You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξύλο-βία-τσαμπουκάδες σε κλαμπ,μπαρ,δρόμο,καφετέριες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Οποιος να 'ναι γραφει με αυτο το λογαριασμο. 24/7 ονλαιν, δεκα διαφορετικα στυλ.για πειτε κανενα σκηνικο με ξυλο απο περιοχες
το 2000 ηταν της μοδας αυτο με αγριες συμπλοκες παντου στην αθηνα κ τον πειραια
ποιος δεν θυμαται το παιχνιδι ιωνικος με ολυμπιακο στη νικαια τοτε με μπαγιεβιτς
που ηταν μεσα οι προοδευτικανοι απο κορυδαλο
Dirty_Frank
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2007
- Like
- 1.317
- Πόντοι
- 206
φιλε να σε ρωτήσω κάτι;
φίλε μόνο ο Ντόπας ρωτάει
εσύ απαντνάς
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Οποιος να 'ναι γραφει με αυτο το λογαριασμο. 24/7 ονλαιν, δεκα διαφορετικα στυλ.
Ένας τουλάχιστον έχει γκόμενα, ενώ άλλος από αυτούς τον έχει κάνει σφεντόνα... :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
Οποιος να 'ναι γραφει με αυτο το λογαριασμο. 24/7 ονλαιν, δεκα διαφορετικα στυλ.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
εδω σε μπαρ στα χανια το ξεκινησε για πλακα κ ο αλλος τον τσακισε
Σκιπτάρ agorina τα αγόρια;
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας του μπάρμαν που κατηγορείται για το άγριο φονικό στον Λαγανά
Στο κεντρικό δελτίο του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα μίλησε ο πατέρας του 34χρονου μπάρμαν, ο οποίος κατηγορείται μαζί με άλλα εννέα άτομα για τον άγριο ξυλοδαρμό του Αμερικανού τουρίστα στον Λαγάνα Ζακύνθου που τον οδήγησε στον θάνατο.
«Ο γιος μου είναι αθώος. Βρίσκεται άδικα στη φυλακή», λέει ο πατέρας που από τη μια στιγμή στην άλλη είδε το παιδί του στη φυλακή κι ένα ακόμα παιδί στο χώμα.
«Όλοι μας περνάμε μια δύσκολη στιγμή, πρωτόγνωρη και είμαι σίγουρος ότι θα είναι η τελευταία. Δεν έχουμε δημιουργήσει ποτέ σαν οικογένεια προβλήματα, θα το αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει», συνέχισε.
Από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι ο γιος του εμπλέκεται στην υπόθεση που έκανε τον γύρο του κόσμου δεν πίστεψε ότι είναι υπεύθυνος για τον τραγικό θάνατο του τουρίστα.
«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να ρωτήσω το παιδί μου τι έγινε. Από τη στιγμή που μου είπε ότι δεν έκανε κάτι ήμουν σίγουρος ότι δεν έχει εμπλοκή και του έχω εμπιστοσύνη γιατί ξέρω τι παιδί είναι», τονίζει.
Ο ίδιος περιγράφει τον κατηγορούμενο γιο του ως έναν άνθρωπο ήρεμο στην συμπεριφορά που δεν είχε απασχολήσει ποτέ την δικαιοσύνη.
«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, λυπάμαι για το νεκρό και για την οικογένειά του και θέλω να μάθουν όλοι ότι ο γιος μου είναι άψογος, ποτέ δεν έχει ενοχλήσει τη δικαιοσύνη», δήλωσε στο Star, ο πατέρας του 34χρονου.
Στο κεντρικό δελτίο του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα μίλησε ο πατέρας του 34χρονου μπάρμαν, ο οποίος κατηγορείται μαζί με άλλα εννέα άτομα για τον άγριο ξυλοδαρμό του Αμερικανού τουρίστα στον Λαγάνα Ζακύνθου που τον οδήγησε στον θάνατο.
«Ο γιος μου είναι αθώος. Βρίσκεται άδικα στη φυλακή», λέει ο πατέρας που από τη μια στιγμή στην άλλη είδε το παιδί του στη φυλακή κι ένα ακόμα παιδί στο χώμα.
«Όλοι μας περνάμε μια δύσκολη στιγμή, πρωτόγνωρη και είμαι σίγουρος ότι θα είναι η τελευταία. Δεν έχουμε δημιουργήσει ποτέ σαν οικογένεια προβλήματα, θα το αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει», συνέχισε.
Από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι ο γιος του εμπλέκεται στην υπόθεση που έκανε τον γύρο του κόσμου δεν πίστεψε ότι είναι υπεύθυνος για τον τραγικό θάνατο του τουρίστα.
«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να ρωτήσω το παιδί μου τι έγινε. Από τη στιγμή που μου είπε ότι δεν έκανε κάτι ήμουν σίγουρος ότι δεν έχει εμπλοκή και του έχω εμπιστοσύνη γιατί ξέρω τι παιδί είναι», τονίζει.
Ο ίδιος περιγράφει τον κατηγορούμενο γιο του ως έναν άνθρωπο ήρεμο στην συμπεριφορά που δεν είχε απασχολήσει ποτέ την δικαιοσύνη.
«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, λυπάμαι για το νεκρό και για την οικογένειά του και θέλω να μάθουν όλοι ότι ο γιος μου είναι άψογος, ποτέ δεν έχει ενοχλήσει τη δικαιοσύνη», δήλωσε στο Star, ο πατέρας του 34χρονου.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Τους έβαλε βόμβα, ως αντίποινα, επειδή χτύπησαν τον γιο του
Η εκδίκηση για τον ξυλοδαρμό του παιδιού του από δυο άλλους νεαρούς ήταν το κίνητρο για την βομβιστική επίθεση που λαχτάρησε μια οικογένεια στις Εργατικές Κατοικίες της Κάτω Αχαΐας, γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Ο 56χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, στο μπαλκόνι του οποίου εξερράγη ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός με φυτίλι και πυρίτιδα που χρησιμοποιείται για παράνομο ψάρεμα, κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι δεν έχει εχθρούς.
Όμως, οι δυο γιοι του είχαν συλληφθεί λίγο νωρίτερα επειδή ξυλοκόπησαν ένα 20χρονο στο κέντρο της πόλης.
Η προανάκριση αποκάλυψε ότι μόλις ο πατέρας του θύματος πληροφορήθηκε τον τραυματισμό του γιού του, πήγε στο σπίτι της οικογένειας και τοποθέτησε στο μπαλκόνι τον εκρηκτικό μηχανισμό! Η έκρηξη προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές στα έπιπλα του μπαλκονιού, ενώ έσπασαν και τα τζάμια του διαμερίσματος. Ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται από τους αστυνομικούς, αλλά έχει εξαφανιστεί για να αποφύγει το αυτόφωρο και οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη.
protothema.gr
Τους έβαλε βόμβα, ως αντίποινα, επειδή χτύπησαν τον γιο του
Η εκδίκηση για τον ξυλοδαρμό του παιδιού του από δυο άλλους νεαρούς ήταν το κίνητρο για την βομβιστική επίθεση που λαχτάρησε μια οικογένεια στις Εργατικές Κατοικίες της Κάτω Αχαΐας, γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Ο 56χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, στο μπαλκόνι του οποίου εξερράγη ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός με φυτίλι και πυρίτιδα που χρησιμοποιείται για παράνομο ψάρεμα, κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι δεν έχει εχθρούς.
Όμως, οι δυο γιοι του είχαν συλληφθεί λίγο νωρίτερα επειδή ξυλοκόπησαν ένα 20χρονο στο κέντρο της πόλης.
Η προανάκριση αποκάλυψε ότι μόλις ο πατέρας του θύματος πληροφορήθηκε τον τραυματισμό του γιού του, πήγε στο σπίτι της οικογένειας και τοποθέτησε στο μπαλκόνι τον εκρηκτικό μηχανισμό! Η έκρηξη προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές στα έπιπλα του μπαλκονιού, ενώ έσπασαν και τα τζάμια του διαμερίσματος. Ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται από τους αστυνομικούς, αλλά έχει εξαφανιστεί για να αποφύγει το αυτόφωρο και οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη.
protothema.gr
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
καλο σκηνικο
Με αίμα βάφτηκε το πανηγύρι χωριού της περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice γύρω στις 3 τα ξημερώματα ένας ηλικιωμένος (γύρω στα 70) άρχισε να λογοφέρει με έναν νεαρό συγχωριανό του (24 ετών).
Κουβέντα στη κουβέντα κι ενώ και οι δυο βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ ο νεαρός κάρφωσε με ένα σπασμένο μπουκάλι στα πλευρά τον ηλικιωμένο άντρα!…
Παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν. Ο νεαρός απομακρύνθηκε ενώ ο 70χρονος την «γλύτωσε» με μερικά ράμματα.
Πηγή:trikalavoice
Με αίμα βάφτηκε το πανηγύρι χωριού της περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice γύρω στις 3 τα ξημερώματα ένας ηλικιωμένος (γύρω στα 70) άρχισε να λογοφέρει με έναν νεαρό συγχωριανό του (24 ετών).
Κουβέντα στη κουβέντα κι ενώ και οι δυο βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ ο νεαρός κάρφωσε με ένα σπασμένο μπουκάλι στα πλευρά τον ηλικιωμένο άντρα!…
Παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν. Ο νεαρός απομακρύνθηκε ενώ ο 70χρονος την «γλύτωσε» με μερικά ράμματα.
Πηγή:trikalavoice
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Πριν 5 χρονια το περιστατικο που θα σας περιγραψω..πηγα τσαρκα απογευμα στην Φυλης, παρκαρισα στο υψος της Πιπινου επι της Φυλης για να κανω τσαρκα..Γυρνωντας ειδα ενα αυτοκινητο 2πλοπαρκαρισμενο διπλα απο το δικο μου, δεν μπορουσα να βγω..περιμενω 5, 10 20 λεπτα τπτ ο τυπος δεν ερχοτανε ουτε ηξερα που ειναι..σε καποια φαση μετα απο 45 ολοκληρα λεπτα σκαει μυτη απο την Πιπινου ενας τυπος που περπαταγε με το πασο του και ετρωγε παγωτο κυπελλακι, σταματαγε κιολας για να φαει τις μπουκιες του..με το πασο του μιλαμε..ξαφνου τον βλεπω ερχεται προς το μερος μου και ξεκλειδωνει το αμαξι που με ειχε κλεισει..του λεω δικο σου ειναι? ναι μου λεει..τα παιρνω τυποι και αρχιζω τις φωνες και τα μπινελικια..ρε αρχιδι του λεω γαμω το σπιτι σου ξες ποση ωρα περιμενω ρε ξεφτιλα..κατι παει να πει και του ορμαω και του ριχνω την πρωτη μπουνια στο προσωπο..ξεκιναει μεγαλη συμπλοκη.. οτυπος δεν ηταν ευκαταφρονητοςε αντιπαλος..παιξαμε πολυ ξυλο.. μας χωρισαν 3 τυποι περαστικοι..αποτελεσμα? σκισμενο φρυδι εγω και μωλωπες στο προσωβπο, σπασμενα δοντια και ανοιγμενη μυτη ο τυπος..πιθανως να του την ειχα σπασει..το θεμα εληξε εκει..δεν με ενοιαξε ποσες εφαγα..ταχα παρει με τον πουστη στο κρανιο! :S
Τώρα κονομησε.... και αθώος να ναι μέσα θα πάει... Που να ψάχνουν για άλλους...!!
μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 283
- Πόντοι
- 36
Τώρα κονομησε.... και αθώος να ναι μέσα θα πάει... Που να ψάχνουν για άλλους...!!
τυπε μια μικρη λεπτομερεια, δεν ειναι αθωος, τον δειχνει το βιντεο
yes.i.am
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2016
- Like
- 204
- Πόντοι
- 16
o αντισθενης ηταν, τωρα που το αποκαλυψες ετοιμασου για μπαν τυπε :SΠριν 5 χρονια το περιστατικο που θα σας περιγραψω..πηγα τσαρκα απογευμα στην Φυλης, παρκαρισα στο υψος της Πιπινου επι της Φυλης για να κανω τσαρκα..Γυρνωντας ειδα ενα αυτοκινητο 2πλοπαρκαρισμενο διπλα απο το δικο μου, δεν μπορουσα να βγω..περιμενω 5, 10 20 λεπτα τπτ ο τυπος δεν ερχοτανε ουτε ηξερα που ειναι..σε καποια φαση μετα απο 45 ολοκληρα λεπτα σκαει μυτη απο την Πιπινου ενας τυπος που περπαταγε με το πασο του και ετρωγε παγωτο κυπελλακι, σταματαγε κιολας για να φαει τις μπουκιες του..με το πασο του μιλαμε..ξαφνου τον βλεπω ερχεται προς το μερος μου και ξεκλειδωνει το αμαξι που με ειχε κλεισει..του λεω δικο σου ειναι? ναι μου λεει..τα παιρνω τυποι και αρχιζω τις φωνες και τα μπινελικια..ρε αρχιδι του λεω γαμω το σπιτι σου ξες ποση ωρα περιμενω ρε ξεφτιλα..κατι παει να πει και του ορμαω και του ριχνω την πρωτη μπουνια στο προσωπο..ξεκιναει μεγαλη συμπλοκη.. οτυπος δεν ηταν ευκαταφρονητοςε αντιπαλος..παιξαμε πολυ ξυλο.. μας χωρισαν 3 τυποι περαστικοι..αποτελεσμα? σκισμενο φρυδι εγω και μωλωπες στο προσωβπο, σπασμενα δοντια και ανοιγμενη μυτη ο τυπος..πιθανως να του την ειχα σπασει..το θεμα εληξε εκει..δεν με ενοιαξε ποσες εφαγα..ταχα παρει με τον πουστη στο κρανιο! :S