Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Εγω ειμαι πιο ωραιος απο αυτον πιστευω.
αμα δεις εχει ενα τατουαζ με ιστο αραχνης
θα γραψω καποια πραγματα μετα για ατομα που εχουν κανει τατουαζ αραχνες κ ιστους
σε ποιο ταγμα ανηκουν κ τι σημαινει το τατουαζ
αυτα μονο ο ντοπαμινα τα γραφει κ σας τα λεει εδω μεσα
ειστε πολυ τυχεροι που με ξερετε
το ερωτημα ειναι: μαζι την σκοτωσαν;;;Και η άλλη η αδερφή της;;; Ποσο πουτανα πια;;; Αντί να του ξεριζώσει το καβλιπου της σκότωσε έτσι άδικα την αδερφή, τον κάλυψε κι Από πάνω. Η κωλοχαμουρα.
με το τατουαζ γινονται κακοι ?αμα δεις εχει ενα τατουαζ με ιστο αραχνης
θα γραψω καποια πραγματα μετα για ατομα που εχουν κανει τατουαζ αραχνες κ ιστους
καποτε και παλιαΤο τατουαζ φανερωνει αλητη, βρωμιαρη, κατακαθι της κοινωνιας!
Κανεις σοβαρος ανθρωπος δε θα κανε τατουαζ...
α μη το λες, στη σχολη μας αρκετες κοπελες εχουν τατουαζ(βεβαια σε κρυφα σημεια, πχ. στο επανω μερος στο μπουτι, στον αστραγαλο, μια ρωσιδα εχει στην πλατη) και ολες τους ειναι απο καλο σπιτι....σημερα ειναι μοδα τα τατουΤο τατουαζ φανερωνει αλητη, βρωμιαρη, κατακαθι της κοινωνιας!
Κανεις σοβαρος ανθρωπος δε θα κανε τατουαζ...
το πιο ακυρο τατουαζ που εχω δει ειναι το τατουαζ της γνωστης μπαρμπορας,ο σκορπιος στο κωλομερι.ενα ωραιο ειδα τυχαια πριν λιγες μερες στο μετρο,ενα μιλφακι με τριανταφυλλο στο βυζομπαλο.α μη το λες, στη σχολη μας αρκετες κοπελες εχουν τατουαζ(βεβαια σε κρυφα σημεια, πχ. στο επανω μερος στο μπουτι, στον αστραγαλο, μια ρωσιδα εχει στην πλατη) και ολες τους ειναι απο καλο σπιτι....σημερα ειναι μοδα τα τατου
αμα δεις εχει ενα τατουαζ με ιστο αραχνης
Και η άλλη η αδερφή της;;; Ποσο πουτανα πια;;; Αντί να του ξεριζώσει το καβλιπου της σκότωσε έτσι άδικα την αδερφή, τον κάλυψε κι Από πάνω. Η κωλοχαμουρα.
Στρατηγάκης;ευχαριστω ντιγκο
αι απρισιετ
γκοντ μπλες γιου εν γιο φαμιλα