Νέα

Ξύλο-βία-τσαμπουκάδες σε κλαμπ,μπαρ,δρόμο,καφετέριες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
[video] [video]https://www.youtube.com/watch?v=nv7YNJVEM5I[/video]   [/video]

οπαδοι του παοκ σε βενζιναδικο δεχονται ξυλοδαρμο απο ουκρανους

ειχαν ανεβασει πανο με τον πουτιν κ κατι βρισιες

Και καλά τους έκαναν!

Agorina, στο 0:56 το πήρες πρέφα που του ψειρίζουν το πορτοφόλι;

Δεν σε φτύνουν αγορίνα, βρέχει. Μη μασάς, δυνατά και ποδολαγνικά!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
οπαδοι του παοκ σε βενζιναδικο δεχονται ξυλοδαρμο απο ουκρανους

αγορινα δες ξυλο..!!!

ΣΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΜΕ 1 ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ «ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ» ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ «ΑΛΑΜΑΝΑ» ΕΣΕΙΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ – ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟΥ «ΑΛΑΜΑΝΑ». Η ΚΛΩΤΣΑ ΕΠΕΣΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΟΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΟΔΟΣ ΜΙΑ ΚΑΘΟΔΟΣ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΤΑΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥΛΜΑΝ Ι.Χ. ΜΕ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ [ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙΝΗΤΑ] ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΘΕΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ο χαρος7 ζει η πεθανε απο πρεζα?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ζωή δικιά σου δεν έχεις;Ολο απο τους άλλους ζητάς σκηνικά.

Τα ζητάει για να τα παρουσιασει αργοτερα σαν δικά του βιώματα.
Τόσα χρόνια το ίδιο κάνει το τρολ

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Στο «Αττικό» νοσοκομείο νοσηλεύεται ο άτυχος αστυνομικός, ο οποίος κατά την προσπάθεια σύλληψης τοξικομανή στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας στο Μενίδι καρφώθηκε στο χέρι από χρησιμοποιημένη σύριγγα που είχε ο δράστης στο τσαντάκι του. Όπως προέκυψε,ο τοξικομανής είναι φορέας του ιού Hiv και της ηπατίτιδας.

Το ασύλληπτο - ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Ιουλίου όταν δύο αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τους δύο τοξικομανείς. Ο ένας εξ αυτών όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο δεύτερος ακινητοποιήθηκε από τον έναν αστυνομικό.

Όταν εκείνος προσπάθησε να του περάσει χειροπέδες, ο τοξικομανής προσπάθησε να ξεφύγει με αποτέλεσμα η χρησιμοποιημένη σύριγγα που είχε σε ένα τσαντάκι που φορούσε, να τρυπήσει το ύφασμα και να καρφωθεί στο χέρι του αστυνομικού.

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
Στο «Αττικό» νοσοκομείο νοσηλεύεται ο άτυχος αστυνομικός, ο οποίος κατά την προσπάθεια σύλληψης τοξικομανή στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας στο Μενίδι καρφώθηκε στο χέρι από χρησιμοποιημένη σύριγγα που είχε ο δράστης στο τσαντάκι του. Όπως προέκυψε,ο τοξικομανής είναι φορέας του ιού Hiv και της ηπατίτιδας.

Το ασύλληπτο - ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Ιουλίου όταν δύο αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τους δύο τοξικομανείς. Ο ένας εξ αυτών όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο δεύτερος ακινητοποιήθηκε από τον έναν αστυνομικό.

Όταν εκείνος προσπάθησε να του περάσει χειροπέδες, ο τοξικομανής προσπάθησε να ξεφύγει με αποτέλεσμα η χρησιμοποιημένη σύριγγα που είχε σε ένα τσαντάκι που φορούσε, να τρυπήσει το ύφασμα και να καρφωθεί στο χέρι του αστυνομικού.
χαρηκες?

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ayto για να καταλαβουν οι μπρατσαραδες κ οι ξυλοδαρτες που προκαλουνε

ειδικα σε δρομο η σε μαγαζια το βραδυ

πλεον κ εγω τσαντακι θα εχω μαζι μου

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Κι εγώ πάντα με τσαντάκι κυκλοφορώ

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ρε ντόπα θα βρωμήσει ο τόπος με τη φέτα.  :S

Κάνα τουλουμωτήρι έχω άντε και κάνα κεφαλάκι κατίκι Δομοκού πάνω από το Glock  ;)

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ρε ντόπα θα βρωμήσει ο τόπος με τη φέτα.  :S

Κάνα τουλουμωτήρι έχω άντε και κάνα κεφαλάκι κατίκι Δομοκού πάνω από το Glock  ;)

τον μπακαλη τον εχεις πετυχει ποτε σε μπουρδελο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom