύγεις οπωσδήποτε το τσακωμό για να γυρίσεις πίσω σε αυτούς που σε περιμένουν.

re type για ποιο λογο δεν ηθελαν τους φοιτητες στο μπαρ απο την αρχη? επειδη ηταν χεβυ μεταλ?

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
re type για ποιο λογο δεν ηθελαν τους φοιτητες στο μπαρ απο την αρχη? επειδη ηταν χεβυ μεταλ?
΄Το μαγαζί ήταν φοιτητοστέκι και καθημερινή. Επίσης δεν ήταν άγνωστοι, απλώς δεν ήταν συχνοί θαμώνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom