Νέα

Ξύλο-βία-τσαμπουκάδες σε κλαμπ,μπαρ,δρόμο,καφετέριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
ποιο μελος ειναι :- :S :S :S
Επιδημια οι δρακοι τυπε.Παλια ητανε ενας Παπαχρόνης στα 10 χρονια και τωρα δε τους προλαβαίνουν,καθε μηνα κι άλλος.
Ισως φταιει όμως και η μεγαλη επιτυχια του νηματος Τι τρεχει επιτελους με τις Ελλεεινιδες.Αμα εχει  ο άλλος τη πετρια του,διαβασει και κει,μετα δε θελει και πολύ.Και ειναι και απανωτα τα κρούσματα.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ο Astrid Von Ehren-McCray, οικογενειακός φίλος του 22χρονου δολοφονηθέντα ο οποίος βρισκόταν μαζί του στις διακοπές στη Ζάκυνθο, δήλωσε στο αμερικάνικο CBS, πως η εκδοχή του θέλει τον Bakari να δέχεται επίθεση επειδή έβγαλε μια σέλφι με τη σερβιτόρα είναι απολύτως αναληθής. «Όλα άρχισαν όταν ο Bakari και ένας άλλος από την παρέα μας άφησαν τα ποτήρια τους στο λάθος τραπέζι. Οι άνδρες που καθόταν εκεί σηκώθηκαν αμέσως, έσπασαν τα μπουκάλια μπύρας που κράταγαν στο τραπέζι και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του Bakari» είπε....

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
θυμαστε ενα σκηνικο παλια στο χοτελ πριαμο

που ειχε πεσει κ αγριο ξυλο με κατι αλβανακια με κοκα κολες κλπ

που ειχε κλεισει για καποιες μερες κ μετα ζηταγαν ταυτοτητα κατω στη ρεσεπτιον

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Dopa δεν ξέρω τι λες για ξυλα και τσαμπουκαδες....αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα παω να ριξω ενα χαλαρο πουτσο σε μια καβλοβυζαρου γκόμενα που βγαινω αυτον τον καιρο....

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Να ξεσκασω λιγο μετά απο μια γεμάτη με στρες μέρα

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Dopa δεν ξέρω τι λες για ξυλα και τσαμπουκαδες....αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα παω να ριξω ενα χαλαρο πουτσο σε μια καβλοβυζαρου γκόμενα που βγαινω αυτον τον καιρο....

Ανέβασε φωτο να βάλουμε βαθμολογία τύπε , να δούμε εαν μετράς η εισαι σαβουρογάμης

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Εδω πλακωθει σε μπουζουκια και σκασαν μπραβοι και μας πεταξαν εξω

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
beos.jpg

εδω ο αχιλλεας μπεος με κατι παιδια φιλους του  :afro:

Με ποιον απολους μοιαζω νομιζεις;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
με τον χοντρο που ειναι πλατη

αμα βλεπεις αδυνατους οπως αυτος με το παλτο κ ο αλλος ο σακακιας

ειναι πυγμαχοι
Λαθος! Με τον κατω αριστερα μοιαζω. Αυτοι ειναι οι τυποι μπουλντογκ.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.964
Πόντοι
606
το καλυτερο κ πιο αγριο ξυλο το εριχναν οι γυφτοι στην πλατεια στα λιοσια

οταν κατεβαιναν μπουλουκι κ δεν τολμαγε κανενας να κουνηθει
μονο μπουλουκι ομως.
ο καθενας μονος του,κλανει ενα αρχιδι.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
το 1992, Brighton Αγγλία, βεντέτα φάπα-μαχαίρωμα κάθε Σάββατο βράδυ μεταξύ Άγγλων και Πακιστανών έξω από το club 'Event'. Οι κλούβες έτοιμες, στημμένες, άφηναν να πέφτουν οι πρώτες φάπες όταν έκλεινε το μαγαζί και έβγαιναν έξω οι διαγωνιζόμενοι για να λύσουν τις διαφορές τους, μόνο που αρκετοί είχαν και σούβλες μαζί τους. Το πεζοδρόμιο αίματα, ασθενοφόρα κλπ. ωραίες εποχές, αξέχαστες

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
το 1992, Brighton Αγγλία, βεντέτα φάπα-μαχαίρωμα κάθε Σάββατο βράδυ μεταξύ Άγγλων και Πακιστανών έξω από το club 'Event'. Οι κλούβες έτοιμες, στημμένες, άφηναν να πέφτουν οι πρώτες φάπες όταν έκλεινε το μαγαζί και έβγαιναν έξω οι διαγωνιζόμενοι για να λύσουν τις διαφορές τους, μόνο που αρκετοί είχαν και σούβλες μαζί τους. Το πεζοδρόμιο αίματα, ασθενοφόρα κλπ. ωραίες εποχές, αξέχαστες
που ηταν αυτο το κλαμπ τυπε?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
τον σκοτωσαν σε 10 δευτερόλεπτα..κριμα για τους σέρβους, ηταν η κακια στιγμη... :'(
Ο Σέρβος πορτιέρης που μαζί με τον Έλληνα μπάρμαν ήταν οι δυο πρώτοι που συνελήφθησαν για το θάνατο του 22χρονου, μιλά στο protothema.gr και δίνει τη δική του εκδοχή για το μοιραίο βράδυ, όπως ακριβώς τα περιέγραψε και στο δικηγόρο του κ. Θανάση Τάρτη.

«Εκείνο το βράδυ υπήρχε κόσμος στο μαγαζί. Η κοπέλα που κάνει δημόσιες σχέσεις στο μαγαζί, σερβικής καταγωγής, αλλά είχε ρεπό, έκανε παρέα με τέσσερις Αμερικανούς μεταξύ των οποίων και το θύμα. Η κοπέλα μιλούσε, έκανε πλάκα μαζί τους και διασκέδαζαν. Στο μαγαζί ήταν και πολλοί Σέρβοι, ένας από αυτούς που τσακώθηκε με το θύμα πήγε στην κοπέλα και της είπε "Τι πας και κάνεις παρέα με τους Αμερικανούς" σε πολύ αγριεμένο ύφος. Τότε το θύμα αντέδρασε λεκτικά και ο Σέρβος αγριεμένος του έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο. Τότε το θύμα βούτηξε ένα μπουκάλι και το χτύπησε στο κεφάλι του Σέρβου. Τότε θυμάμαι άρχισαν όλα. Η κοπέλα πήγε να τους χωρίσει και το θύμα κατά λάθος τη χτύπησε με τον αγκώνα του και έτρεχαν αίματα από την κοπέλα. Τότε ήρθε να μου ζητήσει βοήθεια και εγώ έτρεξα να τους χωρίσω. Το θύμα πρέπει να είχε πιει, δεν ξέρω πόσο. Πήρε ένα τασάκι και μου το πέταξε γεγονός που το μαρτυρούν πολλοί που βρίσκονταν στο μαγαζί και το είδαν. Το θύμα βγήκε από το μαγαζί και άρχισε να τρέχει και μαζί του βγήκαν Σέρβοι, εγώ και ο Έλληνας μπάρμαν. Θυμάμαι να του ρίχνω μια γροθιά στο πρόσωπο και δυο τρεις ακόμη στο σώμα, όχι στο κεφάλι. Όταν εγώ έφυγα από το σημείο ένας όχλος Σέρβων και τον χτυπούσε ανελέητα σε όλο του το σώμα και το κεφάλι».

conan207

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
0
πριν από 15 μέρες στο νησί των ανεμών έγινε σκηνικό τρελό ακόμα γελάω ρε παιδιά, καθόμουν με το γυναικάκι μου στις ξαπλώστρες του ΤΡΟΠΙΚΑΝΑ μεσημεράκι πριν ξεκινήσουν τα έκτροπα με τις σαμπάνιες και κάτι  πιτσιρικάδες 25χονα  οκ νορμάλ τα παιδιά χόρευαν και πείραζαν κάτι γκομενακια όλα καλά μέχρι που ένας από τους 4 τρώει ένα χαστούκι από έναν τις ασφάλειας (μιλάμε για ΤΕΡΑΣ όχι αστεία) που πρέπει πραγματικά να που κουνήθηκε ο εγκέφαλος. Πεφτη μια παγωμάρα στο μαγαζί για 1 λεπτό γιατί το παιδί είχε σωριαστή κάτω.Και στο 1,05" γίνεται τις ΠΟΥΤΑΝΑΣ....το καγκελο οι 2 από τους 4 είναι ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ μηχανές όχι αστεία και ο μπράβος είναι στα γόνατα και δεν ξέρει πραγματικά τη του έχει συμβει....τόσο ξύλο εγώ δεν έχω ξαναδεί πότε στα 42 μου....εκτός από κάτι αγώνες WWC σε κλουβί ??? Την πέφτουν και άλλοι 2 με στολές secyrity...αρπάξανε και αυτοί τις αρκούδας πραγματικά εάν δεν τους είχε έρθει κάποια επιφώτιση να σταματήσουν από μονά τους ακόμα θα τους έδερναν.Και ξανά αρχίζουν να κλωτσάνε τον 1 που είχε ρήξη την σφαλιάρα ,είχε λιποθυμήσει ο άνθρωπος και έτσι πήρανε τα μηχανάκια τους και την κανανε σαν κυριοι και δεν κουνήθηκε κανένας απο το μαγαζί.Στο δια ταυτα αφού συνηλθε μετά από κανα 15" ο μπράβος άρχισε να φωνάζει που είναι να τους @@@ χα χα χα .

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
τον σκοτωσαν σε 10 δευτερόλεπτα..κριμα για τους σέρβους, ηταν η κακια στιγμη... :'(
Ο Σέρβος πορτιέρης που μαζί με τον Έλληνα μπάρμαν ήταν οι δυο πρώτοι που συνελήφθησαν για το θάνατο του 22χρονου, μιλά στο protothema.gr και δίνει τη δική του εκδοχή για το μοιραίο βράδυ, όπως ακριβώς τα περιέγραψε και στο δικηγόρο του κ. Θανάση Τάρτη.

«Εκείνο το βράδυ υπήρχε κόσμος στο μαγαζί. Η κοπέλα που κάνει δημόσιες σχέσεις στο μαγαζί, σερβικής καταγωγής, αλλά είχε ρεπό, έκανε παρέα με τέσσερις Αμερικανούς μεταξύ των οποίων και το θύμα. Η κοπέλα μιλούσε, έκανε πλάκα μαζί τους και διασκέδαζαν. Στο μαγαζί ήταν και πολλοί Σέρβοι, ένας από αυτούς που τσακώθηκε με το θύμα πήγε στην κοπέλα και της είπε "Τι πας και κάνεις παρέα με τους Αμερικανούς" σε πολύ αγριεμένο ύφος. Τότε το θύμα αντέδρασε λεκτικά και ο Σέρβος αγριεμένος του έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο. Τότε το θύμα βούτηξε ένα μπουκάλι και το χτύπησε στο κεφάλι του Σέρβου. Τότε θυμάμαι άρχισαν όλα. Η κοπέλα πήγε να τους χωρίσει και το θύμα κατά λάθος τη χτύπησε με τον αγκώνα του και έτρεχαν αίματα από την κοπέλα. Τότε ήρθε να μου ζητήσει βοήθεια και εγώ έτρεξα να τους χωρίσω. Το θύμα πρέπει να είχε πιει, δεν ξέρω πόσο. Πήρε ένα τασάκι και μου το πέταξε γεγονός που το μαρτυρούν πολλοί που βρίσκονταν στο μαγαζί και το είδαν. Το θύμα βγήκε από το μαγαζί και άρχισε να τρέχει και μαζί του βγήκαν Σέρβοι, εγώ και ο Έλληνας μπάρμαν. Θυμάμαι να του ρίχνω μια γροθιά στο πρόσωπο και δυο τρεις ακόμη στο σώμα, όχι στο κεφάλι. Όταν εγώ έφυγα από το σημείο ένας όχλος Σέρβων και τον χτυπούσε ανελέητα σε όλο του το σώμα και το κεφάλι».
στο βιντεο δεν φαινεται να τον χτυπανε ανελεητα για ωρα δυο τρεις του εριξαν. Βρωμαει σκατα αγελαδας η υποθεση

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
στο βιντεο δεν φαινεται να τον χτυπανε ανελεητα για ωρα δυο τρεις του εριξαν. Βρωμαει σκατα αγελαδας η υποθεση
προφανως και δεν πεθανε από το πολύ ξυλο...μαλλον εφαγε μια και καλη σε ένα κακο σημειο και εμεινε σεκος...μπορει η κλοτσια πισω στο κεφαλι στο 26" ή καμια κλωτσια μετα...

υγ: το θεμα είναι ότι χανονται παιδια που αφηνουν τα λεφτα τους στην χωρα, και παρασιτα σαν και του λογου σου είναι μια χαρα... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom