You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξύλο-βία-τσαμπουκάδες σε κλαμπ,μπαρ,δρόμο,καφετέριες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Μόνος σου μπαίνεις και κλικάρεις
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
αριστος στα μαθηματικα :S :S :SΘέμα: Ξύλο-βία-τσαμπουκάδες σε κλαμπ,μπαρ,δρόμο,καφετέριες (Αναγνώστηκε 24513 φορές)
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο, όπου μια 50χρονη σκότωσε τη 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η γυναίκα που ήταν πρώην αεροσυνοδός είχε προσπαθήσει να κάνει κακό στην κόρη της και λίγα 24ωρα νωρίτερα.
"Η κόρη μου, μου είχε εκμυστηρευτεί ότι την προηγούμενη μέρα με κάποιο τέχνασμα της ζήτησε να ανέβει στην ταράτσα. Εκεί, την έπιασε από τα πόδια, και όπως μου είπε η κόρη μου, της φάνηκε ότι προσπάθησε να τη ρίξει στο κενό".
"Η κόρη μου, μου είχε εκμυστηρευτεί ότι την προηγούμενη μέρα με κάποιο τέχνασμα της ζήτησε να ανέβει στην ταράτσα. Εκεί, την έπιασε από τα πόδια, και όπως μου είπε η κόρη μου, της φάνηκε ότι προσπάθησε να τη ρίξει στο κενό".
για λεγεΣυγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο, όπου μια 50χρονη σκότωσε τη 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η γυναίκα που ήταν πρώην αεροσυνοδός είχε προσπαθήσει να κάνει κακό στην κόρη της και λίγα 24ωρα νωρίτερα.
συμπερασμα
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
ουα ουα
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
για λεγε
συμπερασμα
οταν βλεπω κατι τετοια νιωθω σπαλιαρας
ο νωντας χανταμπακης
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
δεν ειδες τον πιρφορο που πηγε να σηκωσει το μηχανακι με γκαζι και κοντεψε να σκοτωσει το μουνακι που περναγε απο μπροστα ουα ουαποσταρω το αρρωστιλικι του αιωνα κ ο αλλος ο μπολυης απο κατω βαζει τις βλαμμενες με το παπι κ τον κανισακι
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
δεν ειδες τον πιρφορο που πηγε να σηκωσει το μηχανακι με γκαζι και κοντεψε να σκοτωσει το μουνακι που περναγε απο μπροστα ουα ουα
σιγα το ξυλο που επεσε
εδω η μανα κατεσφαξε με λυσσα στο λαιμο εναν 17 χρονο αγγελο
ειναι μια τραγωδια
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
φανταζεσαι να συγκατοικουσες με το νωντα και να σηκωνοτανε η γκομενα του το βραδυ επειδη την καταγαμησε και της πονεσε η μουναρα να σε εκοβε φετες με το νυχοκοπτη?σιγα το ξυλο που επεσε
εδω η μανα κατεσφαξε με λυσσα στο λαιμο εναν 17 χρονο αγγελο
ειναι μια τραγωδια
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 498
- Πόντοι
- 36
Εχω οι παναθηναικοι αφήνουν εναν γαύρο που έπιασαν ΟΜΗΡΟ
Πολυ ξηγημένοι που δεν τον σακάτεψαν
Πολυ ξηγημένοι που δεν τον σακάτεψαν
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
φανταζεσαι να συγκατοικουσες με το νωντα και να σηκωνοτανε η γκομενα του το βραδυ επειδη την καταγαμησε και της πονεσε η μουναρα να σε εκοβε φετες με το νυχοκοπτη?
το δωματιο μου στο φλατ ειναι παντα κλειδωμενο
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 283
- Πόντοι
- 36
το δωματιο μου στο φλατ ειναι παντα κλειδωμενο
gia πες κανα σκηνικο
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Αναβολικά και ποτά-μπόμπες σε μπαρ στο Γκάζι
Αναβολικά, χάπια για στυτική δυσλειτουργία και ποτά "μπόμπες" κατάσχεσαν άντρες του ΣΔΟΕ σε μπαρ στο Γκάζι
Αναβολικά ,χάπια για στυτική δυσλειτουργία και ποτά «μπόμπες» κατάσχεσαν άντρες του ΣΔΟΕ σε μπάρ στο Γκάζι εντόπισαν και κατέσχεσαν, στους χώρους της επιχείρησης και σε διαμέρισμα που εκμισθώνονταν από την ίδια επιχείρηση στο ίδιο κτίριο:
- 570 σκευάσματα διαφόρων φαρμάκων, κυρίως αναβολικών και άλλων σχετιζόμενων με την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, εκτιμώμενης αξίας άνω των 35.000€,
- 30 τεμάχια (αμπούλες, κάψουλες και χάπια) χύμα, χωρίς ενδείξεις,
- 48 φιάλες αλκοολούχων ποτών γνωστών σημάτων,
- ποσότητα αλκοολούχου ποτού αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας, συσκευασμένο σε δοχεία 5 λίτρων χωρίς σήμανση, το οποίο προορίζονταν για επαναγέμιση των κενών φιαλών με σήματα γνωστών εταιρειών, και
- 420 πώματα – καπάκια με ενδείξεις γνωστών σημάτων, τα οποία τοποθετούνταν στις ξαναγεμισμένες φιάλες, προκειμένου να μοιάζουν ανέπαφες.
Συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, τέσσερα(4) άτομα (Ελληνικής και Αλβανικής υπηκοότητας), τα οποία αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ αναζητούνται ακόμα τρία (3).
Οι υπάλληλοι της Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε. συνεχίζουν, με αμείωτους ρυθμούς, τη μάχη κατά του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος.
Αναβολικά, χάπια για στυτική δυσλειτουργία και ποτά "μπόμπες" κατάσχεσαν άντρες του ΣΔΟΕ σε μπαρ στο Γκάζι
Αναβολικά ,χάπια για στυτική δυσλειτουργία και ποτά «μπόμπες» κατάσχεσαν άντρες του ΣΔΟΕ σε μπάρ στο Γκάζι εντόπισαν και κατέσχεσαν, στους χώρους της επιχείρησης και σε διαμέρισμα που εκμισθώνονταν από την ίδια επιχείρηση στο ίδιο κτίριο:
- 570 σκευάσματα διαφόρων φαρμάκων, κυρίως αναβολικών και άλλων σχετιζόμενων με την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, εκτιμώμενης αξίας άνω των 35.000€,
- 30 τεμάχια (αμπούλες, κάψουλες και χάπια) χύμα, χωρίς ενδείξεις,
- 48 φιάλες αλκοολούχων ποτών γνωστών σημάτων,
- ποσότητα αλκοολούχου ποτού αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας, συσκευασμένο σε δοχεία 5 λίτρων χωρίς σήμανση, το οποίο προορίζονταν για επαναγέμιση των κενών φιαλών με σήματα γνωστών εταιρειών, και
- 420 πώματα – καπάκια με ενδείξεις γνωστών σημάτων, τα οποία τοποθετούνταν στις ξαναγεμισμένες φιάλες, προκειμένου να μοιάζουν ανέπαφες.
Συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, τέσσερα(4) άτομα (Ελληνικής και Αλβανικής υπηκοότητας), τα οποία αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ αναζητούνται ακόμα τρία (3).
Οι υπάλληλοι της Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε. συνεχίζουν, με αμείωτους ρυθμούς, τη μάχη κατά του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος.