Νέα

Ξύλο-βία-τσαμπουκάδες σε κλαμπ,μπαρ,δρόμο,καφετέριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ρε κόπανε που σκατά κολλάει αυτό που έβαλες με το κωλοθρεντ σου που μας έχεις πρήξει τα παπάρια;

αλβανοι εχουν αυτο το μπαρ που ανηκουν σε συγκεκριμενη ομαδα

το σδοε δεν πηγε τυχαια εκει

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
498
Πόντοι
36
αλβανοι εχουν αυτο το μπαρ που ανηκουν σε συγκεκριμενη ομαδα

το σδοε δεν πηγε τυχαια εκει

Οι Αλβανοί ειναι υπάλληλοι μας
Με μερικά ευρω κάνουν τις δουλειές μας ,
Απο το να κόβουν κλαριά μεχρι να κόβουν χερια σε αυτούς που μας χρωστάνε

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Οι Αλβανοί ειναι υπάλληλοι μας
Με μερικά ευρω κάνουν τις δουλειές μας ,
Απο το να κόβουν κλαριά μεχρι να κόβουν χερια σε αυτούς που μας χρωστάνε
ξερεις απο νυχτα κ απο γκαζι τυπε μου?

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Ληστεία με καλάσνικοφ στο Π.Φάληρο - Οι πολίτες έπιασαν τον δράστη!

Ο ένας ληστής, ένας Έλληνας 24 ετών, ακινητοποιήθηκε από πολίτες - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συνεργάτη του - Πώς περιγράφει τη στιγμή της ληστείας ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ψιλικών

Ληστεία από δύο κουκουλοφόρους σημειώθηκε σε κατάστημα ψιλικών στο Παλαιό Φάληρο λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στο κατάστημα φώναξαν ληστεία και χτύπησαν στο πρόσωπο τον υπάλληλο που βρισκόταν στο ταμείο.

Την ίδια στιγμή έξω από το κατάστημα βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του ο οποίος στη θέα των ληστών μπήκε στο κατάστημα και ήρθε στα χέρια με τον έναν εκ των δύο ληστών.
Ο άλλος κουκουλοφόρος στην προσπάθειά του να ξεφύγει πυροβόλησε - κατά πληροφορίες οχτώ  φορές - και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Αντίθετα ο πρώτος ληστής, στον οποίο είχε ορμήξει ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ και ο οποίος όπως αποδείχθηκε είναι ένας 24χρονος Έλληνας, ακινητοποιήθηκε και με τη βοήθεια και άλλων περαστικών εξουδετερώθηκε πλήρως.

Η περιγραφή της στιγμής της ληστείας από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος είναι συγκλονιστική:
«Ανέβηκα στο μηχανάκι μου για να φύγω και εμφανίστηκαν μπροστά μου δύο κουκουλοφόροι. Ο ένας από τους δύο κρατούσε ένα καλάσνικοφ. Μπήκε μέσα στο μαγαζί και φώναξε: "Μην κουνηθεί κανένας ληστεία" και ζήτησαν τα χρήματα από τον υπάλληλό μου. Εκείνος νόμιζε ότι ήταν πλάκα και δεν τους τα έδωσε και τον χτύπησαν στο πρόσωπο με το πίσω μέρος του όπλου. Εκείνη τη στιγμή μπήκα και εγώ μέσα στο μαγαζί. Προφανώς από ένστικτο και ο υπάλληλός μου τους επιτέθηκε. Αυτοί προσπάθησαν να φύγουν από το μαγαζί. Έπεσαν πάνω μου και έπιασα αυτόν που κρατούσε το όπλο γιατί δεν ήξερα αν είναι αληθινό ή όχι. Με τα πολλά τέσσερα άτομα έτσι όπως ήμασταν βγήκαμε μαλιοκούβαρα έξω από το μαγαζί.  Προσπάθησα να του πάρω το όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε αρκετές φορές. Οχτώ κάλυκες βρήκαν οι αστυνομικοί. Κατάφερα να του πάρω το όπλο αλλά ο ίδιος τράπηκε σε φυγή δεν καταφέραμε να τον προλάβουμε. Τον δεύτερο καταφέραμε και τον ακινητοποιήσαμε».

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ο ληστής να είναι αιμόφυρτος έξω από το κατάστημα ψιλικών μέχρι να φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/10/17/ks/fa3.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/10/17/ks/fa4.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/10/17/xthesdf1.jpg[/img[/URL]]

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο, όπου μια 50χρονη σκότωσε τη 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η γυναίκα που ήταν πρώην αεροσυνοδός είχε προσπαθήσει να κάνει κακό στην κόρη της και λίγα 24ωρα νωρίτερα.

"Η κόρη μου, μου είχε εκμυστηρευτεί ότι την προηγούμενη μέρα με κάποιο τέχνασμα της ζήτησε να ανέβει στην ταράτσα. Εκεί, την έπιασε από τα πόδια, και όπως μου είπε η κόρη μου, της φάνηκε ότι προσπάθησε να τη ρίξει στο κενό".

720_540780_4a85414174-b14535200868ca6d.jpg

Eιναι (ηταν) απο τις μουναρες που κοζαρουμε πανω στο αεροπλανο και θα θελαμε να γαμησουμε

Και το επομενο πρωι ξυπνας για να ανακαλυψεις πως τα αρχιδια σου τα εκοψε με ματσετα η γλυκια αεροσυνοδος και στα εραψε στο στομα

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
^^^

απο την φατσα της δεν φαινεται ψυχακι

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
dopa δεν έχεις ακούσει που λένε την φράση ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο  :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Σοκάρει ο ξυλοδαρμός φοιτητή στο Ρέθυμνο

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMTAvMTgvZG9sb2ZvbmlraS1lcGl0aGVzaTMwMC5qcGc%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δυο συλληφθέντες - Συνεχίζονται οι έρευνες από την αστυνομία - Δριμύ κατηγορώ του πατέρα του θύματος - Ανακοίνωση της ΝΔ για την επίθεση

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 30χρονος άνδρας από το Μεσολόγγι που κάνει διδακτορικές σπουδές στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο.

Ο 30χρονος δέχτηκε αναίτια επίθεση από τρεις νεαρούς τα ξημερώματα της Κυριακής στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Γρηγορίου και Δημακοπούλου στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου.

Το θύμα μαζί με ένα 35χρονο φίλο του που είχε έρθει από το Ηράκλειο και τον φιλοξενούσε είχαν βγει μια μικρή βόλτα για ν' αγοράσουν τοστ να φάνε. Στις 2:30 τα ξημερώματα περίπου κι ενώ επέστρεφαν στο σπίτι, τρεις νεαροί που φαινόταν να τους έχουν στήσει καρτέρι λέγοντας τους μόνο τη φράση «excuse me» (με συγχωρείτε) τους επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/10/18/goodnet-1.jpg[/img[/URL]]

Ο 35χρονος πρόλαβε και τράπηκε σε φυγή ενώ ο 30χρονος έχοντας ήδη δεχτεί μια γροθιά στο πρόσωπο δεν βρήκε τρόπο να ξεφύγει από τους τρεις νεαρούς που τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν ομαδικά με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Ο φίλος του θύματος που είχε τρέξει να προφυλαχτεί βλέποντας πως ο 30χρονος δεν τον ακολούθησε επέστρεψε στο σημείο που είχαν δεχτεί την επίθεση και τον βρήκε πεσμένο στο έδαφος και σχεδόν αναίσθητο. Κάλεσε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Το θύμα δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια εισήχθη στη χειρουργική κλινική απ' όπου πήρε χθες το βράδυ εξιτήριο.

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν χθες και οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό του 30χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι δύο άντρες αναγνωρίστηκαν από το θύμα ως οι δύο από τους τρεις που του επιτέθηκαν με μανία και του προκάλεσαν σοβαρές βλάβες κυρίως στο κεφάλι και το πρόσωπο. Οι δύο άντρες αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, προκειμένου να εντοπιστεί και ο τρίτος. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο άτομα – ο ένας εκ των οποίων έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές – δεν έχουν παραδεχθεί συμμετοχή τους στο αιματηρό περιστατικό.

[MEDIA=youtube][/MEDIA]

Το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού του 30χρονου στο Ρέθυμνο προκάλεσε αποτροπιασμό και προβληματισμό στο υγιές κομμάτι της κοινωνίας του Ρεθύμνου που το συζητά από χθες που έγινε γνωστό.

Ανακοίνωση της ΝΔ για την επίθεση

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο απόλυτο τρόπο την επίθεση σε βάρος του τριαντάχρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στο θύμα και τους οικείους του.  Τέτοιες άθλιες συμπεριφορές μίσους δεν έχουν θέση στη σημερινή Ελλάδα. Είμαστε βέβαιοι ότι η Ελληνική Αστυνομία θα πράξει το καθήκον της και οι υπαίτιοι αυτής της αποτρόπαιας πράξης θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».

Δριμύ κατηγορώ του πατέρα του θύματος

Έντονα ανήσυχος αλλά και με φανερή τη δυσαρέσκεια και τον θυμό του για την επίθεση που δέχτηκε το παιδί του στην πόλη που ήρθε να σπουδάσει, επικοινώνησε με τοπική εφημερίδα ο πατέρας του θύματος, απευθύνοντας δριμύ κατηγορώ σε όλους εκείνους που παριστάνοντας, όπως είπε, τους λεβέντες και τα παλληκάρια, επιτίθενται χωρίς κανέναν λόγο σε όποιον βρεθεί μπροστά τους.

«Θέλω να μάθω το γιατί. Γιατί συμβαίνουν αυτά στο Ρέθυμνο; Γιατί μια μειοψηφία τρομοκρατεί και δέρνει όποιον του κάνει κέφι; Στέλνουμε τα παιδιά μας να σπουδάσουν και νιώθουμε πως είναι απροστάτευτα. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό. Ζούμε με τον φόβο μην σκοτώσει κανείς τα παιδιά μας. Το δικό μου παιδί δεν πείραξε κανέναν. Είναι άριστος, κάνει διδακτορικό, έχει στόχους στη ζωή του, είναι φιλήσυχος.

Όπως περπατούσε στον δρόμο ο γιος μου του επιτέθηκαν άναντρα και αναίτια. Τον έβαλαν κάτω και τον χτυπούσαν ανελέητα τρία άτομα. Δεν ήξερε κανέναν από τους τρεις. Την επόμενη φορά τι να περιμένω; Να θρηνήσω τον γιό μου;

Κάποιος από το Ρέθυμνο να μου εξηγήσει το γιατί. Ποιοι είναι αυτοί που κάθε τόσο κάνουν τους παλληκαράδες ανενόχλητοι; Σε ποιο μεσαίωνα ζουν όλοι αυτοί που βγαίνουν στον δρόμο και δέρνουν φοιτητές; Δεν είναι η πρώτη φορά, γνωρίζω ότι έχει συμβεί επανειλημμένα, θυμόμαστε ότι κάποιος έφτασε μέχρι δολοφονία φοιτητή για το τίποτα.

Θέλω να το γράψετε αυτό: Γιατί μας σκοτώνετε τα παιδιά μας; Ξέρω πως δεν είναι αυτή η Κρήτη. Αλλά κάποιοι φταίνε γι' αυτή την κατάσταση και δεν πάει άλλο.

Μπορώ κι εγώ να αυτοδικήσω. Αλλά δεν θέλω να κάνω τον παλληκαρά. Θέλω όμως να αναλάβει καθένας την ευθύνη του και να σταματήσει στο Ρέθυμνο αυτή η κατάσταση».

[url=http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/greece/article/723360/sokarei-o-xulodarmos-foititi-sto-rethumno-/]http://www.protothema.gr/greece/article/723360/sokarei-o-xulodarmos-foititi-sto-rethumno-/[/url[/URL]]

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Ξινο του βγηκε το τοστ του απλυτου...

OP
OP
dopamina